Crosswork

Orase: BUCURESTI, Iasi,
Industrie: Agentii recrutare, ,

Site http://crosswork.ro


Suntem o companie de servicii de recrutare si munca temporara infiintata in 2006. Fondatorii, specialisti si consultanti pe piata mai ampla a serviciilor de resurse umane, am infiintat acest business din dorinta si pasiunea de a raspunde nevoilor partenerilor de business intr-un mod cat mai complet si la o calitate cat mai inalta.

Echipa: suntem specialisti cu experienta in recrutare, payroll si in administrare de personal, ce putem acoperi proiecte locale dar si nationale prin birourile din Bucuresti si Iasi. Relatiile noastre de colaborare sunt de lunga durata, avand parteneri de business cu care lucram de la infiintare.

Viziunea: tintim sa ajungem in elita companiilor de profil printr-o crestere sanatoasa ancorata in valorile noastre: harnicie, invatare continua, flexibilitate, perseverenta si onestitate. Investim in oameni si know-how pentru a livra excelenta in fiecare proiect.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Crosswork

Companie Oras(e) Data
Talent Aquisition Specialist

full-time1 - 5 ani experienta

Specialiști si consultanți pe piața mai amplă a serviciilor de resurse umane, am inițiat acest proiect din dorința și pasiunea de a răspunde nevoilor partenerilor de business. Căutăm un Recruitment Specialist pentru joburi tip blue collar (domeniul industrial/HORECA și altele similare).

Crosswork BUCURESTI
21.07.2019
Contabil Junior

full-time0 - 1 an experienta

Cautam unui Contabil/ Contabil Junior in cadrul unei companii cu traditie ce furnizeaza echipamente de incalzire si climatizare, brand de renume pe piata internationala.

Crosswork BUCURESTI
21.07.2019

Joburi Crosswork

Companie Oras(e) Data