Crosswork

Orase: BUCURESTI Iasi
Industrie: Agentii recrutare

Site http://crosswork.ro
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/crossworkromania


Suntem o companie de servicii de recrutare si munca temporara infiintata in 2006. Fondatorii, specialisti si consultanti pe piata mai ampla a serviciilor de resurse umane, am infiintat acest business din dorinta si pasiunea de a raspunde nevoilor partenerilor de business intr-un mod cat mai complet si la o calitate cat mai inalta.

Echipa: suntem specialisti cu experienta in recrutare, payroll si in administrare de personal, ce putem acoperi proiecte locale dar si nationale prin birourile din Bucuresti si Iasi. Relatiile noastre de colaborare sunt de lunga durata, avand parteneri de business cu care lucram de la infiintare.

Viziunea: tintim sa ajungem in elita companiilor de profil printr-o crestere sanatoasa ancorata in valorile noastre: harnicie, invatare continua, flexibilitate, perseverenta si onestitate. Investim in oameni si know-how pentru a livra excelenta in fiecare proiect.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Crosswork

Companie Oras(e) Data
Talent Aquisition Specialist - Medior

full-time1 - 5 ani experienta

Specialiști si consultanți pe piața mai amplă a serviciilor de resurse umane, am inițiat acest proiect din dorința și pasiunea de a răspunde nevoilor partenerilor de business ntr-un mod ct mai complet și la o calitate ct mai naltă. Căutăm un nou coleg pentru a ne mări echipa din...

Crosswork BUCURESTI
15.10.2019
Service Desk Analyst with English and/or French

full-time0 - 1 an experienta

Crosswork este n căutarea unei persoane pentru rolul de Service Desk Analyst cu limba Franceză șisau Engleză, pentru mai mulți clienți, companii multinaționale din Iași, care oferă servicii de consultanță IT și suport tehnic.

Crosswork Iasi
04.10.2019

Joburi Crosswork

Companie Oras(e) Data