Ipsos Interactive Services

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Servicii&BPO

Site www.ipsos.com


 


Ipsos Interactive Services (IIS) este filiala locala a grupului Ipsos si cea mai mare companie de cercetare de piata online din Romania care se ocupa de explorarea si implementarea de tehnici inovative si interactive de colectare a datelor.

 

Compania a fost infiintata in anul 2000 si ofera clientilor servicii de Project Management, Scripting & Programare de chestionare pentru sondaje online, Sampling, Data processing si Coding. Echipa Ipsos Interactive Services are peste 1000 de angajati permanenti iar studiile sale sunt extinse in 14 tari din Europa, Statele Unite si Canada coordonate direct din Bucuresti si Brasov. Panelul IIS cuprinde aproximativ 5.000.000 de respondenti (“panelisti”) in Europa, Americi cat si in zona Asia-Pacific iar, in Romania, mai mult de 50.000 de respondenti aflandu-se intr-o continua dezvoltare. Ipsos Interactive Services se preocupa in mod constant de imbunatatirea calitatii si a sistemului de management al securitatii fiind, de asemenea, membra a unor recunoscute organizatii locale si internationale de cercetare de piata.


*** Ipsos este a 3-a cea mai mare companie globala independenta specializata in studii de cercetare de piata cu prezenta in 88 de tari, 16.000 de angajati permanenti si peste 5.000 de clienti la nivel global. Mai multe detalii despre Ipsos puteti gasi accesand www.ipsos.com.

Activitatea Ipsos in Romania se imparte intre divizia Ipsos Interactive Services - inca din anul 2000, expertul intregului grup Ipsos in realizarea de studii in mediul online si divizia Ipsos Research – agentie full services de cercetare de piata (servicii calitative, cantitative) prin utilizarea metodologiilor offline.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Ipsos Interactive Services

Companie Oras(e) Data
Online Field Coordinator - from Thursday to Monday - 16:00 -1:00

full-time0 - 1 an experienta

Ipsos Interactive Services (IIS) is a world expert in Online Market Research. The company is part of the Ipsos Group and its growing business is supported by a global team of over 1000 people, in Europe,North America, APAC and Latam acting in fields such market research, project management, web...

Ipsos Interactive Services BUCURESTI
19.02.2018
On-line Community Specialist (16:00 - 01:00)

full-time1 - 5 ani experienta

Ipsos Interactive Services BUCURESTI
19.02.2018
Statistician Schedule 16:00 - 01:00

full-time1 - 5 ani experienta

At IIS we are not looking to fill jobs, but to partner with our people. We value team accomplishments and we believe in leaders who set good examples. We encourage and reward individual initiative, innovation and creativity.

Ipsos Interactive Services BUCURESTI
19.02.2018

Joburi Ipsos Interactive Services

Companie Oras(e) Data