Allianz-Tiriac Asigurari

Orase: BUCURESTI
Industrie: Servicii&BPO Asigurari - Intermedieri financiare

Site www.allianztiriac.ro
Allianz – Tiriac Asigurari: Un partener de incredere, prezent la nevoie!

De peste 20 de ani, Allianz-Tiriac garanteaza clientilor sai siguranta si echilibrul financiar in momentele cele mai importante. Definitoriu pentru succesul Allianz-Tiriac Asigurari a fost echilibrul pastrat, in permanenta, intre ritmul de dezvoltare si siguranta financiara a companiei. Diversificarea progresiva a gamei de produse in concordanta cu nevoile clientilor si adaptarea lor in permanenta la tendintele cererii au reprezentat elemente de strategie care au avut o contributie importanta la dezvoltarea echilibrata a afacerilor Allianz-Tiriac.
 
Astazi, portofoliul de asigurari al companiei are o structura diversificata, incluzand practic toate tipurile de produse de protectie si planificare financiara, din gama asigurarilor generale, asigurarilor de viata si sanatate, activitatea extinzandu-se, incepand din 2007 si pe segmentul administrarii private a pensiilor.

Allianz-Tiriac este parte a a grupului international Allianz: afla mai mult: https://www.allianz.com/en/careers/allianz-as-employer/why-allianz/.

Inca de la inceputul activitatii, una din preocuparile constante ale Allianz-Tiriac s-a concentrat in directia dezvoltarii unor produse si servicii la cele mai inalte standarde de calitate, actuale si inovatoare.

Allianz-Tiriac a fost unul din pionierii implementarii tehnologiei digitale in Romania, pe segmentul asigurarilor. Platforma de vanzari online www.AllianzDirect.ro si serviciile web, care permit integrarea platformelor de vanzare ale partenerilor cu sistemele noastre informatice, au fost un model pentru competitori si au deschis drumul pe care intreaga piata incepe sa il urmeze.

Allianz-Tiriac este alaturi de partenerii si clientii sai, atunci cand conteaza cel mai mult!

Suntem acolo unde esti si tu: www.allianztiriac.roFacebook l Linkedin
   
Locul potrivit, pentru cei care indraznesc!

Allianz-Tiriac este locul in care te poti dezvolta alaturi de cei mai buni profesionisti locali si internationali.

Allianz-Tiriac ofera cadrul ideal de dezvoltare si specializare, beneficiind de programe interne de pregatire, de experienta unor profesionisti care au contribuit la dezvoltarea companiei si, nu in ultimul rand, de expertiza oferita de apartenenta la grupul Allianz.

Allianz-Tiriac este locul celor care indraznesc:

 • Sa ofere un feedback onest
 • Sa fie un model
 • Sa invete in fiecare zi
 • Sa raspunda provocarii industriei de a se transforma prin digitalizare
 • Sa transforme informatiile in experiente unice ale clientilor
 • Sa isi sustina cu tarie ideile
 • Sa cucereasca noi piete
 • Sa inteleaga nevoile clientilor
 • Sa isi asume riscuri
 • Sa fie creativi
 • Sa creada in inovatie
 • Sa ajute oamenii


Allianz-Tiriac
este prima alegere a oamenilor intreprinzatori si perseverenti, este alegerea celor care doresc sa lucreze in cadrul unei echipe formate din specialisti de top.
 
Angajatii Allianz-Tiriac pot beneficia in cadrul companiei atat de accesul la programe de dezvoltare profesionala, cat si de programe ce vin in intampinarea nevoii lor de a mentine un stil de viata are in vedere realizarea unui echilibru intre viata personala si munca.

Astfel, incepand din anul 2015, compania a implementat un program consistent si coerent – Stil de viata sanatos, ce are in vedere atat reducerea nivelului de stres, mentinerea unui echilibru intre viata personala si profesionala. In cadrul acestui program, sunt organizate ateliere pe diferite teme, sunt oferite angajatilor sesiuni de masaj la birou, sau sunt organizate activitati dedicate familiei.
 


Echipa Allianz-Tiriac este o echipa responsabila.  Noi nu doar vindem asigurari, noi ajutam oameni! Suntem alaturi de clientii nostri in momentele dificile, in caz de producere a daunelor. In acelasi timp, ne implicam activ in viata comunitatii din care Allianz-Tiriac face parte.

Responsabilitatea noastra sociala fata de comunitate se manifesta in trei directii principale:
 • sustinem copiii nevoiasi in cadrul parteneriatelor cu SOS Satele Copiilor Romania, ajutandu-i sa se dezvolte intr-un mediu sigur si ocrotitor
 • sustinem copiii cu potential de a face performanta sportiva, in parteneriat cu Fundatia Olimpica Romana, acordand “Bursele anuale de performanta Allianz-Tiriac”
 • sustinem valorile culturale romanesti in cadrul parteneriatului cu Teatrul National “I.L. Caragiale” din Bucuresti.
Programul de CSR Allianz-Tiriac inseamna mai mult decat sprijin financiar. Implicarea companiei este puternic sustinuta de implicarea angajatilor in calitate de voluntari in cadrul acestor parteneriate. Fiecare membru al echipei Allianz-Tiriac are la dispozitie 5 zile lucratoare pe an pentru a se implica in activitati de voluntariat, prevazute in Contractul colectiv de munca.

Pentru a obtine mai multe detalii legate de programul CSR si de modul in care va puteti implica in calitate de voluntari, contactati:comunicare.interna@allianztiriac.ro si hr@allianztiriac.ro

 
În cele 6 luni de internship la Allianz am descoperit un nou domeniu care, surprinzător, îmi şi place. De la ingineria in domeniul aviaţiei am descoperit că şi analiza de business este interesantă. În echipa Allianz am descoperit oameni de treabă, pasionaţi de ceea ce fac, şi care m-au ajutat să inţeleg tainele acestei meserii. Am învăţat o grămadă de lucruri pe care nu le ştiam, lucruri noi şi interesante într-un domeniu destul de străin mie până acum. Am invăţat ce este acela un workflow, un proces de business, un use-case, structura unui document de analiză şi multe alte lucruri. În toată această perioadă de internship am avut ocazia să lucrez la diferite proiecte, sub îndrumarea colegilor din departamentul de analiză de business. În cele 6 luni am reuşit să duc la bun sfârşit câteva proiecte cum ar fi implementarea unui “Acord de Date Personale” in aplicaţiile AZT, modificări aduse chestionarului “Best Doctors”,  proiectul Client360 etc. Am învăţat cum să pun întrebări, cum să asist o şedinţă şi cum să comunic cu diferite departamente pentru a afla diferite informaţii ajutătoare proiectelor în lucru. Multumesc Allianz pentru oportunitatea de a studia o meserie frumoasă!    

Căpitănoiu Florin – Intern departament Analiza si dezvoltare de busines   

“Vreau in primul rand sa va multumesc pentru faptul ca m-ati primit in echipa AZT si mi-ati oferit posibilitatea de a intelege modul in care se desfasoara activitatile unui Departament de Resurse Umane. De la voi am invatat foarte multe lucruri utile atat pentru cariera mea, cat si in viata personala. Va multumesc pentru deschiderea pe care ati avut-o fata de mine, pentru tot ajutorul si sfaturile acordate, dar si pentru toate activitatile in care m-ati implicat. Va doresc mult succes in viitor, realizari in cariera si sa pastrati aceeasi atmosfera placuta si relaxanta intre voi.”

Claudia Pipera – Intern departamentul HR
 


Internshipul in Allianz-Tiriac Asigurari a venit intr-un moment destul de complicat pentru mine pentru ca ma luptam in paralel cu terminarea masterului, insa flexibilitatea si deschiderea cu care am fost intampinata in departamentul de Market Management au transformat ceea ce se prefigurase a fi o “aventura” de o vara intr-o dorinta de a le ramane alaturi pe termen lung. A urmat momentul de “Ne-am vazut, ne-am placut, ce ramane de facut?” si de atunci au trecut aproape doua luni pline de provocari, proiecte interesante si momente inedite traite alaturi de o echipa extraordinar de energica, de la care invat zi de zi ceva nou :)

Diana Voicu – Intern department Marketing, Brand Managemt si Comunicare clienti
 


Imi exprim recunostinta pentru faptul ca m-ati primit in echipa dumnevoastra. Dupa cum m-am asteptat de la inceput, mediul este unul foarte profesionist, standardele sunt foarte inalte, dar cel mai valoros lucru pe care il aveti este atmosfera, angajatii sunt implicati in atatea activitati, sunt prieteni intre ei, fiecare se saluta, se ajuta, e ca o familie mare si frumoasa si chiar m-am simtit ca fac si eu parte din ea. In timpul scurt pe care l-am petrecut aici m-ati ajutat sa invat si sa inteleg o gramada de lucruri noi, m-ati motivat sa fac tot ce imi sta in putinta sa ajung si eu sa lucrez intr-un mediu anume ca acesta.

Cu respect, Dragan Cristina- Intern departamentul HR


                          Am facut parte dintr-o echipa minunata timp de 3 luni si nu cred ca mi-as dori sa fie ceva diferit daca as lua-o de la capat. Am invatat lucruri noi, dar mai importanta a fost disciplina necesara  pentru a face asta zilnic, pe timpul verii. Am apreciat faptul ca am fost ascultat daca aveam o parere in legatura cu proiectele desfasurate in aceasta perioada, iar uneori task-urile pe care le aveam de indeplinit pe cont propriu carau si o responsabilitate care m-a fortat sa cresc.

Cristian Avram – intern Sales Mid Office

Ambientul de lucru a fost unul calm si placut, tutorii mei fiind primitori si disponibili sa ma ajute, oferindu-mi in acelasi timp posibilitatea de a ma integra intr-o echipa si de a-mi testa propriile aptitudini.
Cele sase luni de practica au fost o experienta extrem de utila pentru mine, dandu-mi posibilitatea de a corela anumite aspect teoretice predate in facultate cu studiile reale. In tot acest timp am putut vedea in detaliu activitatea desfasurata intre o companie de asigurari si o banca, tot procesul prin care Allianz-Tiriac ofera produsele sale de asigurare clientilor bancii.
Avand in vedere ca nu am lucrat pana acum, acest stagiu de practica este bine venit in CV in vedere obtinerii unui job, a fost o experienta minunata si ma gandesc la o posibila angajare a mea in cadrul Allianz-Tiriac dupa terminarea studiilor.

Iulia Pieptea – Intern Departament Distributie canale alternative    


Ce asteptari avem de la tine:

 • Sa fii student in anii terminali sau masterand;
 • Sa ai bune abilitati de comunicare scrisa si verbala;
 • Sa poti lucra independent sau in echipa;
 • Sa ai spirit de initiativa si dorinta de a invata lucruri noi;
 • Sa ai cunostinte de limba engleza la un nivel mediu;
 • Sa ai bune cunostinte de utilizare a pachetului Microsoft Office (Word, Excel, Power Point);
 • Sa-ti placa sa cunosti si sa fii implicat in activitati noi.
Ce beneficii iti vom oferi:
 
 • Oportunitatea de a lucra alaturi de echipa numarul 1 in domeniul asigurarilor;
 • Esti implicat in diverse proiecte si afli cum functioneaza procesele in cadrul unei companii multinationale;
 • Iti sunt identificate abilitatile native care te vor ajuta sa iti construiesti o cariera asa cum iti doresti;
 • Beneficiezi de training de specialitate;
 • Ai acces la programul de wellbeing al companiei (sesiuni de masaj, ateliere de recreatie, activitati sportive (yogalates, kung fu, aerobic, zile tematice – Happy Friday);
 • Poti participa la activitati de voluntariat;
 • Recompensa pentru performanta  ta  acordata dupa minim 3 luni de internship;
 • Ai posibilitatea sa te angajezi in cadrul Allianz Tiriac Asigurari la finalul programului de internship.
Coordonate program:
 
 • Un program flexibil- part time de 4 h/zi;
 • Perioada de desfasurare: intre 2 luni si  6 luni, incepand cu data de 21.11.2016;
 • Arii in care poti face practica: Financiar-Contabiliatate, Asigurari Generale – Tehnic, Actuariat, Vanzari, Daune viata si sanatate, Audit intern si Call Center.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Allianz-Tiriac Asigurari

Companie Oras(e) Data
Consultant Financiar

full-time0 - 1 an experienta

Allianz-Tiriac Asigurari Craiova
Pitesti
Sibiu
Job national
18.04.2021
Consultant Financiar

full-time0 - 1 an experienta

Allianz-Tiriac Asigurari Arad
Brasov
Cluj Napoca
Job national
18.04.2021
Consultant Financiar

full-time0 - 1 an experienta

Allianz-Tiriac Asigurari Buzau
Constanta
Iasi
Job national
18.04.2021
Consultant Financiar

full-time0 - 1 an experienta

Allianz-Tiriac Asigurari BUCURESTI
18.04.2021
Agent de Asigurare - Bucuresti

full-time1 - 5 ani experienta

Allianz-Tiriac Asigurari BUCURESTI
18.04.2021
Internship - Audit

part-timeStudent/Absolvent

Allianz-Tiriac Asigurari BUCURESTI
18.04.2021
Agent de Asigurari - Craiova

full-time1 - 5 ani experienta

Allianz-Tiriac Asigurari Craiova
18.04.2021
Agent de Asigurari - Arad

full-time1 - 5 ani experienta

Allianz-Tiriac Asigurari Arad
18.04.2021
Internship - Allianz Tiriac Asigurari

part-timeStudent/Absolvent

Allianz-Tiriac Asigurari BUCURESTI
18.04.2021

Joburi Allianz-Tiriac Asigurari

Companie Oras(e) Data