Joburi Allianz-Tiriac AsigurariAllianz – Tiriac Asigurari: Un partener de incredere, prezent la nevoie!

De peste 20 de ani, Allianz-Tiriac garanteaza clientilor sai siguranta si echilibrul financiar in momentele cele mai importante. Definitoriu pentru succesul Allianz-Tiriac Asigurari a fost echilibrul pastrat, in permanenta, intre ritmul de dezvoltare si siguranta financiara a companiei. Diversificarea progresiva a gamei de produse in concordanta cu nevoile clientilor si adaptarea lor in permanenta la tendintele cererii au reprezentat elemente de strategie care au avut o contributie importanta la dezvoltarea echilibrata a afacerilor Allianz-Tiriac.
 
Astazi, portofoliul de asigurari al companiei are o structura diversificata, incluzand practic toate tipurile de produse de protectie si planificare financiara, din gama asigurarilor generale, asigurarilor de viata si sanatate, activitatea extinzandu-se, incepand din 2007 si pe segmentul administrarii private a pensiilor.

Allianz-Tiriac este parte a a grupului international Allianz: afla mai mult: https://www.allianz.com/en/careers/allianz-as-employer/why-allianz/.

Inca de la inceputul activitatii, una din preocuparile constante ale Allianz-Tiriac s-a concentrat in directia dezvoltarii unor produse si servicii la cele mai inalte standarde de calitate, actuale si inovatoare.

Allianz-Tiriac a fost unul din pionierii implementarii tehnologiei digitale in Romania, pe segmentul asigurarilor. Platforma de vanzari online www.AllianzDirect.ro si serviciile web, care permit integrarea platformelor de vanzare ale partenerilor cu sistemele noastre informatice, au fost un model pentru competitori si au deschis drumul pe care intreaga piata incepe sa il urmeze.

Allianz-Tiriac este alaturi de partenerii si clientii sai, atunci cand conteaza cel mai mult!

Suntem acolo unde esti si tu: www.allianztiriac.roFacebook l Linkedin
   
Locul potrivit, pentru cei care indraznesc!

Allianz-Tiriac este locul in care te poti dezvolta alaturi de cei mai buni profesionisti locali si internationali.

Allianz-Tiriac ofera cadrul ideal de dezvoltare si specializare, beneficiind de programe interne de pregatire, de experienta unor profesionisti care au contribuit la dezvoltarea companiei si, nu in ultimul rand, de expertiza oferita de apartenenta la grupul Allianz.

Allianz-Tiriac este locul celor care indraznesc:

 • Sa ofere un feedback onest
 • Sa fie un model
 • Sa invete in fiecare zi
 • Sa raspunda provocarii industriei de a se transforma prin digitalizare
 • Sa transforme informatiile in experiente unice ale clientilor
 • Sa isi sustina cu tarie ideile
 • Sa cucereasca noi piete
 • Sa inteleaga nevoile clientilor
 • Sa isi asume riscuri
 • Sa fie creativi
 • Sa creada in inovatie
 • Sa ajute oamenii


Allianz-Tiriac
este prima alegere a oamenilor intreprinzatori si perseverenti, este alegerea celor care doresc sa lucreze in cadrul unei echipe formate din specialisti de top.
 
Angajatii Allianz-Tiriac pot beneficia in cadrul companiei atat de accesul la programe de dezvoltare profesionala, cat si de programe ce vin in intampinarea nevoii lor de a mentine un stil de viata are in vedere realizarea unui echilibru intre viata personala si munca.

Astfel, incepand din anul 2015, compania a implementat un program consistent si coerent – Stil de viata sanatos, ce are in vedere atat reducerea nivelului de stres, mentinerea unui echilibru intre viata personala si profesionala. In cadrul acestui program, sunt organizate ateliere pe diferite teme, sunt oferite angajatilor sesiuni de masaj la birou, sau sunt organizate activitati dedicate familiei.
 

  Employer Ranking according to "Most Desired Employers Survey" 2023

# 46 Cei Mai Doriți Angajatori în București
# 68 Cei Mai Doriți Angajatori în România
BUCURESTI
Servicii&BPO

Joburi Allianz-Tiriac Asigurari:

Locuri de munca Allianz-Tiriac Asigurari

Angajari Allianz-Tiriac Asigurari