Siemens Corporate Technology

Orase: Brasov Cluj Napoca
Industrie: IT&C Software IT&C Software

Site www.siemens.ro/cariere
La Siemens Corporate Technology (CT) folosim cele mai noi tehnologii in inginerie si IT. Colegii nostri contribuie prin solutiile  dezvoltate la introducerea celor mai noi concepte in produse folosite la nivel mondial (de ex. big data, procesare paralela, modelare cardiovasculara etc.) sau la optimizarea sistemelor existente. Integram in dezvoltarea de solutii complexe tehnologii precum stream processing, machine learning,medical imaging processing & visualisation.
 
Algoritmii si metodele dezvoltate de catre colegii nostri din echipele de cercetare se regasesc deja in produsele Siemens de ultima generatie.

Varietatea tehnologiilor folosite ofera inginerilor si specialistilor in IT posibilitatea de a lucra atat in cercetare cat si in dezvoltarea de software. Mai mult, pentru cei care doresc si o cariera academica,  compania noastra creeaza cadrul potrivit pentru atingerea acestui obiectiv, acordand indrumare si suport pentru realizarea proiectelor de masterat si doctorat.

Datorita dinamismului din cadrul Siemens CT este posibila avansarea in directia dorita, se poate cladi atat o cariera tehnica, cat si o cariera in zona de management.

Sa tii pasul cu ultimele noutati, tehnologii in domeniu inginerie si IT este foarte important, prin urmare Siemens CT  ofera tot suportul necesar pentru obtinerea certificarilor recunoscute la nivel international pe diferite domenii de expertiza, iar acest lucru contribuie la recunoasterea valorii inginerilor nostri la nivel global.
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Siemens Corporate Technology

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Siemens Corporate Technology

Companie Oras(e) Data