Amplasata in partea de vest a Romaniei, la Timisoara, AEM a fost fondata in anul 1970 ca producator national de aparate electrice de masurare.

De la momentul fondarii si pana in ziua de azi, AEM este recunoscuta atat pe tot teritoriul Romaniei cat si peste granite ca un producator de aparate de masurare de talie globala.

In prezent AEM este o companie cu capital integral privat, lider national in productia unei game ample de aparate de masurare atat pentru uz industrial cat si pentru uz privat.
AEM Timisoara ofera produse de ultima generatie pentru masurarea energiei electrice, a gazului, a energiei termice si a apei, corpuri pentru iluminatul stradal, echipamente pentru informarea traficului rutier si sisteme de afisaj electronic precum si servicii aferente acestora

Toate produsele sunt realizate conform normelor si standardelor nationale si europene. Produsele sunt proiectate si dezvoltate in propriul department de cercetare-dezvoltare al companiei. Intregul proces de proiectare este rezultatul eforturilor cumulate ale unor specialisti de top. Acestia, alaturi de propria expertiza utilizeaza sisteme computerizate performante si aplicatii dedicate proiectarii asistate de calculator.

Activitatea de proiectare si toate activitatile ce tin de productie sunt integrate. AEM a investit in modernizarea si tehnologizarea proceselor peste 44 de milioane de euro. Cea mai mare parte a acestei investitii a fost realizata cu scopul de a retehnologiza procesele de productie precum si infrastructura. 

Nivelul de integrare al procesului de fabricatie este in acest moment de 100%.

Flexibilitatea si implementarea rapida a solutiilor moderne in procesul tehnologic de fabricatie al companie a condus la o crestere a rolului AEM in productia si furnizarea de solutii de „contorizare inteligenta” in toata lumea.

Ca parte esentiala a programului de satisfacere a nevoilor clientilor, la AEM s-a adoptat o politica proprie in domeniul calitatii. Aceasta politica s-a nascut din dorinta constanta de a atinge asteptarile clientilor dar si nivelul standardelor internationale in vigoare. Politica AEM de calitate este una centrata pe respect fata de colaboratori si pe efortul constant de a depasi orice norma existenta si se aplica fara exceptie tuturor produselor realizate si serviciilor prestate. 

Sistemul de management al calitatii este certificat SRAC– ISO90001:2008. Sistemul de management mediu este certificat din februarie 2006 de SRAC Romania, sistemul de managent al sanatatii si securitatii ocupationale este certificat de SRAC Romania din februarie 2009. Laboratorul de incercari contoare electrice si transformatoare de curent este certificat din 2001 de COFRAC Franta iar din 2011 este certificat de RENAR Romania.

Faptul ca produsele brandului AEM se gasesc pe toate meridianele, in zonele publice sau private, la sediile diverselor firme sau in casele oamenilor, dovedeste faptul ca trec testul controlului calitatii fiind apreciate de milioane de oameni. De aceea tot ceea ce face AEM se centreaza pe principii etice si profesionale: respectul fata de colaboratori, dezvoltarea tehnhica si tehnologica, automatizarea continua a proceselor de productie, urmarirea calitatii fara compromisuri, centrarea pe client si orientarea proactiva.
 

Timisoara
Inginerie

Joburi AEM:

Locuri de munca AEM

Angajari AEM