Joburi Wizrom Software SRL

"Orientarea managementului companiilor se face tot mai mult catre eficienta, viteza de implementare a solutiilor informatice, experienta si disponibilitatea furnizorilor de software si mai ales catre seriozitatea acestora.
In aceste conditii, putem spune ca Wizrom detine secretul succesului, tradus prin cunostinte solide si experienta in sute de implementari, printr-o paleta larga de solutii ce acopera complet procesele unei firme si printr-o echipa de suport profesionala si dedicata."
- Zemy Apfelbaum - Managing Director

Prezenta pe piata romaneasca inca din anul 1992, Wizrom Software este astazi unul dintre principalii furnizori de solutii informatice integrate pentru managementul afacerii. Compania dezvolta, promoveaza si vinde aplicatii software, furnizand totodata servicii profesionale pentru sisteme IT, consultanta si expertiza in domeniu pentru toate categoriile de afaceri.

Deoarece succesul oricarei companii este asigurat de capacitatea de adaptare la cerintele in continua dezvoltare ale pietei, Wizrom si-a diversificat permanent portofoliul de produse. Acest lucru s-a realizat prin adaptarea unor pachete de sisteme internationale la cerintele specifice ale companiilor locale si multinationale ce opereaza in Romania.
Intrarea Romaniei in Uniunea Europeana a reprezentat o provocare si in acelasi timp o oportunitate, Wizrom Software avand deja stabilite parteneriate solide cu companii cunoscute la nivel international, precum Oracle Corp., Microsoft, Panorama Software, UPS Logistics Technologies, Lavie Timetech, Eshbel Inc., IBM, Pocket Link, WizSoft Inc., Datafirst, Made4Net, Magic Software Enterprises, Infor. Parteneriatul strategic incheiat cu One1 Software Technologies, unul dintre primii cinci jucatori pe piata IT din Israel, urmareste sa sustina compania in deschiderea unor noi linii de business si in completarea competentelor actuale in furnizarea de solutii informatice de top. Alaturi de experienta sa, Wizrom este increzator ca aceasta retea va putea oferi solutii specializate si know-how pentru o gama variata de cerinte venite din partea clientilor.

In ultimii ani, compania a dezvoltat un program bine structurat pentru a-si creste vizibilitatea si a-si consolida pozitia regionala, prin deschiderea filialelor din Republica Moldova si Bulgaria. Mai mult, compania are in derulare proiecte cu clienti multinationali in Serbia si Ungaria, precum si o retea locala de parteneri certificati.
Cu peste 3,400 de clienti activi si 31,000 de licente instalate, Wizrom a inregistrat constant in ultimii ani o cota de piata de peste 10%.

"Am vazut intotdeauna relatia cu clientii nostri ca pe un parteneriat pe termen lung si am incercat sa fim alaturi de acestia pe parcursul dezvoltarii lor, prin solutii mereu adaptate noilor lor cerinte si prin servicii de calitate.
Fiecare noua etapa inceputa de Wizrom - lansarea unui nou produs sau a unei versiuni imbunatatite, crearea departamentelor specializate (Premium Customer Services) - urmaresc acelasi scop: furnizarea unor solutii integrate perfect adaptate necesitatilor clientilor si a tuturor serviciilor aferente - analiza de sistem, consultanta la implementare, cursuri de instruire, servicii de asistenta si mentenanta, management de proiect, dezvoltare de aplicatii speciale, IT outsourcing".  -
Adrian Bodomoiu - Managing Director
 

BUCURESTI
IT&C Software, , IT&C Software

Joburi Wizrom Software SRL:

Programator .NET

Wizrom Software SRL
BUCURESTI,

Programator PHP

Wizrom Software SRL
BUCURESTI,

Locuri de munca Wizrom Software SRL

Angajari Wizrom Software SRL