La nivel global, JTI este unul dintre cei mai mari producători mondiali de produse din tutun și produse pentru vapat, cu operațiuni în peste 130 de țări. Cu sediul la Geneva, Elveția, JTI are peste 46.000 de angajați și este membră a grupului Japan Tobacco.

În România, JTI și-a început activitatea în România în 1993 (ca R.J. Reynolds), și a fost una dintre primele companii multinaționale care a investit pe plan local. De atunci, am continuat să investim în oameni, în mărci și în fabrica din București, recunoscută în grupul JTI pentru eficiență și excelența în execuție. Circa 70% din producția fabricii merge la export.

Avem peste 1.400 angajați în sediul central, în unitatea de producție și în cele peste 30 de birouri de vânzări din toată țara.

Transformăm tutunul brut în țigarete de calitate, destinate celor mai exigente gusturi. Producem și vindem unele dintre cele mai cunoscute branduri la nivel local.

JTI Romania a fost certificată Top Employer România 2024, pentru a unsprezecea oară consecutiv, și este  certificată Global Equality Standard (GES)!

GES, acordată de Ernst & Young (EY), este singura certificare de diversitate și incluziune (D&I), la nivel mondial, care măsoară șansele egale.

Aceste certificări sunt o dovadă că în JTI folosim unele dintre cele mai bune practici referitoare la oameni, cultură organizațională și condiții de muncă.

Succesul în afaceri ne-a ajutat să construim o relație solidă cu comunitatea locală. Susținem cele mai prestigioase evenimente și instituții culturale pentru că noi, la JTI, avem convingerea că succesul trebuie împărtășit. Avem privilegiul de a face parte din viața socială și culturală a țării și privim această implicare ca pe o datorie care ne face cinste.

Compania este partener al FITS, TIFF, SoNoRo, al turneelor naționale de muzică clasică și sponsorul oficial al „Gigi Căciuleanu România Dance Company”. JTI susține Grădina Japoneză din Parcul Herăstrău, Casa de Ceai din Muzeul Național de Artă și Centrul de Studii Româno-Japoneze. „Întâlnirile JTI”, eveniment anual lansat în 2000, a devenit un brand cultural național în dansul contemporan.

JTI susține, de asemenea, din anul 2000, Bursele JTI pentru jurnaliști.

Programul Seniorii JTI, lansat în 1998, este dedicat persoanelor în vârstă, compania susținând și proiecte sociale în toată țara.

 

Join the JTI Internship Program for a work experience in a multinational work environment, mentored by professionals so you can easily find your career path!

 

Working with us means working at the forefront of one of the most challenging and rewarding sectors in the world. We'll match your ambitions with the opportunity to build an exciting future.

For three months of experience, full-time work, during the summer holidays (1 July - 30 September, but not only), you will be assigned to a dedicated senior professional coordinator, and you will have a well-defined role in the company with concrete responsibilities.

 

What's in it for you?
 

• Paid internship

• Meal tickets

• Vacation days

• Gym membership

• Bookster subscription

• Be covered with medical insurance upon hiring

• Life insurance, well-being program included (fruits, coffee, chair massage etc)

• Employee assistance program (free physiological, financial and legal counselling)

• Flexible working arrangements: 50/50 work from home/office

• 1 day induction about company & internship program

• Have access to over 200 company trainings

 

If you are a final year student or master student, you are welcome to apply!


Join JTI


 

 
BUCURESTI
FMCG

Joburi JTI Romania :

INTERNSHIP - Export Administration

JTI Romania
2900 RON NET / luna
Hybrid
BUCURESTI,

INTERNSHIP-Production Support

JTI Romania
2900 RON NET / luna
BUCURESTI,

INTERNSHIP - Utilities Specialist

JTI Romania
2900 RON NET / luna
BUCURESTI,

INTERNSHIP - Quality

JTI Romania
2900 RON NET / luna
BUCURESTI,

INTERNSHIP - Engineering Project Management

JTI Romania
2900 RON NET / luna
BUCURESTI,

INTERNSHIP - New Product Development

JTI Romania
2900 RON NET / luna
BUCURESTI,

INTERNSHIP - Finance Analyst (CAPEX & Fix Assets)

JTI Romania
2900 RON NET / luna
Hybrid
BUCURESTI,

Digital Marketing Implementation Internship

JTI Romania
Hybrid
BUCURESTI,
Aplica fara CV

IT Business Solutions Internship

JTI Romania
Hybrid
BUCURESTI,
Aplica fara CV

Accounting Payable Internship

JTI Romania
Hybrid
BUCURESTI,
Aplica fara CV

Commercial Planning Internship

JTI Romania
Hybrid
BUCURESTI,
Aplica fara CV

Key Accounts Support Internship

JTI Romania
Hybrid
BUCURESTI,
Aplica fara CV

Locuri de munca JTI Romania

Angajari JTI Romania