FLANCO

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Retail

Site www.flanco.ro


Vrei să faci lucruri peste așteptări și să înveți ceva nou in fiecare zi? Ești comunicativ, optimist, dornic să te dezvolți profesional?

Alătură-te celei mai dinamice echipe de profesioniști din retailul electro-IT din România! Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice, activând de peste două decenii. Compania se numără printre inițiatorii evenimentului Black Friday în România și își propune să devină retailer-ul preferat de electro-IT al românilor. Flanco deține o rețea națională de 110 magazine situate în cele mai importante zone comerciale din 71 de orașe și o echipă de peste 1300 de profesioniști.

Compania se află în continuă creștere și dezvoltare, datorită investițiilor în magazine noi sau în reamenajări de magazine, în extinderea și dezvoltarea echipei, în optimizarea mixului de produse și diversificarea ofertei de servicii.
Clienților noștri le oferim o experiență bazată pe un pachet complex de soluţii electro-IT, care adaugă valoare procesului de cumpărare, politica noastră de dezvoltare fiind în concordanţă cu cele mai noi tendințe la nivel internaţional din domeniul retailului.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca FLANCO

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi FLANCO

Companie Oras(e) Data