Cine este Diamedix Diagnostica

Diamedix Diagnostica este una dintre cele mai vechi companii de In Vitro Diagnostic (IVD) din România, cu o istorie bogată începută încă din 1996. Cu un angajament ferm față de inovație, calitate și excelență, am depășit continuu limitele a ceea ce este posibil în industria IVD.

„Ghidul nostru este calitatea” este motto-ul companiei, de aceea ne putem mândri că punem la dispoziția clienților noștri cele mai bune produse pentru laboratoarele medicale, dar și pentru medicii veterinar și specialiștii din industria alimentară. Concret, Diamedix activează în domenii precum Diagnostic clinic, Point-of-Care, Imagistic și Food&Vet.

Cu sediul central în București, Diamedix Impex are birouri și în Cluj Napoca, Craiova, Brașov, Iași și Timișoara. Datorită reușitelor înregistrate, Diamedix a decis în 2012 să-și extindă activitatea în afara granițelor, respectiv în Republica Moldova, în 2017 în Ucraina, iar din 2024 s-a alăturat grupului noua firmă din Bulgaria.

De ce să alegi Diamedix Diagnostica?

Mediu inovator: Credem în inovației, astfel că distribuim soluții de ultimă generație care au un impact pozitiv în privința diagnosticării pacienților. Dacă alegi să te alături echipei noastre, alegi să faci parte dintr-o companie care susține și este la curent cu ultimele inovații din industria IVD.

Echilibrul între viața profesională și cea privată: Înțelegem importanța menținerii unui echilibru sănătos între viața profesională și viața privată, astfel că intervalul standard de lucru este 08:00 – 16:30, însă acesta este adaptabil și nevoilor angajatului.

Oportunități de creștere profesională: Fie că vrei să îți extinzi abilitățile, să accepți noi provocări sau să avansezi în cariera, Diamedix Diagnostica oferă oportunități ample de creștere și dezvoltare profesională, având o echipă formată din oameni cu experiență în domeniu și cu simț didactic.

Beneficii și compensații: Oferim beneficii în funcție de performanță, abonament medical la o clinică privată, bonuri de masă, dar și bonusuri de Crăciun și de Paște.

BUCURESTI
Farmaceutice-Medical

Joburi Diamedix:

Locuri de munca Diamedix

Angajari Diamedix