Upswing este o agenție de digital marketing independentă, o echipă pasionată, a cărei misiune este să livreze cele mai eficiente și sustenabile strategii digitale businessurilor care contează. În 2024, am împlinit 17 ani de când suntem în business. Și totuși, ne simțim de parcă abia am fi început.

Ceea ce îi diferențiază pe upswingeri de alte echipe de SEO și Content Marketing nu se limitează la certificări, la tooluri sau la tacticile folosite. Adevărata diferențiere are loc, de fapt, la un nivel fundamental, acela al rezilienței pe care o inspiră – expiră fiecare upswinger și care ne determină să nu acceptăm nimic mai puțin decât victoria, în toate situațiile. Determinarea de a câștiga, plăcerea de a învăța și de a găsi soluții și dorința de a stabili noi standarde de excelență sunt, deopotrivă, trăsături cultivate la Upswing.

Suntem SEOiști, scriitori, designeri, alergători, bucătari, programatori, muzicieni, voluntari, părinți, economiști, jurnaliști, înotători, logopezi, călători, cicliști, analiști, criminologi și hard-working people.

Cu această diversitate care ne caracterizează, aducem o perspectivă unică în tot ce facem.

 
BUCURESTI
Publicitate & Media

Joburi Upswing:

Locuri de munca Upswing

Angajari Upswing