STEWO ROMANIA


De mai bine de 20 de ani, livrăm clienţilor noştri componente tehnice fabricate din mase plastice. Astfel, în ultimii ani, am făcut o trecere de la producţia prin injectare a componentelor, la cea de sistem, unde la bază nu mai stau doar componente de înaltă valoare tehnică, ci mai mult, o combinaţie a acestor produse, prin imprimare și montarea cablurilor și a componentelor electrice și mecanice.


Baza creşterii peste medie o constituie angajaţii noştri extrem de motivaţi, care se bucură de o continuă formare profesională. De mai mult de două decenii, la cea de-a două generaţie, va puteţi bucura pe mai departe de aceeaşi calitate. 

Premisele succesului nostru sunt: calitatea, flexibilitatea și încrederea.

Obiectivul nostru este acela de a oferi materiale plastice de cea mai bună calitate, pentru cele mai căutate domenii: automobilistică, electronică, medicală, tehnologii, industria alimentară.

Mașinile noastre moderne de injecție, controlate prin microprocesor, ne permit să analizăm procesul de injecție și să monitorizăm calitatea pieselor din plastic în orice moment.


Cu ajutorul utilajelor noastre (1K/ 2K, forță de strângere de la 200 – 3.500 kN), care sunt adaptate în mod optim la diversele cerințe individuale, producem piese de precizie din plastic de la 0,01 g până la aproximativ 950 g.
 

Hala de producție modernă cu aprox. 6.000 m² are eficientă energetică și costuri reduse de producție.

Se regăsesc astăzi 31 de mașini de injecție de la 25 tone până la 200 tone forța de închidere, 13 roboți (Wittmann și Demag), 2 instalații de alimentare automată marca Digicolor și sistem PDA.

 

Bistrita, Nasaud
Tehnica

Joburi Stewo România:

INGINER CALITATE

Stewo România
Nasaud, Bistrita, Job national
Aplica fara CV

TEHNICIAN MENTENANTA

Stewo România
Bistrita, Nasaud, Job national
Aplica fara CV

OPERATOR PRODUCTIE- REGLOR

Stewo România
Bistrita, Nasaud, Job national
Aplica fara CV

INGINER PRODUCTIE

Stewo România
Bistrita, Nasaud, Job national
Aplica fara CV

Locuri de munca Stewo România

Angajari Stewo România