Peste 60 de ani de experiență și coordonare.

EPTISA a fost înființată în 1956 ca prima societate privată de inginerie și consultanță din Spania, fiind cea mai veche companie din acest sector de activitate.

Încă de la înfiintare, Eptisa a cooperat cu structurile administraţiei publice şi cu operatorii din sectorul public, în vederea dezvoltării economice şi modernizării tehnologice a ţării, devenind una dintre cele mai importante companii din Spania în domeniul ingineriei, arhitecturii, şi tehnologiei informaţiei.

Eptisa şi-a început dezvoltarea internaţională în anul 1966, în prezent consolidându-şi prezenţa în peste 50 de ţări.

În Romania, Eptisa este activă încă din 1994, iar din martie 2004 a înfiinţat filiala Eptisa România SRL, cu sediul în Bucureşti.

Eptisa România este astăzi una dintre cele mai cunoscute companii de inginerie şi consultanţă de pe piaţa româneasca de profil care, de la momentul înfiinţării sale, a implementat cu succes peste 120 proiecte cumulând o valoare a investiţiilor ce depăşeşte astăzi 5,5 miliarde de Euro. Aceste cifre aflate în continuă creştere sunt în directă legatură cu activitatea companiei şi, respectiv, cu dinamica dezvoltării acesteia.

De la începutul activităţii sale şi până în prezent, Eptisa România şi-a dezvoltat continuu oferta de servicii, în acest moment echipa complexă de peste 110 profesionişti putând garanta managementul complet al proiectelor multidisciplinare şi acoperi domenii de activitate precum apa şi protecţia mediului, transporturile, construcţiile civile şi industrial, precum şi dezvoltarea instituţională.

Adjud, Aiud, Alba Iulia, Alexandria, Arad, Azuga, Bacau, Baia Mare, Bals, Barlad, Beclean, Beius, BUCURESTI, Buzau, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Giurgiu, Iasi, Medias, Predeal, Ramnicu Valcea, Slatina, Strainatate, Suceava, Targu Jiu, Turda
Consultanta, , Constructii

Joburi Eptisa Romania :

Inginer Proiectant - Iaşi

Eptisa Romania
Iasi,
Aplica fara CV

Inginer rezident - Buzau

Eptisa Romania
Buzau, Job national

Locuri de munca Eptisa Romania

Angajari Eptisa Romania