Joburi By Scent Collection Club


By Scent Collection Club, este un start-up romanesc, cu domeniul de activitatea, în cel mai parfumat domeniu, și anume: distribuția de parfumuri de lux (parfumuri de designer si de nisa). Fiind un brand ambitios dorim sa ne dezvoltam rapid si sa ne consolidam pozitia pe piata din Romania.

Urmarind tendintele si avand grija sa punctam pe calitate, brandul nostru se concentreaza pe patru valori fundamentale: - calitate - oferind clientilor produse autentice, de de cea mai buna calitate; - diversitate - gama larga de parfumuri, create pentru cele mai pretențioase gusturi; - transparenta - prezentand o imagine reala a brandului si raspunzand intotdeauna nevoilor clientilor in vederea mentinerii unei relatii de incredere client – companie; - competitivitate - pastrand un raport calitate-pret excelent si cautand mereu sa avem cele mai accesibile preturi in domeniul nostru de activitate.

Ca si angajator, in cadrul By Scent Collection Club credem cu tarie ca la baza oricarei afaceri de succes stau angajatii pregatiti si multumiti. Pentru asta, investim in oameni si in dezvoltarea lor, le oferim posibilitatea de a-si descoperi si dezvolta potentialul si le construim cariere de succes pas cu pas. Pretuind initiativa si incurajand oamenii dornici si dispusi sa accepte orice provocari, brandul se bazeaza pe diversitate si pe dorinta de a acorda clientului cele mai bune produse si servicii la preturi corecte.
BUCURESTI
Retail

Joburi By Scent Collection Club:

By Scent Collection Club nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

International Leadership Trainee - Coca - Cola HBC

Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro
Hybrid

Aplica fara CV

Siemens - Software Development Internship - Summer 2024

Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro
Hybrid

Aplica fara CV

Summer Internship Program - Bucharest Global Technology Center

Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro

Aplica fara CV

Mecanic Trotinete

Randstad România
3000 RON NET / luna

Aplica fara CV

Amazon - 2024 Graduate Software Dev Engineer

Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro

Aplica fara CV

Farmacist/a

Randstad România

Aplica fara CV

Locuri de munca By Scent Collection Club

Angajari By Scent Collection Club