By Scent Collection Club


By Scent Collection Club, este un start-up romanesc, cu domeniul de activitatea, în cel mai parfumat domeniu, și anume: distribuția de parfumuri de lux (parfumuri de designer si de nisa). Fiind un brand ambitios dorim sa ne dezvoltam rapid si sa ne consolidam pozitia pe piata din Romania.

Urmarind tendintele si avand grija sa punctam pe calitate, brandul nostru se concentreaza pe patru valori fundamentale: - calitate - oferind clientilor produse autentice, de de cea mai buna calitate; - diversitate - gama larga de parfumuri, create pentru cele mai pretențioase gusturi; - transparenta - prezentand o imagine reala a brandului si raspunzand intotdeauna nevoilor clientilor in vederea mentinerii unei relatii de incredere client – companie; - competitivitate - pastrand un raport calitate-pret excelent si cautand mereu sa avem cele mai accesibile preturi in domeniul nostru de activitate.

Ca si angajator, in cadrul By Scent Collection Club credem cu tarie ca la baza oricarei afaceri de succes stau angajatii pregatiti si multumiti. Pentru asta, investim in oameni si in dezvoltarea lor, le oferim posibilitatea de a-si descoperi si dezvolta potentialul si le construim cariere de succes pas cu pas. Pretuind initiativa si incurajand oamenii dornici si dispusi sa accepte orice provocari, brandul se bazeaza pe diversitate si pe dorinta de a acorda clientului cele mai bune produse si servicii la preturi corecte.
BUCURESTI
Retail

Joburi By Scent Collection Club:

Locuri de munca By Scent Collection Club