Joburi SoftOne Training Academy

SoftOne Technologies is a premier technology Group in the fields of Software Development, Cloud Services & Applications, Business & Artificial Intelligence Solutions in Greece and Southeastern Europe. Our Group combines innovation, research, development and state of the art information technology engineering and operates in the crossroads of business and technology. We deliver excellent services to our entrusted clients and partners and assist them in meeting their needs and objectives and improving their performance. The company is an equal opportunity employer and is offering competitive compensation package and opportunities of continuous growth and development. If you believe that you can accept the challenges of this opportunity, please send your cv by email at: info@softone.ro. All applications will be treated with the strictest confidentiality.



Iți dorești o carieră care să îți ofere nenumărate oportunități de dezvoltare profesională și financiară? Primul pas este să te înscrii la SoftOne Training Academy! Urmează cursurile noastre, ia-ți certificarea de Consultant Soft1 ERP și te poți angaja imediat în ecosistemul SoftOne.

În cadrul SoftOne Training Academy îți dezvolți toate cunoștințele necesare, astfel încât să lucrezi în industria de IT, cel mai bine plătit domeniu din prezent. Salariul unui Consultant Soft1 ERP poate ajunge până la 3500 euro NET/ lună.  Aplică acum!

Cursurile SoftOne Training Academy

SoftOne Training Academy este un program de training avansat care se adresează tuturor absolvenților care au un background financiar-contabil sau de informatică, dar și specialiștilor IT sau profesioniștilor în procese de business care doresc să facă următorul pas în carieră și să devină Consultanți Soft1 ERP.

Programa pe care am dezvoltat-o este formată din module și subiecte cheie care permit cursanților să înțeleagă în profunzime funcționalitățile aplicației Soft1 Cloud ERP, necesare pentru a deveni un Consultant Soft1 ERP.

Cursurile noastre sunt disponibile la costul de doar 200€, sumă care îți va fi restituită după angajare, iar acestea se vor desfășura online, între 15 mai și 12 iunie 2023.

Misiunea Noastră

Vrem să oferim fiecărui absolvent sau specialist ce deține cunoștințe financiar-contabile sau de business software și IT, posibilitatea de a obține certificările SoftOne prin intermediul unor traininguri specializate, astfel încât să aibă acces la toate oportunitățile de carieră disponibile în ecosistemul nostru. Rețeaua de parteneri SoftOne este formată din peste 40 de companii partenere la nivel național, ce recrutează activ Consultanți Soft1 ERP.

Studenții Noștri

  • Specialiști IT, specialiști în domeniul financiar-contabil sau analiști de business care vor să avanseze în carieră în calitate de Consultanți Soft1 ERP.
  • Proaspăt absolvenți de studii universitare, cu profil de informatică sau financiar-contabil, care își doresc să își înceapă cariera în industria IT ca și Consultanți Soft1 ERP.
  • Consultanți ERP care vor să dețină certificările SoftOne Training Academy pentru a beneficia de noi oportunități profesionale.

 


Avansează în carieră cu certificările SoftOne care atestă abilitățile pe care le-ai dobândit în cadrul SoftOne Training Academy! Perfecționează-ți skill-urile și bucură-te de toate oportunitățile de carieră pe care le avem disponibile în cadrul ecosistemului SoftOne, format din peste 40 de companii partenere, în calitate de Consultant Soft1 ERP.

Urmând cursurile SoftOne Training Academy îți dezvolți cunoștințele necesare, astfel încât să lucrezi în industria de IT, cel mai bine plătit domeniu din prezent. Pragurile salariale pentru Consultanții Soft1 ERP pot ajunge și până la 3.500 de Euro NET/ lună!

Rolul unui Consultant ERP

Termenul de Consultant ERP este utilizat în mod frecvent pentru a descrie specialiștii care oferă servicii de consultanță în utilizarea unui sistem ERP. Atribuțiile extinse ale unui Consultant ERP sunt de a implementa, instrui și de a acorda suport în utilizarea soluției ERP, nu doar pentru operațiunile efectuate în aplicație, ci și pentru adaptarea lor în funcție de modelele de business.

Un Consultant ERP se poate specializa în anumite etape ale procesului de implementare al aplicației sau poate oferi servicii integrate pentru gestionarea în totalitate a sistemului ERP. Cunoștințele și abilitățile consultanților ERP pot fi atestate prin diferite certificări, în funcție de relevanță.

Tipuri de Consultanți ERP

ERP Support Consultant

Are rolul de a reprezenta un punct de contact pentru utilizatorii unui sistem ERP atunci când aceștia au nevoie de asistență și suport. Un ERP Support Consultant trebuie să cunoască în detaliu aplicația și să dețină bune abilități de comunicare.

ERP Business Consultant

Are responsabilitatea de a analiza cerințele unei companii în funcție de caracteristicile specifice activității desfășurate de către organizație, înainte de implementarea și utilizarea unui sistem ERP. Ulterior, un ERP Business Consultant va transpune în modulele standard ale aplicației cerințele clientului, va parametriza aplicația și va coopera cu consultanții tehnici ERP pentru a crea dezvoltările necesare implementării.

ERP Technical Consultant

Atribuțiile sale constau în implementarea funcționalităților personalizate ale soluției ERP, optimizarea noilor dezvoltări ale aplicației și rezolvarea tuturor problemelor tehnice ce pot apărea în timpul implementării, alaturi de Consultanții Business ERP.

 

Bistrita, Brasov, BUCURESTI, Cluj Napoca, Ilfov, Pitesti, Ploiesti, Timisoara, Voluntari
IT&C Software

Joburi SoftOne Training Academy:

Locuri de munca SoftOne Training Academy

Angajari SoftOne Training Academy