Joburi McDonald's in RomaniaLa nivel global, McDonald’s este cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume și numără peste 32 000 de restaurante ce servesc zilnic peste 60 de milioane de oameni în peste 100 de țări. De 27 de ani, McDonald’s este alături de clienții din România, le oferim produsele lor preferate și venim mereu cu inovații, deschidem restaurante noi, iar pe altele le transformăm într-un loc mai primitor și ne păstrăm promisiunea de a fi restaurantul preferat al clienţilor noştri.

In Romania, McDonald’s este lider al pietei restaurantelor, cu 92 de restaurante și 47 de McCafe în 28 de oraşe si primeste zilnic peste 200.000 clienti. Suntem alaturi de comunitate si investim constant in  proiecte de educatie si sanatate si "Tinem familiile impreuna" prin intermediul Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald.

Cu o echipă de peste 5.000 de angajați în România, McDonald’s are o cultură organizațională bazată pe integritate și diversitate. Avem colegi de toate vârstele și cu interese diferite și investim  în traininguri pentru dezvoltarea abilităților de comunicare, lucru în echipă sau abilități specifice industriei alimentare. Punem preț pe angajații noștri și le oferim un program flexibil, diferite recompense prin campaniile naționale de motivare, variante prin care își pot mări veniturile prin sporuri de noapte sau de weekend, precum și posibilitatea de a avansa rapid în echipă.

Incepand cu anul 2016, McDonald’s este parte a familiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 166 de restaurante și are 9000 de angajați, servind peste 150 de milioane de clienți anual, în cele 6 piețe.

Echipa McDonald’s e formată din oameni muncitori, ambițioși, pentru care interacțiunea cu alți oameni este o bucurie. Ne dorim angajăm noi colegi dornici să învețe și să crească în cadrul unei echipe puternice și ambițioase.

Alatură-te echipei noastre pentru a scrie împreuna urmatoarele capitole din povestea Mcdonald’s!

 


Programul intensiv de pregatire pentru “Manager Trainee” este primul pas catre conducerea unui restaurant McDonald’s.
Poziția de Manager Trainee îți poate oferi o mulțime de beneficii cu ajutorul cărora vei urca în ierarhia liderilor de echipă. Dacă ți-ar plăcea să coordonezi un grup de oameni plini de energie, atunci locul tău e, cu siguranță, aici!

Vei avea ocazia să îți demonstrezi abilitățile organizatorice și să propui soluții creative pentru diverse situații de lucru. Cunoștințele acumulate în urma orelor de pregătire profesională te vor însoți în drumul spre succes.


Cui se adreseaza acest program? 

Tinerilor cu studii superioare sau in curs de finalizare (an terminal), care urmăresc dezvoltarea unei cariere in domeniul HORECA. Programul “Manager Trainee” este astfel conceput încât să ajute Managerul Trainee să înţeleagă perfect elementele de bază ale operării unui restaurant, pentru a deveni un manager eficient.


Care sunt cerintele pe care ar trebui sa le indeplinesti? 
 
  • Studii superioare finalizate sau in curs;
  • Ai bune abilitati de lucru in echipa;
  • Atitudine pozitiva si orientare catre client;
  • Ai o atitudine proactiva si esti orientat spre rezultate;
  • Te adaptezi repede schimbarilor si ai capacitatea de a lucra sub presiune.

Pozitii deschise
 
TOP 5 beneficii de care te poti bucura
 
  • Pachet salarial – de pana la 3700 RON net la norma de 8 ore (suma compusa din salariu fix si tichete de masa, sporuri si alte bonusuri)
  • Flexibilitate – îți poți organiza programul de lucru în ture de zi, ture de noapte și în ture de weekend, în funcție de nevoile tale și de programul restaurantului în care vei lucra;
  • 21 de zile de concediu de odihna si beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale;
  • Training gratuit pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare, lucru in echipa sau abilitati specifice industriei alimentare;
 
 
 
Bacau, BUCURESTI, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Hunedoara, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Suceava, Targoviste, Timisoara
FMCG

Joburi McDonald's in Romania :

Locuri de munca McDonald's in Romania

Angajari McDonald's in Romania