McDonald's in Romania


Salut! Bine ai venit pe pagina noastră! Dacă ești aici, probabil vrei să afli câteva lucruri despre noi. 

Începând cu anul 2016, McDonald’s în România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, România și Malta. Astăzi, compania Premier Capital operează 143 de restaurante în spații importante din cele șase țări europene.
Știai că în România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 74 de restaurante în 212de oraşe?
4.500 de angajaţi primesc zilnic peste 200.000 clienţi, iar în 2017 McDonald’s a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al patrulea an consecutiv, conform AON România. 

Performanța și motivarea angajaților sunt prioritare la McDonald’s, iar în ultimul an peste 550 de angajați au fost promovați în poziții superioare.
Multe cifre, nu? Mai avem câteva: 
La nivel global, McDonald’s este cel mai mare lanţ de restaurante cu servire rapidă - suntem prezenți în peste 100 de ţări și angajații din 36.000 de restaurante servesc zilnic peste 60 de milioane de clienți.
Totuși, ce e bine să reții tu sunt două cuvinte: Angajator Responsabil. 
Dezvoltarea profesională și cea personală merg mână în mână la McDonald’s, iar angajații sunt motivați și stimulați să studieze și să își construiască o carieră pe termen lung în companie. 

McDonald’s e recunoscut pentru numeroasele beneficii pe care le oferă, dar și pentru că recunoaște și apreciază contribuțiile individuale ale tuturor angajaților și are încredere în cei care demonstrează aptitudini remarcabile. 
Te-am convins? Trage cu ochiul pe la oportunitățile de carieră! Manager Trainee

Știai că la McDonald’s un Manager Trainee poate ajunge în doi ani director de restaurant? După un program complex de pregătire profesională, desigur. 

Ce presupune rolul de Manager Trainee:

Un angajat care îndeplinește rolul de Manager Trainee este pregătit să coordoneze activitatea unei echipe dinamice, în vederea pregătirii pentru postul de manager de restaurant. 
Vei avea ocazia să îți demonstrezi abilitățile organizatorice și să propui soluții creative pentru diverse situații de lucru. Iar cunoștințele acumulate în urma orelor de pregătire profesională te vor însoți în drumul spre succes.

Nu te-am convins încă? 

Înseamnă că mai trebuie să-ți spunem că la McDonald’s vei coordona oameni energici, harnici și dispuși să învețe oricând lucruri noi.
În plus, vei avea multe beneficii și bonusuri și, inevitabil, vei face un obicei din a împărți zâmbete celor din jur.  
Dacă ești student, nu te îngrijora! 
Îți poți continua liniștit studiile (chiar te încurajăm să faci asta!), pentru că ai la dispoziție un program flexibil. Credem că tinerii care îmbină studiul cu cel puțin o altă activita te importantă își dezvoltă mult mai ușor simțul responsabilității și reușesc să se adapteze la un stil de viață activ și dinamic.

Beneficii:

- Pachet salarial: 4.500 lei - veniturile reprezintă salariul brut și valoarea tichetelor de masă și a beneficiilor;
- Programe de dezvoltare profesională.
Hai să ne cunoaștem!

Alături de Manager Trainee, avem alte câteva posturi la care poți aplica, în funcție de nivelul de experiență, disponibiltatea și programul tău zilnic: 

•    Crew Member
•    Hostess
•    Barista
•    Guest Experience Leader


 


„În prima zi de muncă m-am simţit o persoană importantă, cu toate că eu eram lipsită de experienţă.”Andreea Ispas, Store Manager

„Îmi place să vorbesc cu oamenii şi să-i fac să se simtă ca la mine acasă.”Alex Pap, Guest Experience Leader

„Am găsit un mentor în fiecare dintre colegii mei.” Vlad Pîrlea, Crew Trainer

„Îmi place că întâlnesc în fiecare zi oameni noi şi învăţ o mulţime de lucruri de la clienţi.” Roxana Năstăsache, Crew la McDonald’s

 „Mi-am dorit încă de la început să fiu Hostess, iar după trei luni de pregătire am reuşit să-mi împlinesc visul.” Ruxandra Păpădie, Hostess
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca McDonald's in Romania

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi McDonald's in Romania

Companie Oras(e) Data