Maravet

Orase: Baia Mare
Industrie: Farmaceutice-Medical

Site https://www.maravet.com/
Facebook https://ro-ro.facebook.com/Maravet.Animal.Health/
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/maravet-srl/


Societatea comercială MARAVET SRL, cu sediul și depozitele centrale in Baia Mare are ca domeniu principal de activitate importul si distributia medicamentelor de uz veterinar, a hranei si a altor articole pentru animalele de companie, a produselor necesare asigurarii igienei si a biosecuritatii in unitatile pentru cresterea animalelor si in industria alimentara.

Avem o istorie de peste 22 ani, incepându-ne activitatea in 1998, cand s-au facut demersurile pentru inregistrarea in Romania a primelor medicamente de uz veterinar din portofoliu. Astfel, am ajuns sa detinem exclusivitate pentru comercializarea in Romania a peste 170 de produse de uz veterinar.

Intre timp, am dezvoltat echipa noastra de vanzari din care fac parte colegi de cea mai inalta tinuta profesionala, am facut demersurile pentru autorizarea sanitar-veterinar si ADR (pentru transportul materialelor periculoase conform normelor U.E.), demersuri care ne-au ajutat sa devenim una dintre principalele firme furnizoare directe de produse veterinare din tara.

Partenerii nostri sunt la nivelul intregii tari. Produsele noastre pot ajunge la parteneri prin intermediul serviciilor de curierat rapid.

Planul societatii este reprezentat de dezvoltarea continua a sortimentatiei cu produse inovative de inalta calitate si siguranta la preturi foarte competitive.

Intentionam sa asiguram constant materiale informative pentru medicii veterinari si crescatorii de animale prin intermediul platformei de socializare profesionala Infoveterinar - https://www.infoveterinar.com si prin intermediul revistei online Vet-Magazin.

Ne-am propus sa demonstram continua preocupare a societatii pentru performanta, ca expresie a misiunii pe care ne-am asumat-o si a caii pe care o urmam pentru a o indeplini. Consideram ca, alaturi de cresterile constante in termeni de cifra de afaceri, cele doua certificari de implementare a sistemului de management al calitatii ISO 9001:2015, certificate de SIMTEX, vin sa sustina nivelul ridicat de incredere de care compania se bucura în randul partenerilor.

Dorim sa mentionam ca toate realizarile societatii se datoreaza in totalitate echipei de profesionisti ai MARAVET SRL, oameni care s-au dedicat cu profesionalism si pasiune mentinerii acestei societati in topul furnizorilor de produse de uz veterinar din tara.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Maravet

Companie Oras(e) Data
Specialist Achizitii

full-time1 - 5 ani experienta

Maravet Baia Mare
23.09.2021
Contabil Sef

full-timepeste 5 ani experienta

Profită de ocazia de a te alătura unei companii multinaționale, stabilă pe piața muncii și unui colectiv de muncă energic! Dacă ești pasionat de contabilitate, îți place să fii la zi cu noutățile din domeniu și să fii un liant în cadrul organizației, aplică cu încredere acum!

Maravet Baia Mare
23.09.2021
Reprezentant de vânzări pentru SE-ul României

full-time1 - 5 ani experienta

Dacă îți plac animalele de companie, îți place să interacționezi cu oamenii, ești dinamic și îți place să fii tot timpul în mișcare, te așteptăm în echipa noastră!

Maravet Constanta
Job national
23.09.2021
Reprezentant medical de vanzari pentru judetele Suceava si Neamt

full-time0 - 1 an experienta

Dacă ești pasionat de medicina veterinară, îți place să interacționezi cu oamenii și îți place să fii tot timpul în mișcare, te așteptăm în echipa noastră! Profită de ocazia de a te alătura unei companii multinaționale, stabilă pe piața muncii și unui colectiv de muncă...

Maravet Piatra Neamt
Suceava
23.09.2021

Joburi Maravet

Companie Oras(e) Data