Societatea comercială MARAVET SRL, cu sediul și depozitele centrale in Baia Mare are ca domeniu principal de activitate importul si distributia medicamentelor de uz veterinar, a hranei si a altor articole pentru animalele de companie, a produselor necesare asigurarii igienei si a biosecuritatii in unitatile pentru cresterea animalelor si in industria alimentara.

Avem o istorie de peste 22 ani, incepându-ne activitatea in 1998, cand s-au facut demersurile pentru inregistrarea in Romania a primelor medicamente de uz veterinar din portofoliu. Astfel, am ajuns sa detinem exclusivitate pentru comercializarea in Romania a peste 170 de produse de uz veterinar.

Intre timp, am dezvoltat echipa noastra de vanzari din care fac parte colegi de cea mai inalta tinuta profesionala, am facut demersurile pentru autorizarea sanitar-veterinar si ADR (pentru transportul materialelor periculoase conform normelor U.E.), demersuri care ne-au ajutat sa devenim una dintre principalele firme furnizoare directe de produse veterinare din tara.

Partenerii nostri sunt la nivelul intregii tari. Produsele noastre pot ajunge la parteneri prin intermediul serviciilor de curierat rapid.

Planul societatii este reprezentat de dezvoltarea continua a sortimentatiei cu produse inovative de inalta calitate si siguranta la preturi foarte competitive.

Intentionam sa asiguram constant materiale informative pentru medicii veterinari si crescatorii de animale prin intermediul platformei de socializare profesionala Infoveterinar - https://www.infoveterinar.com si prin intermediul revistei online Vet-Magazin.

Ne-am propus sa demonstram continua preocupare a societatii pentru performanta, ca expresie a misiunii pe care ne-am asumat-o si a caii pe care o urmam pentru a o indeplini. Consideram ca, alaturi de cresterile constante in termeni de cifra de afaceri, cele doua certificari de implementare a sistemului de management al calitatii ISO 9001:2015, certificate de SIMTEX, vin sa sustina nivelul ridicat de incredere de care compania se bucura în randul partenerilor.

Dorim sa mentionam ca toate realizarile societatii se datoreaza in totalitate echipei de profesionisti ai MARAVET SRL, oameni care s-au dedicat cu profesionalism si pasiune mentinerii acestei societati in topul furnizorilor de produse de uz veterinar din tara.

Baia Mare
Farmaceutice-Medical

Joburi Maravet:

Locuri de munca Maravet

Angajari Maravet