Fundatia pentru Dezvoltarea Agriculturii

Orase: BUCURESTI
Industrie: ONG Agricultura
Fundația Pentru Dezvoltarea Agriculturii (FDA) a fost creata in 2019, cu viziunea si sustinerea financiara Carrefour Romania, o companie care și-a luat un angajament pe termen lung când a ales să contribuie la înființarea acestui organism. Rolul FDA este de a contribui la implementarea și diseminarea la nivel național a unor modele asociative în agricultură care susțin productivitatea, calitatea și oferă fermierilor mici și mijlocii acces la piață și consiliere în obținerea de fonduri și în aplicarea de metode agricole moderne. Pentru o dezvoltare pe termen lung, Fundația își propune să implementeze programe pentru pregătirea următoarei generații de fermieri, prin sprijinirea de oportunități educaționale și campanii de informare a consumatorilor. Pentru a avea un impact strategic asupra mediului agricol din România, Fundația va promova bune practici și va susține continuitatea programelor prin atragerea de resurse publice și private. Parte importantă din misiunea FDA o constituie coalizarea actorilor cheie ce pot contribui la schimbarea sistemică a agriculturii: ONG-uri, autorități, certificatori, integratori și finanțatori. 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Fundatia pentru Dezvoltarea Agriculturii

Companie Oras(e) Data
Specialist Comunicare si Fundraising (backoffice)

full-time1 - 5 ani experienta

Vei fi responsabil(a) cu strângerea de fonduri pentru programele organizației, precum și cu comunicarea rezultatelor noastre în mediul online și offline, prin social media, publicații și prezentări.

Fundatia pentru Dezvoltarea Agriculturii BUCURESTI
14.05.2021
Program Manager

full-time1 - 5 ani experienta

In prezent, FDA cauta un manager de program cu experienta in dezvoltare rurala si/sau comunitara si care sa continue sa dezvolte programele curente cu organizatiile pe care le finantam sa produca impact in diverse comunitati de fermieri din tara.

Fundatia pentru Dezvoltarea Agriculturii BUCURESTI
14.05.2021
Office Assistant. Internship.

full-time0 - 1 an experienta

Rolul presupune managementul biroului, esti responsabil/a de succesul evenimentelor dpdv administrativ si logistic. O parte din rolul tau este si activitatea de asistenta pentru directorul executiv al organizatiei.

Fundatia pentru Dezvoltarea Agriculturii BUCURESTI
Job national
14.05.2021

Joburi Fundatia pentru Dezvoltarea Agriculturii

Companie Oras(e) Data