Grup Renault Romania

Orase: BUCURESTI, Mioveni, Oarja, Pitesti, Titu,
Industrie: Auto, Inginerie,

Site http://www.gruprenault.ro/


 


Grup Renault Romania (www.gruprenault.ro)

Romania, cu cei peste 16.600 de angajati, este a doua tara a Grupului Renault in ceea ce priveste efectivele si singura, cu exceptia Frantei, care poseda toate competentele unui constructor auto.

A face parte din Grup Renault Romania astazi inseamna a beneficia de intreaga paleta de activitati existente in industria automobilului, desfasurate in cinci locatii: Bucuresti, Pitesti, Mioveni, Titu si Oarja.

Grup Renault Romania reuneste Platforma Dacia de la Mioveni, Centrul Logistic AILN, Centrul de design Renault Design Central Europe, Centrul de Inginerie Renault Technologie Roumanie (care include Centrul Tehnic de la Titu), Directia Comerciala “Renault Commercial Roumanie” (tri-marca Dacia-Renault-Nissan) si Matrite Dacia Pitesti.

La sfarsitul anului 2014, operatiunile Renault din Romania au generat o pondere de 3 % din PIB-ul Romaniei. Grup Renault Romania este una dintre companiile cu cea mai mare dinamica a dezvoltarii in ultimii ani pe plan national, o organizatie responsabila, preocupata permanent atat de viitorul angajatilor sai, cat si de viitorul clientilor sai.

 

 
Pe platforma de la Mioveni se regasesc trei mari tipuri de activitati:  
 
  • Cea mai mare Uzina Vehicule (7.200 de salariaţi) din Grupul Renault care asigura atat productia gamei de vehicule Dacia, cat si fabricarea de piese de schimb.
  • A doua Uzină Mecanica ( 3.700 salariați) din Grupul Renault la nivel mondial,  care asigura uzinarea si asamblarea motoarelor, a cutiilor de viteze, fabricarea pieselor brute din aluminiu,  uzinarea pieselor şi montajul puntii fata si spate, sudura osii pentru vehiculele din gama Dacia si pentru vehicule Renault produse in intreaga lume.
  • Cea mai mare platformă logistică a Alianţei AILN, Direcția Logistică România are ca primă misiune asigurarea condițiilor necesare bunei desfășurări a procesului de comandă/aprovizionare şi transport de piese pentru fabricația vehiculelor şi a organelor mecanice în uzinele Dacia de la Mioveni, precum şi în cele 22 de uzine Renault-Nissan ce produc vehicule din gama Global Access la nivel internațional.

 

In cadrul Dacia se regasesc si o serie de activitati precum singurul centru de proiectare şi fabricare a matriţelor din Grupul Renault si unul dintre cele mai mari centre de distributie a pieselor de schimb.

Directia comerciala (Renault Commercial Roumanie) cuprinde o retea de puncte de vanzare Dacia, Renault si Nissan. 

Renault Technologie Roumanie (RTR) este singurul centru de inginerie auto din Europa de Est şi zona mediterană şi cel mai mare centru de inginerie al Renault din afara Franţei.

RTR are ca responsabilitate dezvoltarea la nivel mondial a gamei Logan şi, în special, adaptarea proiectelor de vehicule şi mecanică fabricate şi comercializate pe pieţele din regiunea Europa de Est şi zona Mediteraneană.

Inginerii din cadrul RTR lucreaza pentru proiectarea şi adaptarea modelelor gamei Dacia şi Renault pe diverse segmente de vehicule sau de mecanică.

La Mioveni, RTR are o misiune de susţinere din punct de vedere tehnic a uzinei şi a furnizorilor săi.

La Bucureşti, birourile de proiectare dezvoltă şi adaptează proiecte de vehicule pe platforma Logan pentru a răspunde în mod special aşteptărilor clienţilor din regiune. Studioul Renault Design Central Europe este de asemenea localizat în Bucureşti.

La Titu, Centrul Tehnic are drept misiune realizarea unor testări de vehicule şi organe mecanice concepute de către birourile de proiectare ale Grupului Renault.

Centrul Tehnic Titu

Parte integrantă a Renault Technologie Roumanie şi a dispozitivului de inginerie al Grupului Renault din România, Titu vine în completarea centrelor de la Aubevoye şi Lardy (Franţa).

Centrul cuprinde zeci de bancuri de încercări, destinate vehiculelor întregi şi componentelor acestora (amortizoare, punţi, Grup Motopropulsor etc.), care permit recrearea unor condiţii de funcţionare extreme: rezistenţa la frig, simulator de expunere la soare, cabină de ploaie etc.

Pentru a analiza comportamentul vehiculelor sunt prevăzute şi zece tipuri de piste, cu o lungime totală de 32 de km. Pista rapidă, pistele cu îmbrăcăminte specială, zonele de proiecţie pietre sub caroserie sau zonele de trecere prin vaduri cu apă reproduc condiţii de rulare ale maşinilor pe care clienţii le pot întâlni în toată lumea.

 
 
Viziunea 2017 a Grupului Renault Romania

O companie deschisa la international, dispunand de toate competentele unui constructor auto, recunoscuta pentru performanta sa, pentru calitatea managementului si pentru profesionalismul oamenilor sai.
  • Este in centrul gamei Global Access, avand un inalt nivel de competente si expertiza in design si inginerie si un pol industrial de referinta, prin nivelul sau de calitate si satisfactie a clientilor, de performanta si de competitivitate.
  • Este lider incontestabil cu Dacia si Renault pe piata romaneasca, printr-o imagine a produselor, o cota de piata, servicii si o rentabilitate la cel mai inalt nivel.
  • Inoveaza constant in ceea ce priveste produsele, serviciile si bunele practici, in beneficiul Regiunii Eurasia, al Renault si al Aliantei.
  • Este format din echipe responsabile, etice, care pun oamenii in centrul preocuparii lor si care au parteneri de nivel inalt.

Mediul de lucru
 

In Grupul Renault Romania cea mai importanta resursa o reprezinta oamenii. De aceea, pe langa Imbunatatirea continua a calitatii produselor si serviciilor noastre, acordam o atentie deosebita dezvoltarii angajatilor nostri.

Grupul asigura tuturor angajatilor sai un mediu de lucru competitiv si o atmosfera de lucru placuta.

Calitatea vietii la locul de munca este unul dintre obiectivele strategice pentru grupul Renault la nivel global. In urma sondajelor In randul angajatilor s-a pus accentul pe modalitatea de protejare a sanatatii acestora si propunerea unor conditii de munca motivante. Astfel, angajatii beneficiaza de asigurare medicala privata, transport, restaurante si micro-cantine, desfasurarea activitatii zilnice In spatii moderne si ergonomice.

Primii pasi in echipa

Sa te alaturi unei companii precum Grup Renault Romania inseamna sa faci parte dintr-o echipa de aproximativ 117.000 de angajati din intreaga lume, fiecare dintre ei fiind experti intr-un domeniu de activitate. De asemenea, sa faci parte din echipa Grupului Renault Romania inseamna sa iti pui toate cunostintele la dispozitia unei singure strategii, aflata intr-o continua dezvoltare. Primul an in cadrul Renault Romania este o etapa cheie in dezvoltarea profesionala a fiecaruia, de aceea a fost creat un program de integrare dedicat sa te ghideze si sa te familiarizeze cu noul mediu de lucru. Acesta se numeste ,,1st Steps ”, este utilizat peste tot in lumea Renault si are particularitatile sale in functie de tara unde se desfasoara.
Prin intermediul acestui program, Grupul Renault Romania creeaza pentru nou angajati conditiile necesare pentru ca acestia sa descopere activitatile din Romania, incepand cu etapa de design si terminand cu activitatea de comercializare a vehiculelor.
 


SHE Science - THE Best Day for Science

Atunci cand pasiunea se intalneste cu creativitatea, iau nastere lucruri minuntate. Astfel s-a intamplat si cu proiectul ce ne aduce mai aproape de tinerele studente si masterande care isi doresc o cariera in industria auto.

Pe 27 Februarie vrem sa sarbatorim Ziua internationala a Doamnelor de Stiinta printr-un eveniment special – SHE Science. A conference from a GENder perspective.

Te asteptam cu workshopuri, surprize, photobooth si sesiune de photoshooting pentru LinkedIn, discutii cu femei din lumea Renault si nu numai.

Intrarea este libera iar voia buna e din partea casei.

Inscrie-te acum si nu pierde ocazia de a participa!


Transforma-ti pasiunea in cariera!

Visul tuturor celor care doresc sa isi construiasca o cariera este sa gaseasca acel job unde pot face ceea ce le place. Unde sunt inconjurati de oameni care sa le impartaseasca pasiunea. Unde au conditiile necesare pentru a-si desfasura activitatea la cele mai inalte standarde. Unde sunt provocati, in fiecare zi, sa fie mai buni.

Daca adaugi si pasiunea pentru domeniul auto, nelipsita fiecarui angajat, atunci iti uram bun venit si te invitam in Grupul Renault Romania!

Grupul Renault Romania - o companie prezenta în viata studentilor!
 
Intre Grupul Renault Romania si Universitatea Politehnica din Bucuresti si Universitatile din Pitesti, Craiova, Iasi, Galati exista de cativa ani o relatie solida de parteneriat în dublu sens, atat cu cadrele didactice, cat si cu studentii.
 
Relatia cu mediul universitar a devenit una dintre prioritatile Grupului Renault Romania. De cinci ani participam activ la dezvoltarea invatamantului si la apropierea dintre mediul universitar si cel industrial, prin diferite actiuni realizate pentru a fi cat mai aproape de preocuparile tinerilor si ale universitatilor si pentru a impartasi din cunostintele noastre.

Drive Your Future

Prin organizarea Drive Your Future, Grup Renault România vine in intampinarea studentilor si masteranzilor care vor sa faca primul pas in cariera si sa se familiarizeze cu activitati specifice industriei auto. Ei pot astfel beneficia de experienta relevanta in domeniul ales, indrumarea specialistilor Renault Romania pe toata perioada stagiului, posibilitatea realizarii lucrarii de licenta, dar si de ocazia de a participa la ateliere de insertie profesionala.

Studentii si masteranzii beneficiaza de o bursa lunara, iar la sfârsitul perioadei de stagiu unii dintre ei sunt angajati. Un exemplu in acest sens este Cristian Dumitru Popescu, fost stagiar al promotiei 2015, in prezent angajat al Renault Technologie Roumanie, la Centrul Tehnic Titu. In lunile petrecute la Titu a participat la diverse teste realizate pe vehiculele din gama Dacia. Spera ca va contribui la calitatea acestora alaturi de echipa Directiei Inginerie Teste si Servicii:
          

Pentru a deveni parte a Grupului Renault te invitam sa consulti pozitiile disponibile mai jos si sa iti depui CV-ul.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Grup Renault Romania

Companie Oras(e) Data
Statistician

full-time0 - 1 an experienta

Integrat in cadrul Directiei de Calitate si Satisfactie Client, statisticianul analizeaza, sintetizeaza, alerteaza si emite rapoarte pe baza unui volum mare de date.

Grup Renault Romania BUCURESTI
14.11.2018
Supplier Electronic Process Auditor

full-time1 - 5 ani experienta

Being part of the Electronics Reliability team, you mainly work with Suppliers and Development Leaders, to reinforce the development rules and regulations, by means of identification and prevention of all possible risks during ECU (Electronic Control Unit) development.

Grup Renault Romania BUCURESTI
14.11.2018
Pricing Database Administrator

full-time1 - 5 ani experienta

Your Mission is...quite heavy but challenging. A lot of programming, calculations, analysis and synthesis, design, deploy, monitor, report, interact and so on...

Grup Renault Romania BUCURESTI
14.11.2018
Logistic Project Leader

full-time1 - 5 ani experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
14.11.2018
Junior Manager for connected vehicle services offer

full-time1 - 5 ani experienta

Through connected vehicles, the auto industry drives mobility to anther level. To ensure their success, manufacturers have to offer their customers solutions that are simple, effective and useful. Renault has understood this, and launched connected vehicle services both for B2B and B2C customers.

Grup Renault Romania BUCURESTI
14.11.2018
HTML campaign creation and deployment responsible

full-time1 - 5 ani experienta

In this position you will contribute to the deployment of the CRM strategy for Renault and Dacia brands. Your main objective will be to ensure the standardization of the communications and the performance of the content delivered and work closely with different CRM concerned teams.

Grup Renault Romania BUCURESTI
14.11.2018
Business Intelligence Analyst

full-time1 - 5 ani experienta

For our Bucharest team we are looking for a new employee who is passionate about data analysis for the digital marketing field. Your main mission will be to understand and analyze business needs to be able create, distribute and promote data visualization dashboards, responding to business needs

Grup Renault Romania BUCURESTI
14.11.2018
Web Deployment Responsible

full-time1 - 5 ani experienta

We are looking for an experienced Project Manager to manage multiple web deployment projects. Candidates should have a background in project management and should be skilled at motivating the people involved in the project and getting the best out of the projects they oversee.

Grup Renault Romania BUCURESTI
14.11.2018
Lead Developer (Technical Lead)

full-time> 5 ani experienta

Develops and ensures state of the art technology implementation and product performance alignment with architectural guidelines.

Grup Renault Romania BUCURESTI
14.11.2018
Agile Coach

full-time> 5 ani experienta

The Agile Coach mentors individuals, teams or the organization to promote the Agile guidelines provided by Renault and to adapt them to each context; helping them adopt the good practices and an Agile mindset.

Grup Renault Romania BUCURESTI
14.11.2018
Solution Architect

full-time1 - 5 ani experienta

Provides architecture for the solution inline with RD guidelines and taking into account inputs from Digital Team, functional architecture team, security team and technical architecture team and maintains it during product lifecycle.

Grup Renault Romania BUCURESTI
14.11.2018
System validation engineer for electric and hybrid vehicle

full-time1 - 5 ani experienta

If you want to save the environment, change the way the world travels or you are passionate by the electric mobility, this is the right moment to join our electric powertrain department and bring your contribution for the future of electric vehicles.

Grup Renault Romania Titu
14.11.2018
Numerical Simulation Engineer*

full-time0 - 1 an experienta

The Numerical Simulation Engineer is the first person who evaluates the performance of the future car and contributes to obtain a robust solution for the product. The Mission is...quite heavy but challenging. A lot of calculations, analyses and syntheses, reports, interactions and so on...

Grup Renault Romania BUCURESTI
14.11.2018
Commodity Buyer - Prototip

full-time1 - 5 ani experienta

Grup Renault Romania Mioveni
14.11.2018
Specialist Mijloace de Validare*

full-time1 - 5 ani experienta

Concepe, dezvolta si realizeaza mijloace de incercare (bancuri de teste) din punct de vedere Hardware si Software. Participa la elaborarea, redactarea si respectarea referentialelor si regulilor meserie asociata.

Grup Renault Romania BUCURESTI
14.11.2018
Responsabil Afacere (profil electronic)*

full-time1 - 5 ani experienta

Asigura dezvoltarea si industrializarea electronicii din sistemul sau. Piloteaza QCDul din perimetrul sau.

Grup Renault Romania BUCURESTI
14.11.2018
Specialist RSC (Retele si Standarde de Comunicatie)

full-time1 - 5 ani experienta

Dezvolta, implementeaza si valideaza protocoalele de comunicatie integrate pe vehicule. Asigura implementarea standardelor de comunicatie pe vehicule pentru facilitarea schimbului de informatii intre ECU-uri (Unitati Electronice de Control)

Grup Renault Romania BUCURESTI
14.11.2018
Responsabil Afacere (profil mecanic)*

full-time1 - 5 ani experienta

Contribuie la conceptia noilor vehicule si a celor din viata serie, contribuie la satisfacerea clientilor Renault si la profitabilitatea intreprinderii prin asigurarea conceptiei produs/proces pentru piese, ansamble si sub-ansamble de piese, s.a., utilizand aplicatiile IAO specifice.

Grup Renault Romania BUCURESTI
14.11.2018
Inginer Automatist Proiectare

full-time1 - 5 ani experienta

Specialistul va fi integrat intr-o echipa mixta de proiectare (mecanic, automatist, responsabil scheme electrice, sef echipa), care are drept scop realizarea de utilaje, instalatii automatizate / robotizate, conform cerintelor diferitelor compartimente de fabricatie DACIA.

Grup Renault Romania Mioveni
14.11.2018
Inginer Mecatronica Proiectare

full-time1 - 5 ani experienta

Specialistul va fi integrat intr-o echipa mixta de proiectare (mecanic, automatist, responsabil scheme electrice, sef echipa), care are drept scop realizarea de utilaje, instalatii automatizate / robotizate, conform cerintelor diferitelor compartimente de fabricatie DACIA.

Grup Renault Romania Mioveni
14.11.2018
Inginer Analiza Performanta si Consum

full-time1 - 5 ani experienta

Postul este deschis in cadrul echipei care se ocupa de stabilirea, realizarea si validarea Performantelor si Consumului vehiculelor din cadrul Grupului.In acest rol, vei contribui la dezvoltarea sau imbunatoatirea noilor proiecte si produse si te vei ocupa de cerintele clientilor interni si externi.

Grup Renault Romania BUCURESTI
14.11.2018
IT Support Engineer

full-time1 - 5 ani experienta

Misiunea ta in rolul de IT Support Engineer va fi una provocatoare: vei fi responsabil de activitatile de mentenanta preventiva/curativa a echipamentelor si utilajelor din departamentul de testare a vehiculelor si echipamentelor si vei planifica interventiile, tinand cont de urgente, termene, etc.

Grup Renault Romania Titu
14.11.2018
Inginer Planificare

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania Titu
14.11.2018
Project Manager - Powertrain Fuel Efficiency and Emissions

full-time1 - 5 ani experienta

Being part of our team is to participate in creating the vehicle of the future! In this position you will coordinate the team’s activities in order to achieve the powertrain emission regulations as well as Renault internals targets on emissions and engine fuel efficiency.

Grup Renault Romania Titu
14.11.2018
Analist Performanta aerodinamica

full-time1 - 5 ani experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
14.11.2018
Logistician Metode Logistice - CPS Oarja

full-time1 - 5 ani experienta

Grup Renault Romania Oarja
14.11.2018
Inginer Analist Calitate Furnizori

full-time1 - 5 ani experienta

Grup Renault Romania Mioveni
14.11.2018
Business Data Analyst

full-time1 - 5 ani experienta

Provide the Supply Chain functions with standard and robust processes in order to allow them to sustain performance in terms of quality, costs and deadlines. Perform full life-cycle analysis using various techniques to include business requirements, activities and design of new processes.

Grup Renault Romania BUCURESTI
14.11.2018
Responsabil Performanta Industriala (Audit & Diagnostic)

full-time1 - 5 ani experienta

Grup Renault Romania Mioveni
14.11.2018
Specialist Analiza Calitate Motoare

full-time1 - 5 ani experienta

Grup Renault Romania Mioveni
14.11.2018
Specialist materiale - Profil Chimie (Anorganica)

full-time1 - 5 ani experienta

Grup Renault Romania Titu
14.11.2018
Manager Proiect - Platforma

full-time1 - 5 ani experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
14.11.2018
Specialist diagnoza auto cu limba germana

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
14.11.2018
Vehicle Software Quality Engineer

full-time> 5 ani experienta

Conduct the project deployment of software (SW) quality requirements (following Alliance - RNDS standard) on suppliers’ Electronic Control Units (ECUs)

Grup Renault Romania BUCURESTI
14.11.2018
Passive Safety Expert

full-time> 5 ani experienta

Develops knowledge and know-how: increases competencies in the field of expertise, continuous capitalization, animation of the process of making and registering patents

Grup Renault Romania BUCURESTI
14.11.2018
Inginer Proiectant Cablaj

full-time1 - 5 ani experienta

Defineste parcursurile si fixarile cablajelor tinand cont de arhitectura vehiculului si de regulile de conceptie specifice fiecarei zone din vehicul, in colaborare cu arhitectura;

Grup Renault Romania BUCURESTI
14.11.2018
Statistician

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
14.11.2018
Responsabil Afacere (profil mecanic)

full-time1 - 5 ani experienta

Contribuie la conceptia noilor vehicule si a celor din viata serie si asigura conceptia produsului/procesului pentru piese, ansamblelor si sub-ansamblelor de piese din perimetrul sau, pentru vehiculele din planul de gama/ viata serie.

Grup Renault Romania BUCURESTI
14.11.2018
Responsabil Tehnic | Baterie

full-time1 - 5 ani experienta

Responsabilul Tehnic Baterie realizeaza o activitate de cercetare aplicativa industriala prin care propune produse, solutii si tehnologii noi in scopul imbunatatirii nivelului de calitate si performanta a bateriilor sau reducerii costurilor acestora.

Grup Renault Romania BUCURESTI
14.11.2018
Quality Tools Support Assistant with English and French

full-time1 - 5 ani experienta

The role provides assistance in the exploitation of information systems in the field of Incidentology (LUP, New LUP and BI – internal tools).

Grup Renault Romania BUCURESTI
14.11.2018

Joburi Grup Renault Romania

Companie Oras(e) Data