Groupe Renault Romania

Orase: BUCURESTI, Mioveni, Oarja, Pitesti, Titu,
Industrie: Auto, Inginerie,

Site http://www.gruprenault.ro/


 


Grup Renault Romania (www.gruprenault.ro)

Romania, cu cei peste 16.600 de angajati, este a doua tara a Grupului Renault in ceea ce priveste efectivele si singura, cu exceptia Frantei, care poseda toate competentele unui constructor auto.

A face parte din Grup Renault Romania astazi inseamna a beneficia de intreaga paleta de activitati existente in industria automobilului, desfasurate in cinci locatii: Bucuresti, Pitesti, Mioveni, Titu si Oarja.

Grup Renault Romania reuneste Platforma Dacia de la Mioveni, Centrul Logistic AILN, Centrul de design Renault Design Central Europe, Centrul de Inginerie Renault Technologie Roumanie (care include Centrul Tehnic de la Titu), Directia Comerciala “Renault Commercial Roumanie” (tri-marca Dacia-Renault-Nissan) si Matrite Dacia Pitesti.

La sfarsitul anului 2014, operatiunile Renault din Romania au generat o pondere de 3 % din PIB-ul Romaniei. Grup Renault Romania este una dintre companiile cu cea mai mare dinamica a dezvoltarii in ultimii ani pe plan national, o organizatie responsabila, preocupata permanent atat de viitorul angajatilor sai, cat si de viitorul clientilor sai.

 

 
Pe platforma de la Mioveni se regasesc trei mari tipuri de activitati:  
 
 • Cea mai mare Uzina Vehicule (7.200 de salariaţi) din Grupul Renault care asigura atat productia gamei de vehicule Dacia, cat si fabricarea de piese de schimb.
 • A doua Uzină Mecanica ( 3.700 salariați) din Grupul Renault la nivel mondial,  care asigura uzinarea si asamblarea motoarelor, a cutiilor de viteze, fabricarea pieselor brute din aluminiu,  uzinarea pieselor şi montajul puntii fata si spate, sudura osii pentru vehiculele din gama Dacia si pentru vehicule Renault produse in intreaga lume.
 • Cea mai mare platformă logistică a Alianţei AILN, Direcția Logistică România are ca primă misiune asigurarea condițiilor necesare bunei desfășurări a procesului de comandă/aprovizionare şi transport de piese pentru fabricația vehiculelor şi a organelor mecanice în uzinele Dacia de la Mioveni, precum şi în cele 22 de uzine Renault-Nissan ce produc vehicule din gama Global Access la nivel internațional.

 

In cadrul Dacia se regasesc si o serie de activitati precum singurul centru de proiectare şi fabricare a matriţelor din Grupul Renault si unul dintre cele mai mari centre de distributie a pieselor de schimb.

Directia comerciala (Renault Commercial Roumanie) cuprinde o retea de puncte de vanzare Dacia, Renault si Nissan. 

Renault Technologie Roumanie (RTR) este singurul centru de inginerie auto din Europa de Est şi zona mediterană şi cel mai mare centru de inginerie al Renault din afara Franţei.

RTR are ca responsabilitate dezvoltarea la nivel mondial a gamei Logan şi, în special, adaptarea proiectelor de vehicule şi mecanică fabricate şi comercializate pe pieţele din regiunea Europa de Est şi zona Mediteraneană.

Inginerii din cadrul RTR lucreaza pentru proiectarea şi adaptarea modelelor gamei Dacia şi Renault pe diverse segmente de vehicule sau de mecanică.

La Mioveni, RTR are o misiune de susţinere din punct de vedere tehnic a uzinei şi a furnizorilor săi.

La Bucureşti, birourile de proiectare dezvoltă şi adaptează proiecte de vehicule pe platforma Logan pentru a răspunde în mod special aşteptărilor clienţilor din regiune. Studioul Renault Design Central Europe este de asemenea localizat în Bucureşti.

La Titu, Centrul Tehnic are drept misiune realizarea unor testări de vehicule şi organe mecanice concepute de către birourile de proiectare ale Grupului Renault.

Centrul Tehnic Titu

Parte integrantă a Renault Technologie Roumanie şi a dispozitivului de inginerie al Grupului Renault din România, Titu vine în completarea centrelor de la Aubevoye şi Lardy (Franţa).

Centrul cuprinde zeci de bancuri de încercări, destinate vehiculelor întregi şi componentelor acestora (amortizoare, punţi, Grup Motopropulsor etc.), care permit recrearea unor condiţii de funcţionare extreme: rezistenţa la frig, simulator de expunere la soare, cabină de ploaie etc.

Pentru a analiza comportamentul vehiculelor sunt prevăzute şi zece tipuri de piste, cu o lungime totală de 32 de km. Pista rapidă, pistele cu îmbrăcăminte specială, zonele de proiecţie pietre sub caroserie sau zonele de trecere prin vaduri cu apă reproduc condiţii de rulare ale maşinilor pe care clienţii le pot întâlni în toată lumea.

 

  SHE Science - THE Best Day for Science

Atunci cand pasiunea intalneste inovatia, iau nastere proiecte minuntate. Astfel s-a intamplat si cu evenimentul care ne-a adus mai aproape de tinerele studente si masterande ce-si doresc o cariera in industria auto.

Pe 6 martie, Groupe Renault Romania te invita la un eveniment special – SHE Science: make Engineering and Innovation your priority.

Te asteptam sa cunosti femei din lumea Renault cu parcurs cariera inspirational, sa participi la workshopuri despre Personal Branding, sa te bucuri de o sesiune de photoshooting pentru profilul tau de LinkedIn dar si de multe alte surprize.

Ne-am bucura tare mult daca ai putea participa si tu!
Locurile sunt limitate, asigura-ti participarea prin completarea formularului de inscriere de mai jos, pana la data de 28 februarie.

Data: 6 martie 2019, orele 10:30 - 15:00
Locatie: Mindspace Bucharest, Bd. Dimitrie Pompeiu 8, Globalworth Campus A (la 3 minute de statia de metrou Pipera)

Join us and MOVE OUR WORLD FORWARD.Start spre viitorul tau!

Inscrie-te in programul de stagii Drive Your Future – Groupe Renault Romania


Stagiile din cadrul programului Drive Your Future sunt o infuzie de energie, entuziasm si idei noi din partea studentilor care participa la programele noastre de internship. Alaturi de noi aveti posibilitatea sa va familiarizati cu domeniul auto si sa descoperiti activitatile Groupe  Renault Romania. Din 2002 de cand am lansat acest program, peste 2000 de studenti au facut stagii practice in cadrul departamentelor noastre, iar 30% dintre acestia ne-au devenit colegi.


Cum poti deveni stagiar Groupe Renault Romania ?
 
 1. Acceseaza pagina Programului de internship Drive Your Future de pe site-ul nostru.
 2. Suntem curiosi sa descoperim ce te pasioneaza. Asa ca te invitam sa vezi temele de stagiu si sa alegi trei dintre acestea.
 3. Iar de aici, mai ai doar un pas, aplica la programul de intership potrivit tie:

Sa fii stagiar Groupe Renault Romania inseamna sa beneficiezi de:
 
 • Bursa lunara, program flexibil si acces la cele mai noi informatii din industria auto;
 • Posibilitatea realizarii lucrarii de licenta sub indrumarea unui tutore care te va ghida si iti va oferi suportul necesar;
 • Mediu de lucru multicultural si acces la spatii de dezvoltare precum Creative Lab;
 • Posibilitatea de a continua sa inovezi alaturi de noi printr-un nou internship sau sunt sanse mari sa devenim colegi.

Imagineaza-te in echipa noastra. Inscrie-te in programul Drive Your Future!
 
a

Fii parte a transformarii digitale! 
Accepta provocarea si hai in IT Hub – Groupe Renault Romania

In 2019 lansam Renault IT Hub, un nou proiect inovator care se bazeaza pe un mix de succes, intre tehnologii de ultima generatie si specialisti dinamici si inovatori din domeniile tehnologiei si economiei. Echipa este in crestere, iar mediul deschis si plin de provocari menite sa creeze cea mai buna echipa pentru cele mai noi tehnologii din industrie.

Prin intermediul acestui Hub, ne propunem sa construim de la zero un soft care sa accelereze transformarea digitala a functiei financiare a Grupului si sa dezvoltam aplicatii financiare care sa fie implementate la nivel international Renault.Daca ești Agile si ai o pasiune pentru digital, si daca vrei sa treci la urmatorul nivel al carierei tale, alatura-te unei echipe noi, cu o misiune globala – transformarea digitala.
Aplica acum pentru pozitiile disponibile potrivite tie:

 

"Groupe Renault România este cu adevarat locul in care iti poti indeplini visul de a face ceea ce iti place in cariera. Proiectul ne intareste aceasta convingere si asteptam oameni care sa ne impartaseasca gandirea si valorile. Ce ii asteapta pe viitorii membri ai echipei? Un mediu foarte dinamic, plin de noutati, tehnologii de ultima generatie si oportunitati de dezvoltare"
                                      
Nicoleta Lisievici, HR Senior Manager, Groupe Renault Romania


In plus, ca parte a echipei Renault IT Hub, poti beneficia de:

 • Acces la tehnologii de ultima generatie din industria IT si training-uri personalizate, alaturi de instructori specializati in domeniul ales
 • Mediu de lucru multicultural, program flexibil si o gamă diversă de activitati interne pe parcursul anului (Renault Day, Team Day, Christmas Party)
 • Oportunitatea de a-ti pune amprenta asupra culturii de echipa si modului de lucru
 • Posibilitatea unica de a te alatura Grupului intr-un moment de crestere si nou inceput – ne mutam in sediu nou!

Accelereaza-ti cariera si alatura-te echipei Renault IT Hub!


Transforma-ti pasiunea in cariera!

Visul tuturor celor care doresc sa isi construiasca o cariera este sa gaseasca acel job unde pot face ceea ce le place. Unde sunt inconjurati de oameni care sa le impartaseasca pasiunea. Unde au conditiile necesare pentru a-si desfasura activitatea la cele mai inalte standarde. Unde sunt provocati, in fiecare zi, sa fie mai buni.

Daca adaugi si pasiunea pentru domeniul auto, nelipsita fiecarui angajat, atunci iti uram bun venit si te invitam in Grupul Renault Romania!

Grupul Renault Romania - o companie prezenta în viata studentilor!
 
Intre Grupul Renault Romania si Universitatea Politehnica din Bucuresti si Universitatile din Pitesti, Craiova, Iasi, Galati exista de cativa ani o relatie solida de parteneriat în dublu sens, atat cu cadrele didactice, cat si cu studentii.
 
Relatia cu mediul universitar a devenit una dintre prioritatile Grupului Renault Romania. De cinci ani participam activ la dezvoltarea invatamantului si la apropierea dintre mediul universitar si cel industrial, prin diferite actiuni realizate pentru a fi cat mai aproape de preocuparile tinerilor si ale universitatilor si pentru a impartasi din cunostintele noastre.

Drive Your Future

Prin organizarea Drive Your Future, Grup Renault România vine in intampinarea studentilor si masteranzilor care vor sa faca primul pas in cariera si sa se familiarizeze cu activitati specifice industriei auto. Ei pot astfel beneficia de experienta relevanta in domeniul ales, indrumarea specialistilor Renault Romania pe toata perioada stagiului, posibilitatea realizarii lucrarii de licenta, dar si de ocazia de a participa la ateliere de insertie profesionala.

Studentii si masteranzii beneficiaza de o bursa lunara, iar la sfârsitul perioadei de stagiu unii dintre ei sunt angajati. Un exemplu in acest sens este Cristian Dumitru Popescu, fost stagiar al promotiei 2015, in prezent angajat al Renault Technologie Roumanie, la Centrul Tehnic Titu. In lunile petrecute la Titu a participat la diverse teste realizate pe vehiculele din gama Dacia. Spera ca va contribui la calitatea acestora alaturi de echipa Directiei Inginerie Teste si Servicii:
          

Pentru a deveni parte a Grupului Renault te invitam sa consulti pozitiile disponibile mai jos si sa iti depui CV-ul.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Groupe Renault Romania

Companie Oras(e) Data
Programul de Stagii - Drive Your Future 2019 - Automatica si Calculatoare, Cibernetica, Robotica

practicaStudent/Absolvent

Fii stagiar Groupe Renault Romania si pune-ti amprenta pe oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricatie, logistica, vanzare, post vanzare si finantare.

Groupe Renault Romania BUCURESTI
Mioveni
Pitesti
19.04.2019
Preparator Vopsitorie

full-time1 - 5 ani experienta

Preparatorul Vopsitorie urmareste si garanteaza fezabilitatea produs / proces a definitiei tehnice vehicul / proiect respectand constrangerile de Calitate, Cost, Termene.

Groupe Renault Romania BUCURESTI
19.04.2019
Specialist Validare Fiabilitate/ Durabilitate

full-time0 - 1 an experienta

Construieste planul de validare Fiabilitate/Durabilitate organe/sistem adaptat definitiei tehnice pentru perimetre din cadrul Sasiuri si GMP: punte fata, punte spate, montaj de roata, suspensie, roti, sistem de directie, sistem de franare, sistem de suspensie motor, esapament.

Groupe Renault Romania Mioveni
19.04.2019
Agile Business Analyst

full-time1 - 5 ani experienta

Groupe Renault Romania BUCURESTI
19.04.2019
System Functional Safety Specialist

full-time0 - 1 an experienta

Groupe Renault Romania BUCURESTI
19.04.2019
Specialist Compatibilitate Electromagnetica

full-time0 - 1 an experienta

Groupe Renault Romania BUCURESTI
19.04.2019
Junior Market Researcher - Mioveni

full-time1 - 5 ani experienta

Groupe Renault Romania Mioveni
19.04.2019
Senior Market Researcher - Mioveni

full-time> 5 ani experienta

Groupe Renault Romania Mioveni
19.04.2019
Conceptor Instalatii Sisteme (Catia)

full-time1 - 5 ani experienta

Asigura proiectarea produsului/procesului si industrializarea specificatiilor tehnice ale pieselor si subansamblelor de piese din domeniul Sistemelor Multimedia pentru vehicule in dezvoltare sau aflate deja in productie de masa.

Groupe Renault Romania BUCURESTI
19.04.2019
Supplier Electronic Process Auditor

full-time1 - 5 ani experienta

Being part of the Electronics Reliability team, you mainly work with Suppliers and Development Leaders, to reinforce the development rules and regulations, by means of identification and prevention of all possible risks during ECU (Electronic Control Unit) development.

Groupe Renault Romania BUCURESTI
19.04.2019
Specialist Retele si Standarde de Comunicatie

full-time1 - 5 ani experienta

Dezvolta, implementeaza si valideaza protocoalele de comunicatie integrate pe vehicule.

Groupe Renault Romania BUCURESTI
19.04.2019
Programul de Stagii - Drive Your Future 2019 - Comunicare

full-timeStudent/Absolvent

Fii stagiar Groupe Renault Romania si pune-ti amprenta pe oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricatie, logistica, vanzare, post vanzare si finantare.

Groupe Renault Romania BUCURESTI
Mioveni
Pitesti
19.04.2019
Programul de Stagii - Drive Your Future 2019 - Marketing

full-timeStudent/Absolvent

Fii stagiar Groupe Renault Romania si pune-ti amprenta pe oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricatie, logistica, vanzare, post vanzare si finantare.

Groupe Renault Romania BUCURESTI
19.04.2019
Programul de Stagii - Drive Your Future 2019 - Contabilitate, Finante

full-timeStudent/Absolvent

Fii stagiar Groupe Renault Romania si pune-ti amprenta pe oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricatie, logistica, vanzare, post vanzare si finantare.

Groupe Renault Romania BUCURESTI
Mioveni
Pitesti
19.04.2019
Programul de Stagii - Drive Your Future 2019 - Constructii Civile

full-timeStudent/Absolvent

Fii stagiar Groupe Renault Romania si pune-ti amprenta pe oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricatie, logistica, vanzare, post vanzare si finantare.

Groupe Renault Romania BUCURESTI
Mioveni
Pitesti
19.04.2019
Programul de Stagii - Drive Your Future 2019 - Achizitii, Supply Chain, Transporturi

full-timeStudent/Absolvent

Fii stagiar Groupe Renault Romania si pune-ti amprenta pe oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricatie, logistica, vanzare, post vanzare si finantare.

Groupe Renault Romania BUCURESTI
Mioveni
19.04.2019
Programul de Stagii - Drive Your Future 2019 - Sisteme Tehnologice si Constructii de Masini

full-timeStudent/Absolvent

Fii stagiar Groupe Renault Romania si pune-ti amprenta pe oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricatie, logistica, vanzare, post vanzare si finantare.

Groupe Renault Romania BUCURESTI
Mioveni
19.04.2019
Programul de Stagii - Drive Your Future 2019 - Inginerie

full-timeStudent/Absolvent

Fii stagiar Groupe Renault Romania si pune-ti amprenta pe oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricatie, logistica, vanzare, post vanzare si finantare.

Groupe Renault Romania BUCURESTI
Mioveni
Titu
19.04.2019
Tester Assistant B2B IT Systems

full-time1 - 5 ani experienta

Groupe Renault Romania BUCURESTI
19.04.2019
Senior tester B2B IT Systems

full-time1 - 5 ani experienta

Groupe Renault Romania BUCURESTI
19.04.2019
Analist Cost Sasiuri

full-time1 - 5 ani experienta

Groupe Renault Romania BUCURESTI
19.04.2019
Analist Cost Echipamente

full-time1 - 5 ani experienta

Groupe Renault Romania BUCURESTI
19.04.2019
Electronic Development Engineer for Multimedia Systems

full-time1 - 5 ani experienta

Groupe Renault Romania BUCURESTI
19.04.2019
Functional support analyst for B2B services

full-time1 - 5 ani experienta

Groupe Renault Romania BUCURESTI
19.04.2019
Business Data Scientist

full-time1 - 5 ani experienta

Groupe Renault Romania BUCURESTI
19.04.2019
Inginer Documentatie Tehnica- limba franceza

full-time1 - 5 ani experienta

Groupe Renault Romania BUCURESTI
19.04.2019
Inginer Calitate Meserie - Bucuresti

full-time1 - 5 ani experienta

Groupe Renault Romania BUCURESTI
19.04.2019
Inginer diagnoza auto- limba franceza

full-time1 - 5 ani experienta

Groupe Renault Romania BUCURESTI
19.04.2019
Data Manager Renaut Comercial

full-timeStudent/Absolvent

Groupe Renault Romania BUCURESTI
19.04.2019
Responsabil Afacere (profil mecanic)

full-time1 - 5 ani experienta

Groupe Renault Romania BUCURESTI
19.04.2019
Analist Calitate Reparatii

full-time1 - 5 ani experienta

Groupe Renault Romania BUCURESTI
19.04.2019
Electronic Development Engineer for Multimedia Systems

full-time1 - 5 ani experienta

As an Electronic Development Engineer, you will be in charge of ECU development alongside our suppliers. You have to manage the suppliers in all the stages of a system development process (development – serial life – end of life), while synchronizing with the other departments.

Groupe Renault Romania BUCURESTI
19.04.2019
Responsabil Afacere (profil mecanic)*

full-time1 - 5 ani experienta

Contribuie la conceptia noilor vehicule si a celor din viata serie, contribuie la satisfacerea clientilor Renault si la profitabilitatea intreprinderii prin asigurarea conceptiei produs/proces pentru piese, ansamble si sub-ansamble de piese, s.a., utilizand aplicatiile IAO specifice.

Groupe Renault Romania BUCURESTI
19.04.2019
Enterprise Architect (Urbanist)

full-time1 - 5 ani experienta

Groupe Renault Romania BUCURESTI
19.04.2019
Big Data Architect

full-time1 - 5 ani experienta

Provides Big Data architecture for the solution inline with guidelines, taking into account inputs from Digital Team and stakeholders and maintains it during product lifecycle.

Groupe Renault Romania BUCURESTI
19.04.2019
DevOps Engineer

full-time1 - 5 ani experienta

Supports the team to fully leverage the digital architecture and Continuous Integration / Continuous Deployment development pipeline.

Groupe Renault Romania BUCURESTI
19.04.2019
Product Lead

full-time> 5 ani experienta

The Product Leader is accountable for maximizing value generated by products / platforms and enabling the Team to achieve best quality, user alignment, value creation and team engagement.

Groupe Renault Romania BUCURESTI
19.04.2019
Preparator PEV

full-time1 - 5 ani experienta

• Creare si integrare programe de Control Electric Vehicul si programe de Diagnostic Industrial al Vehiculelor. • Se va utiliza softul SIDIS (creat de SIEMENS) si similar cu Visual C++.

Groupe Renault Romania Mioveni
19.04.2019
Analist garantii auto – limba franceza

full-time1 - 5 ani experienta

In echipa Asistenta Tehnica Garantii Franta cautam un nou coleg, analist garantie, care sa contribuie la atingerea obiectivelor noastre comune.

Groupe Renault Romania BUCURESTI
Mioveni
04.03.2019

Joburi Groupe Renault Romania

Companie Oras(e) Data