Grup Renault Romania

Orase: BUCURESTI, Mioveni, Oarja, Pitesti, Titu,
Industrie: Auto

Site http://www.gruprenault.ro/


 


Grup Renault Romania (www.gruprenault.ro)

Romania, cu cei peste 16.600 de angajati, este a doua tara a Grupului Renault in ceea ce priveste efectivele si singura, cu exceptia Frantei, care poseda toate competentele unui constructor auto.

A face parte din Grup Renault Romania astazi inseamna a beneficia de intreaga paleta de activitati existente in industria automobilului, desfasurate in cinci locatii: Bucuresti, Pitesti, Mioveni, Titu si Oarja.

Grup Renault Romania reuneste Platforma Dacia de la Mioveni, Centrul Logistic AILN, Centrul de design Renault Design Central Europe, Centrul de Inginerie Renault Technologie Roumanie (care include Centrul Tehnic de la Titu), Directia Comerciala “Renault Commercial Roumanie” (tri-marca Dacia-Renault-Nissan) si Matrite Dacia Pitesti.

La sfarsitul anului 2014, operatiunile Renault din Romania au generat o pondere de 3 % din PIB-ul Romaniei. Grup Renault Romania este una dintre companiile cu cea mai mare dinamica a dezvoltarii in ultimii ani pe plan national, o organizatie responsabila, preocupata permanent atat de viitorul angajatilor sai, cat si de viitorul clientilor sai.

 

 
Pe platforma de la Mioveni se regasesc trei mari tipuri de activitati:  
 
  • Cea mai mare Uzina Vehicule (7.200 de salariaţi) din Grupul Renault care asigura atat productia gamei de vehicule Dacia, cat si fabricarea de piese de schimb.
  • A doua Uzină Mecanica ( 3.700 salariați) din Grupul Renault la nivel mondial,  care asigura uzinarea si asamblarea motoarelor, a cutiilor de viteze, fabricarea pieselor brute din aluminiu,  uzinarea pieselor şi montajul puntii fata si spate, sudura osii pentru vehiculele din gama Dacia si pentru vehicule Renault produse in intreaga lume.
  • Cea mai mare platformă logistică a Alianţei AILN, Direcția Logistică România are ca primă misiune asigurarea condițiilor necesare bunei desfășurări a procesului de comandă/aprovizionare şi transport de piese pentru fabricația vehiculelor şi a organelor mecanice în uzinele Dacia de la Mioveni, precum şi în cele 22 de uzine Renault-Nissan ce produc vehicule din gama Global Access la nivel internațional.

 

In cadrul Dacia se regasesc si o serie de activitati precum singurul centru de proiectare şi fabricare a matriţelor din Grupul Renault si unul dintre cele mai mari centre de distributie a pieselor de schimb.

Directia comerciala (Renault Commercial Roumanie) cuprinde o retea de puncte de vanzare Dacia, Renault si Nissan. 

Renault Technologie Roumanie (RTR) este singurul centru de inginerie auto din Europa de Est şi zona mediterană şi cel mai mare centru de inginerie al Renault din afara Franţei.

RTR are ca responsabilitate dezvoltarea la nivel mondial a gamei Logan şi, în special, adaptarea proiectelor de vehicule şi mecanică fabricate şi comercializate pe pieţele din regiunea Europa de Est şi zona Mediteraneană.

Inginerii din cadrul RTR lucreaza pentru proiectarea şi adaptarea modelelor gamei Dacia şi Renault pe diverse segmente de vehicule sau de mecanică.

La Mioveni, RTR are o misiune de susţinere din punct de vedere tehnic a uzinei şi a furnizorilor săi.

La Bucureşti, birourile de proiectare dezvoltă şi adaptează proiecte de vehicule pe platforma Logan pentru a răspunde în mod special aşteptărilor clienţilor din regiune. Studioul Renault Design Central Europe este de asemenea localizat în Bucureşti.

La Titu, Centrul Tehnic are drept misiune realizarea unor testări de vehicule şi organe mecanice concepute de către birourile de proiectare ale Grupului Renault.

Centrul Tehnic Titu

Parte integrantă a Renault Technologie Roumanie şi a dispozitivului de inginerie al Grupului Renault din România, Titu vine în completarea centrelor de la Aubevoye şi Lardy (Franţa).

Centrul cuprinde zeci de bancuri de încercări, destinate vehiculelor întregi şi componentelor acestora (amortizoare, punţi, Grup Motopropulsor etc.), care permit recrearea unor condiţii de funcţionare extreme: rezistenţa la frig, simulator de expunere la soare, cabină de ploaie etc.

Pentru a analiza comportamentul vehiculelor sunt prevăzute şi zece tipuri de piste, cu o lungime totală de 32 de km. Pista rapidă, pistele cu îmbrăcăminte specială, zonele de proiecţie pietre sub caroserie sau zonele de trecere prin vaduri cu apă reproduc condiţii de rulare ale maşinilor pe care clienţii le pot întâlni în toată lumea.

 


 
Viziunea 2017 a Grupului Renault Romania

O companie deschisa la international, dispunand de toate competentele unui constructor auto, recunoscuta pentru performanta sa, pentru calitatea managementului si pentru profesionalismul oamenilor sai.
  • Este in centrul gamei Global Access, avand un inalt nivel de competente si expertiza in design si inginerie si un pol industrial de referinta, prin nivelul sau de calitate si satisfactie a clientilor, de performanta si de competitivitate.
  • Este lider incontestabil cu Dacia si Renault pe piata romaneasca, printr-o imagine a produselor, o cota de piata, servicii si o rentabilitate la cel mai inalt nivel.
  • Inoveaza constant in ceea ce priveste produsele, serviciile si bunele practici, in beneficiul Regiunii Eurasia, al Renault si al Aliantei.
  • Este format din echipe responsabile, etice, care pun oamenii in centrul preocuparii lor si care au parteneri de nivel inalt.

Mediul de lucru
 

In Grupul Renault Romania cea mai importanta resursa o reprezinta oamenii. De aceea, pe langa Imbunatatirea continua a calitatii produselor si serviciilor noastre, acordam o atentie deosebita dezvoltarii angajatilor nostri.

Grupul asigura tuturor angajatilor sai un mediu de lucru competitiv si o atmosfera de lucru placuta.

Calitatea vietii la locul de munca este unul dintre obiectivele strategice pentru grupul Renault la nivel global. In urma sondajelor In randul angajatilor s-a pus accentul pe modalitatea de protejare a sanatatii acestora si propunerea unor conditii de munca motivante. Astfel, angajatii beneficiaza de asigurare medicala privata, transport, restaurante si micro-cantine, desfasurarea activitatii zilnice In spatii moderne si ergonomice.

Primii pasi in echipa

Sa te alaturi unei companii precum Grup Renault Romania inseamna sa faci parte dintr-o echipa de aproximativ 117.000 de angajati din intreaga lume, fiecare dintre ei fiind experti intr-un domeniu de activitate. De asemenea, sa faci parte din echipa Grupului Renault Romania inseamna sa iti pui toate cunostintele la dispozitia unei singure strategii, aflata intr-o continua dezvoltare. Primul an in cadrul Renault Romania este o etapa cheie in dezvoltarea profesionala a fiecaruia, de aceea a fost creat un program de integrare dedicat sa te ghideze si sa te familiarizeze cu noul mediu de lucru. Acesta se numeste ,,1st Steps ”, este utilizat peste tot in lumea Renault si are particularitatile sale in functie de tara unde se desfasoara.
Prin intermediul acestui program, Grupul Renault Romania creeaza pentru nou angajati conditiile necesare pentru ca acestia sa descopere activitatile din Romania, incepand cu etapa de design si terminand cu activitatea de comercializare a vehiculelor.
 

Transforma-ti pasiunea in cariera!

Visul tuturor celor care doresc sa isi construiasca o cariera este sa gaseasca acel job unde pot face ceea ce le place. Unde sunt inconjurati de oameni care sa le impartaseasca pasiunea. Unde au conditiile necesare pentru a-si desfasura activitatea la cele mai inalte standarde. Unde sunt provocati, in fiecare zi, sa fie mai buni.

Daca adaugi si pasiunea pentru domeniul auto, nelipsita fiecarui angajat, atunci iti uram bun venit si te invitam in Grupul Renault Romania!

Grupul Renault Romania - o companie prezenta în viata studentilor!
 
Intre Grupul Renault Romania si Universitatea Politehnica din Bucuresti si Universitatile din Pitesti, Craiova, Iasi, Galati exista de cativa ani o relatie solida de parteneriat în dublu sens, atat cu cadrele didactice, cat si cu studentii.
 
Relatia cu mediul universitar a devenit una dintre prioritatile Grupului Renault Romania. De cinci ani participam activ la dezvoltarea invatamantului si la apropierea dintre mediul universitar si cel industrial, prin diferite actiuni realizate pentru a fi cat mai aproape de preocuparile tinerilor si ale universitatilor si pentru a impartasi din cunostintele noastre.

Drive Your Future

Prin organizarea Drive Your Future, Grup Renault România vine in intampinarea studentilor si masteranzilor care vor sa faca primul pas in cariera si sa se familiarizeze cu activitati specifice industriei auto. Ei pot astfel beneficia de experienta relevanta in domeniul ales, indrumarea specialistilor Renault Romania pe toata perioada stagiului, posibilitatea realizarii lucrarii de licenta, dar si de ocazia de a participa la ateliere de insertie profesionala.

Studentii si masteranzii beneficiaza de o bursa lunara, iar la sfârsitul perioadei de stagiu unii dintre ei sunt angajati. Un exemplu in acest sens este Cristian Dumitru Popescu, fost stagiar al promotiei 2015, in prezent angajat al Renault Technologie Roumanie, la Centrul Tehnic Titu. In lunile petrecute la Titu a participat la diverse teste realizate pe vehiculele din gama Dacia. Spera ca va contribui la calitatea acestora alaturi de echipa Directiei Inginerie Teste si Servicii:
          

Pentru a deveni parte a Grupului Renault te invitam sa consulti pozitiile disponibile mai jos si sa iti depui CV-ul.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Grup Renault Romania

Companie Oras(e) Data
Inginer proiectant- Matrite Dacia

full-timeStudent/Absolvent

Grup Renault Romania Pitesti
19.02.2018
Co-Arhitect Inginerie Electrica/Electronica*

full-time1 - 5 ani experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Inginer Proiectant – Piese Plastice, Faruri, Scaune

full-time1 - 5 ani experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Inginer Documentatie Tehnica

full-timeStudent/Absolvent

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Inginer Proiectant – Șasiu

full-time1 - 5 ani experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Integrator Electrica/Electronica

full-time1 - 5 ani experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Electronic Development Engineer for Multimedia Systems*

full-timeStudent/Absolvent

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Project Manager web deployment

full-time1 - 5 ani experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Specialist metode de incercare – baterii

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania Titu
19.02.2018
Specialist Mijloace de Validare

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Specialist Software Embedded

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania Titu
19.02.2018
Inginer Proiectant Mecanic Senior

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Arhitect Inginerie Electrica/Electronica

full-time1 - 5 ani experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Analist Servicii Client Incidentologie

full-time1 - 5 ani experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Responsabil publicare conținut digital

full-time1 - 5 ani experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Inginer planificare

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania Titu
19.02.2018
Specialist Compatibilitate Electromagnetica (CEM)

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Inginer planificator - suporti de incercare

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania Titu
19.02.2018
Web Analytics Support Responsible

full-time1 - 5 ani experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Specialist Validare Platforma De Integrare Electronica

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Analist Calitate Incidentologie

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania Mioveni
19.02.2018
Inginer Conceptor- Turnatorie

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania Mioveni
19.02.2018
Specialist testare – bancuri de motor

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania Titu
19.02.2018
HW Specialist - Serial Life Modification Responsible

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Numerical Simulation Engineer

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Analist de cost

full-time1 - 5 ani experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Robotic Process Automation Developer

full-time1 - 5 ani experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Ing. Metode Turnare sub Presiune Aluminiu

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania Mioveni
19.02.2018
Specialist proces Turnatorie

full-time1 - 5 ani experienta

Grup Renault Romania Mioveni
19.02.2018
Inginer Fiabilitate /Specialist Prestati Vehicule

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania Titu
19.02.2018
Electronic Software Validation Specialist

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Specialiste Prestations Vehicule

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania Titu
19.02.2018
Tools Developer with VBA@Renault

full-timeStudent/Absolvent

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Responsabil Digital Dacia & Renault

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Inginer Specialist Mentenanta Mecanica

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania Mioveni
19.02.2018
Inginer Geometru Sasiu

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania Mioveni
19.02.2018
Electronic Hardware Developer for Electrical & Hybrid Vehicle

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania Titu
19.02.2018
Electronic Engineer in Network and Communications Standards

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Ingenieur Securite Passive

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Shortage Logistics Responsible

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Specialist Fiabilitate Durabilitate

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania Mioveni
19.02.2018
Logistician Gestiune Flux Uzina Vehicule Dacia

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania Mioveni
19.02.2018
Electromagnetic Compatibility Specialist for electrical & hybrid vehicle

full-timeStudent/Absolvent

Grup Renault Romania Titu
19.02.2018
Inginer Uzinaj

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania Mioveni
19.02.2018
Electronic Test / Validation Engineer - Body Control Module

full-time1 - 5 ani experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Inginer proiectant

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Manager Proiect - Platforma

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Specialist Masurari Metrologice

full-time1 - 5 ani experienta

Grup Renault Romania Mioveni
19.02.2018
Specialist Integrare & Validare

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania Titu
19.02.2018
Inginer Logistica Proiecte Industriale

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania Mioveni
19.02.2018
Chassis Numerical Simulation Engineer

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Analist motor

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Modelator 3D (plan de formă)

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Specialist Calitate Motoare

full-time1 - 5 ani experienta

Grup Renault Romania Mioveni
19.02.2018
HIL Specialist – Automotive software validation at its finest

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania Titu
19.02.2018
Specialist metode si instrumente

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania Titu
19.02.2018
ANALIST CUMPARARI

full-time> 5 ani experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Lider Inginerie - Platforma

full-time1 - 5 ani experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Analist Calitate Design

full-time> 5 ani experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Specialist Prestatie Vehicul

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania Titu
19.02.2018
Specialist Materiale

full-time1 - 5 ani experienta

Grup Renault Romania Titu
19.02.2018
Specialist Validare Start & Stop

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
SPECIALIST IN DOMENIUL CALITATII

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania Mioveni
19.02.2018
Inginer Conceptie Diagnoza auto

full-time1 - 5 ani experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Specialist Cablaje Auto

full-time1 - 5 ani experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Specialist prestații etanseitate, anti-murdarire si antigravilonaj*

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania Titu
19.02.2018
Area Sales Manager Dacia&Renault

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Numerical Simulation Engineer

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
SPECIALIST IN DOMEMNIUL CALITATII

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania BUCURESTI
19.02.2018
Passive Safety Performance Leader

full-time0 - 1 an experienta

Grup Renault Romania Mioveni
19.02.2018

Joburi Grup Renault Romania

Companie Oras(e) Data