Distrigaz Sud Retele

Site https://www.distrigazsud-retele.ro/Distrigaz Sud Rețele, liderul în distribuția de gaze naturale din România, are o expertiză de peste 45 de ani în acest domeniu și deține licență de operare pentru distribuția de gaze naturale în 900 de localități, pe raza a 20 județe din sudul și centrul României, gestionând o rețea de distribuție de 21.000 de Km. Compania are ca obiective principale creșterea satisfacției clienților în ceea ce privește calitatea serviciilor oferite, cultivarea unei relații de parteneriat cu autoritățile, garantarea siguranței rețelei de distribuție și protecția mediului.

Acest tip de longevitate nu este întâmplătoare. Este nevoie de multă muncă și implicare a oamenilor, începând cu echipa de management, și ajungând până la nivelul salariatului aflat pe ultima treaptă ierarhică. Valorile Distrigaz Sud Rețele reflectă principiile după care echipa sa își guvernează acțiunile și interacțiunile cu clienții. Ele sunt o parte a operațiunilor pe care le desfășoară zilnic și reprezintă angajamentul ei în dezvoltarea comunității în care trăim cu toții.

Una dintre axele importante de dezvoltare ale companiei o reprezintă digitalizarea serviciilor oferite clienților, operatorilor economici și furnizorilor, Distrigaz Sud Rețele fiind primul operator de distribuție care a digitalizat întregul proces de racordare la sistemul de distribuție a gazelor natuale, prin implementarea Portalului dedicat clienților.

Complementar dezvoltării instrumentelor online, compania și-a concentrat atenția și pe îmbunătățirea experienței clienților în cadrul Birourilor Recepție Clienți, prin derularea următoarelor acțiuni:

  • implementarea sistemelor informatice de gestionare a fluxului de clienți în orașele București, Constanța, Ploiești, Craiova, Brașov, Galați și Pitești cu sopul de a diminua timpul de așteptare și a gestiona eficient solicitările acestora;
  • colectarea pe tablete a feedback-ului clienților, datele fiind colectate și monitorizate printr-un soft integrat acestei soluții cu scopul de a îmbunățăți serviciile oferite acestora;
  • instalarea unor terminale destinate plăților cash în cadrul Birourilor Recepție Clienți din orașele București, Craiova, Constanța și Ploiești pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților care doresc să achite în numerar oricare dintre serviciile oferite de către Distrigaz Sud Rețele, fără a mai fi necesară deplasarea acestora la partenerii bancari;
  • implementarea unei Birou mobil, cu scopul de a fi cât mai aproape de clienții Distrigaz Sud Rețele în acele zone în care nu există Birouri Recepție Clienți și de a le furniza acestora, în cel mai scurt timp posibil, toate informațiile necesare procesului de racordare la sistemul de distribuție.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Distrigaz Sud Retele

Companie Oras(e) Data
Depune-ti CV-ul la Distrigaz Sud Retele – Angajatori de TOP Online National

full-time0 - 1 an experienta

Distrigaz Sud Retele BUCURESTI
Brasov
Galati
25.11.2020
Agent Verificari Pierderi Non-tehnice (PNT)

full-time1 - 5 ani experienta

Distrigaz Sud Rețele, cel mai mare operator de distribuție a gazelor naturale în sud-estul țării caută Agent Verificari Pierderi Non-tehnice (PNT)! Alătură-te echipei noastre de specialiști!

Distrigaz Sud Retele Brasov
19.11.2020
Verificator Metrolog

full-time1 - 5 ani experienta

Distrigaz Sud Rețele, cel mai mare operator de distribuție a gazelor naturale în sud-estul țării caută Verificator Metrolog! Alătură-te echipei noastre de specialiști!

Distrigaz Sud Retele BUCURESTI
19.11.2020
Instalator Gaze Junior

full-time0 - 1 an experienta

Distrigaz Sud Rețele, cel mai mare operator de distribuție a gazelor naturale în sud-estul țării caută tineri ca tine! Alătură-te echipei noastre de specialiști și aplică pentru poziția de Instalator gaze junior!

Distrigaz Sud Retele BUCURESTI
19.11.2020
Analist Monitorizare Energie (Data Analyst)

full-time1 - 5 ani experienta

Distrigaz Sud Rețele, cel mai mare operator de distribuție a gazelor naturale în sud-estul țării caută Analist Monitorizare Energie! Alătură-te echipei noastre de specialiști!

Distrigaz Sud Retele BUCURESTI
19.11.2020

Joburi Distrigaz Sud Retele

Companie Oras(e) Data