Grupul Carmistin

Grupul Carmistin se situează în top 3 companii cu activități agrozootehnice din România.

Carmistin înseamnă peste 19 ani de activitate pe piața românească. În prezent, ne ocupăm de furaje și agricultură, creșterea păsărilor și a animalelor, distribuție în zone din întreaga țară. Lanțul de activități urmărește să acopere cât mai mult din procesul de producție și procesare de hrană.

Grupul nostru și-a început activitatea în anul 2000 și este un grup cu 100% capital românesc. Grupul Carmistin cuprinde peste 20 de companii specializate, grupate în 4 divizii de producție - pui, porc, vită și agricultură. Principalele companii sunt Avicarvil, Avirom Plus, Avicarvil Farms, Avicarvil Farming, Avicarvil Food&Distribution, Porcellino Grasso, Agrikilti, Carmistin Trading, Carmistin International, Pajo Agriculture, Tracian Beef s.a.

Este unul dintre puținele holdinguri românești care integrează în proporții de 90 % lanțul de producție agro-zootehnic, începând de la cultivarea cerealelor, producția de furaj, creșterea animalelor de fermă (pui, porc, vită) până la abatorizare, procesare și distribuție de produse și preparate din carne (inclusiv în rețeaua proprie de retail).

Focusul rămâne în continuare pe dezvoltarea de capacități noi de producție și adaptarea producției la cerințele pieței, inclusiv producția bio, a cărei pondere va avea o creștere exponențială începând cu acest an.

În luna februarie a fost inaugurată o nouă fermă de creștere porcine în județul Olt, cu o capacitate de 130.000 capete/an.

De asemenea impactul și grija asupra mediului reprezintă un punct central în strategia noastră de creștere.  

Mai mult, anul 2020 va fi un an în care ne dorim să investim mai mult decât am facut-o până acum în resursa umană și în crearea unui brand de angajator de top.  

Pentru acest an sunt programate și demarate investiții de cca. 25 mil euro care să conducă la creșterea capacităților de producție și creșterea eficienței energetice atât în ferme, cât și în unitățile de procesare (abatoare și fabrica de nutrețuri). În a doua a parte a anului urmează să fie date în operare două ferme zootehnice (o fermă de porcine cu o capacitate de 120.000 capete /an și o fermă de pui broiller în județul Vâlcea).  

Alte investiții vor viza zona de agricultură controlată, unde vom ajunge la cca. 1000 ha terenuri irigate.

Strategia Carmistin pe termen mediu si lung

În primul rând dorim să continuăm procesul de dezvoltarea pe care ni l-am asumat până în 2025.  Urmează să investim în urmatorii 5 ani peste 120 milioane de euro în dezvoltarea tuturor liniilor de afaceri, în retehnologizare, în creșterea capacităților de producție și integrarea în proporție de 100 % a lanțului de producție.  Vedem astăzi o foarte mare oportunitate în partea de creștere a porcinelor, unde există un context internațional favorabil.

De asemenea, ne focusăm către irigatii și agricultură bio, unde deja cca. 20 % din suprafețele de teren pe care le lucrăm se află în perioada de conversie către cultura ecologică.

Un alt proiect interesant pe care îl vom finaliza anul acesta este în domeniul social, unde vom finanța 29 de anteprenori să-și dezvolte o afacere cu impact social pentru comunitățile locale, unde activăm. Proiectul are o valoare de 13 mil. lei și se adresează tuturor persoanelor care își doresc să investească în economia socială. ( https://sustin.info/ )

În următorii 5 ani vom ajunge în primele 3 companii din piața agroalimentară românească prin performanță financiară și dezvoltarea capacităților de producție. Ne propunem să rămânem o afacere antreprenorială, pentru că acest lucru ne-a ajutat până acum să avem o dinamică și o flexibiliate în deciziile strategice ale companiei și în schimbările de piață. 

Ne dorim să atragem lângă noi colegi care să aibă o viziune comună cu a noastră și să facem din Grupul Carmistin un model de afacere integrată.

Modulul de cariere Carmistin poate fi accesat la https://carmistin.ro/cariere/ .

BUCURESTI
Agricultura

Joburi Carmistin:

Carmistin nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca Carmistin

Angajari Carmistin