Carmistin

Orase: BUCURESTI
Industrie: Agricultura Altele

Site https://carmistin.ro/despre-noi/


Grupul Carmistin

Grupul Carmistin se situează în top 3 companii cu activități agrozootehnice din România.

Carmistin înseamnă peste 19 ani de activitate pe piața românească. În prezent, ne ocupăm de furaje și agricultură, creșterea păsărilor și a animalelor, distribuție în zone din întreaga țară. Lanțul de activități urmărește să acopere cât mai mult din procesul de producție și procesare de hrană.

Grupul nostru și-a început activitatea în anul 2000 și este un grup cu 100% capital românesc. Grupul Carmistin cuprinde peste 20 de companii specializate, grupate în 4 divizii de producție - pui, porc, vită și agricultură. Principalele companii sunt Avicarvil, Avirom Plus, Avicarvil Farms, Avicarvil Farming, Avicarvil Food&Distribution, Porcellino Grasso, Agrikilti, Carmistin Trading, Carmistin International, Pajo Agriculture, Tracian Beef s.a.

Este unul dintre puținele holdinguri românești care integrează în proporții de 90 % lanțul de producție agro-zootehnic, începând de la cultivarea cerealelor, producția de furaj, creșterea animalelor de fermă (pui, porc, vită) până la abatorizare, procesare și distribuție de produse și preparate din carne (inclusiv în rețeaua proprie de retail).

Carmistin in 2020

Focusul rămâne în continuare pe dezvoltarea de capacități noi de producție și adaptarea producției la cerințele pieței, inclusiv producția bio, a cărei pondere va avea o creștere exponențială începând cu acest an.

În luna februarie a fost inaugurată o nouă fermă de creștere porcine în județul Olt, cu o capacitate de 130.000 capete/an.

De asemenea impactul și grija asupra mediului reprezintă un punct central în strategia noastră de creștere.  

Mai mult, anul 2020 va fi un an în care ne dorim să investim mai mult decât am facut-o până acum în resursa umană și în crearea unui brand de angajator de top.  

Pentru acest an sunt programate și demarate investiții de cca. 25 mil euro care să conducă la creșterea capacităților de producție și creșterea eficienței energetice atât în ferme, cât și în unitățile de procesare (abatoare și fabrica de nutrețuri). În a doua a parte a anului urmează să fie date în operare două ferme zootehnice (o fermă de porcine cu o capacitate de 120.000 capete /an și o fermă de pui broiller în județul Vâlcea).  

Alte investiții vor viza zona de agricultură controlată, unde vom ajunge la cca. 1000 ha terenuri irigate.

Strategia Carmistin pe termen mediu si lung

În primul rând dorim să continuăm procesul de dezvoltarea pe care ni l-am asumat până în 2025.  Urmează să investim în urmatorii 5 ani peste 120 milioane de euro în dezvoltarea tuturor liniilor de afaceri, în retehnologizare, în creșterea capacităților de producție și integrarea în proporție de 100 % a lanțului de producție.  Vedem astăzi o foarte mare oportunitate în partea de creștere a porcinelor, unde există un context internațional favorabil.

De asemenea, ne focusăm către irigatii și agricultură bio, unde deja cca. 20 % din suprafețele de teren pe care le lucrăm se află în perioada de conversie către cultura ecologică.

Un alt proiect interesant pe care îl vom finaliza anul acesta este în domeniul social, unde vom finanța 29 de anteprenori să-și dezvolte o afacere cu impact social pentru comunitățile locale, unde activăm. Proiectul are o valoare de 13 mil. lei și se adresează tuturor persoanelor care își doresc să investească în economia socială. ( https://sustin.info/ )

În următorii 5 ani vom ajunge în primele 3 companii din piața agroalimentară românească prin performanță financiară și dezvoltarea capacităților de producție. Ne propunem să rămânem o afacere antreprenorială, pentru că acest lucru ne-a ajutat până acum să avem o dinamică și o flexibiliate în deciziile strategice ale companiei și în schimbările de piață. 

Ne dorim să atragem lângă noi colegi care să aibă o viziune comună cu a noastră și să facem din Grupul Carmistin un model de afacere integrată.

Modulul de cariere Carmistin poate fi accesat la https://carmistin.ro/cariere/ .

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Carmistin

Companie Oras(e) Data
Trezorier

full-time1 - 5 ani experienta

Pregateste si monitorizeaza situatia platilor, a soldurilor si a necesarului de cash-flow pentru toate firmele din Grup.

Carmistin BUCURESTI
30.03.2020
Analist financiar

full-time1 - 5 ani experienta

Obtine, verifica si reconciliaza rapoartele financiare si operationale pentru management si situatiile financiare ale companiei pentru gestionarea financiara si operationala a companiei.

Carmistin BUCURESTI
30.03.2020
Contabil senior

full-timepeste 5 ani experienta

Carmistin BUCURESTI
Ramnicu Valcea
Targu Jiu
30.03.2020
Cost controller

full-time1 - 5 ani experienta

Elaboreaza bugete si previziuni, analizand veniturile si cheltuielile pentru fiecare linie de business.

Carmistin BUCURESTI
30.03.2020
Economist

full-time1 - 5 ani experienta

Organizeaza, coordoneaza si monitorizeaza activitatea economica a companiei.

Carmistin BUCURESTI
Ramnicu Valcea
30.03.2020
Supraveghetor gestiune

full-time0 - 1 an experienta

Gestionarul este responsabil de evidenta si gestionarea corecta a stocului de marfa si a documentelor justificative.

Carmistin Ramnicu Valcea
Targu Jiu
30.03.2020
Inginer Agronom

full-time1 - 5 ani experienta

Carmistin Ramnicu Valcea
30.03.2020
Inginer Automatist

full-time1 - 5 ani experienta

Carmistin BUCURESTI
Ramnicu Valcea
30.03.2020
Internship in domeniul financiar-contabil

practicaStudent/Absolvent

Carmistin BUCURESTI
30.03.2020
Medic veterinar

full-time1 - 5 ani experienta

Carmistin Ramnicu Valcea
30.03.2020
Inginer in constructii/Site Manager- zona Valcea

full-time1 - 5 ani experienta

Carmistin Ramnicu Valcea
30.03.2020

Joburi Carmistin

Companie Oras(e) Data