Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și deține 22 de magazine în România. Selgros se află printre liderii comerțului românesc pentru că își îndeplinește cu seriozitate misiunea de a oferi, zilnic, o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect. 

Obiectivul nostru este de a servi calitate și prospețime profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri. Cu mii de parteneri, sute de mii de clienți și comunități puternice acolo unde suntem prezenți, scrutăm viitorul pentru a fi mereu utili și de încredere.

În 2011, Selgros a intrat în portofoliul Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea B2B şi food service din Europa, cu operaţiuni în șapte țări europene (Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia). Preluarea rețelei de către Transgourmet confirmă atenția crescândă pe care Selgros o acordă pieței gastro și evidențiază calitățile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelenței și pasiunea ca bază a oricărei acțiuni.

Cariere:

Avem azi în echipa Selgros România peste 4493 de membri, fiecare dintre ei la fel de important și de valoros pentru companie. Notorietatea și succesul Selgros se datorează calităților, abilităților și efortului conjugat al tuturor colegilor noştri, care şi-au însuşit principiile și valorile companiei și le transpun cu pragmatism în activitatea zilnică.


Suntem fericiți să lucrăm la Selgros și suntem mândri că facem parte din această echipă de succes. Muncim cu plăcere împreună, ne implicăm, suntem apreciați, iar încrederea de care ne bucurăm ne onorează. Ne perfecționăm zi de zi, ne asumăm responsabilități și ne facem meseria eficient, în beneficiul clienților și al companiei.


 
Adjud, Aiud, Alba Iulia, Alexandria, Arad, Azuga, Bacau, Baia Mare, Bals, Barlad, Beclean, Bistrita, Brasov, BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Oradea, Ploiesti, Strainatate, Suceava, Targu Mures, Timisoara
Retail

Joburi Selgros Romania:

Selgros Romania nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca Selgros Romania

Angajari Selgros Romania