Porsche Group Romania

Orase: BUCURESTI
Industrie: AutoVrem sa investim in tine! 
 
Te pasioneaza masinile? Iti doresti o provocare reala? 
Vino sa faci parte din echipa Porsche in Romania si iti vom oferi instruire specifica intr-un cadru profesionist modern, un mediu de lucru dinamic si competitiv, unde activitatea este recompensata conform standardelor de performanta! 
 
 Asteptam CV-ul tau insotit de o scrisoare de intentie prin e-mail, la urmatoarele adrese: resurse.umane@porsche.ro, resurse.umane@porschebank.ro, cariere@porsche.ro
 
Grupul Porsche in Romania este format din trei piloni: 
Porsche Romania, importatorul nr.1 in Romania, reprezentantul marcilor Volkswagen Autoturisme, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Audi, Skoda, SEAT si Weltauto. 
Porsche Inter Auto Romania comercializeaza, prin intermediul celor 5 centre auto, automobile Volkswagen, Skoda, Audi si SEAT, este distribuitor exclusiv pentru marcile Bentley şi Lamborghini si importator si distribuitor exclusiv pentru marca Porsche. 
Porsche Finance Group Romania ofera solutii eficiente si rapide pentru achizitionarea autoturismelor apartinand marcilor holdingului, direct in showroom: finantare prin leasing sau credit, asigurari auto, administrare flote de masini. 
 
Grupul Porsche in Romania este parte a Holdingului Porsche din Salzburg. De la 1 august 2012, Grupul Volkswagen a devenit acţionar unic al Holdingului Porsche. 
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Porsche Group Romania

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Porsche Group Romania

Companie Oras(e) Data