Kärcher este lider mondial în domeniul tehnologiei de curățare. Aparatele de curăţat cu apă sub presiune şi sub presiune înaltă, aspiratoare şi curăţitoare cu abur, maşini de măturat, maşini de frecat-aspirat, spălatorii auto, agenţi de curăţare, curăţitoare cu gheaţă carbonică, instalații de tratare a apei potabile și de epurare a apelor uzate, pompe și sisteme de irigare pentru casă și grădină, Kärcher oferă gama completă de soluții inovatoare de curăţare.
 

De ce Kärcher? 

Fiind o companie de familie responsabila si de incredere, Kärcher este unul dintre cei mai atractivi angajatori din domeniu. Peste 11.000 de angajati din 60 de tari contribuie in prezent la succesul nostru. Si motivele pentru care atat de multi oameni au ales sa lucreze la noi sunt evidente.

 
   Lucram impreuna ca parten
eri

 La Kärcher, respectul reciproc si aprecierea creeaza o      atmosfera colegiala. Stilul nostru de conducere este bazat pe   parteneriat si comunicare deschisa. Aceasta cultura unica este baza carierei tale si a succesului nostru mondial.

   Libertate individuala si independenta

Te provocam si te sustinem sa fii liber in gandire si in actiuni.  La Kärcher, toata lumea poate contribui la succesul companiei prin atuurile individuale. Initiativa si curiozitatea sunt lasate sa se dezvolte.

    Imbina cariera cu viata de familie

Te ajutam sa ajungi la un echilibru in viata ta prin numeroase initiative. Avem si premii in acest sens:

In 2013 Kärcher a primit premiul angajatorilor ARBEIT PLUS ("WORK PLUS") pentru sustenabilitatea sociala a politicii companiei si pentru modele de angajare inovative. Kärcher detine si certificatul "audit berufundfamilie" ("cariera si familie") din Decembrie 2013. Acest certificat se acorda companiilor care se implica in dezvoltarea unor strategii care ajuta viata de familie a angajatilor.

   Responsabil in afaceri

Fiind o companie de familie, ne acceptam responsabilitatea. Ne conducem afacerea in mod sustenabil, cu respect si consideratie fata de oameni, societate si mediu. Produsele si productia noastra corespund celor mai inalte cerinte. Din acest motiv, ca angajator responsabil, iti sustinem dezvoltarea profesionala.


Be the difference! Be Karcher!

BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Strainatate, Targu Mures
Tehnica

Joburi Karcher Romania :

Locuri de munca Karcher Romania

Angajari Karcher Romania