PARFUMERIE DOUGLAS

Orase: BUCURESTI
Industrie: Retail

Site www.douglas.ro
Facebook https://www.facebook.com/douglasromania/
Twitter https://twitter.com/douglas_romaniaDouglas este una dintre cele mai importante organizații de retail din Europa. Douglas este prezent în România prin cea mai de succes divizie a sa – Parfumeriile Douglas. Deținând peste 2500 de magazine în 19 țări europene, parfumeriile Douglas vă invită să vă bucurați de o experienţă unică, de servicii de excepţie, game de produse de cea mai bună calitate, o ambianţă de shopping stimulativă şi de angajaţi pregătiți și prietenoși.

În prezent reţeaua Douglas România a ajuns la 27 magazine şi este în căutarea celor mai bune locaţii pentru clienţii săi.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca PARFUMERIE DOUGLAS

Companie Oras(e) Data
Retail Buyer

full-time1 - 5 ani experienta

We are looking for a competent Retail Buyer to select and purchase lines of products on behalf of our company. The quality and variety of products listed on our e-commerce channel are essential for our success.

PARFUMERIE DOUGLAS BUCURESTI
27.10.2020
HR Manager

full-timeManager

Plan, manage and coordinate all human resources initiatives and activities; recruitment, compensation, benefits, training and employee relations. Responsible for development and implementation of HR and training strategies and goals

PARFUMERIE DOUGLAS BUCURESTI
26.10.2020
CRM Specialist

full-time1 - 5 ani experienta

Rolul tau la Douglas Scopul dumneavoastră final ca un CRM Specialist este de a dezvolta relații puternice, productive și loiale cu clienții Douglas, oferindu-le experiențe unice.

PARFUMERIE DOUGLAS BUCURESTI
20.10.2020

Joburi PARFUMERIE DOUGLAS

Companie Oras(e) Data