Toyota Romania

Orase: BUCURESTI
Industrie: AutoToyota Romania face parte din Grupul Inchcape, o companie multinationala britanica cu o istorie de peste 170 de ani, cotata la Bursa din Londra incepand cu 1958.

Inchcape este o companie unica in sectorul auto mondial. Suntem cel mai mare distribuitor si retailer independent, multi-brand cu prezenta la nivel global.

In industria auto, producatorii externalizeaza procesele, dupa etapa de productie, catre un partener de incredere cu stabilitate financiara, denumit “distribuitor”, in special pentru pietele de dimensiuni mai mici. Activitatea de distributie este principala activitate a companiei Inchcape. In calitate de distribuitori, suntem responsabili pentru selectarea si managementul retelei de dealeri, pentru asigurarea unui nivel excelent de reprezentare pentru brandurile partenere si asigurarea unor cote de piata puternice.

Inchcape detine de asemeni si centre de retail proprii, si se diferentiaza prin crearea unei experiente superioare pentru client, pe parcursul intregii interactiuni, atat pe canale digitale cat si direct in showroom-uri sau in service-uri. De la posibilitatea de a cauta informatii si a se programa online, la test drive-uri, la posibilitati de finantarea si achizitionare de masini noi sau rulate, pana la serviciile post vanzare si furnizarea de piese e schimb, Inchcape raspunde asteptarilor clientilor pe durata intregului ciclu de viata al masiniilor.

In Romania, Inchcape este partenerul celui mai mare producator mondial din industria de autovehicule, detinand drepturile de import si distributie pentru brandurile Toyota si Lexus. Toyota Romania SRL opereaza din anul 2000 prin intermediul unei retele de 23 de dealeri, inclusiv propriul centru de retail: Inchcape Motors - Toyota Bucuresti Nord, cel mai mare dealer Toyota si Lexus din Romania.

Cautam viitori colegi care sa impartaseasca pasiunea noastra pentru brandurile Toyota si Lexus, si care sa accepte provocarea de a transforma compania pentru care lucreaza in „Cel mai de incredere distribuitor si retailer auto din Romania”. Ca sa reuseasca acest lucru, viitorii nostri angajati trebuie sa demonstreze cele 5 comportamente generatoare de performanta:
  • Sa fie responsabili,
  • Sa castige increderea si loialitatea clientilor externi si interni,
  • Sa priveasca spre viitor si fie cu un pas inaintea competitiei,
  • Sa colaboreaze,
  • Sa deschida calea pentru ceilalti colegi si sa fie un model pentru ei.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Toyota Romania

Companie Oras(e) Data

Joburi Toyota Romania

Companie Oras(e) Data