ADMIRAL LEISURE face parte din grupul NOVOMATIC, una dintre cele mai mari companii de tehnologie din industria de Entertainment din lume, care activeaza cu succes pe piata din Romania de 28 de ani și are peste 700 de angajati.

 

Punem pasiune in tot ceea ce facem si incercam sa oferim servicii mereu peste asteptari. Inovarea colaborativa ne diferentiaza de concurenta, in acelasi timp respectul si stabilitatea oferita angajatilor nostri, ne pastreaza in topul angajatorilor din industria de Entertainment. Lucram cu trei generatii complet diferite, pe care am reusit sa le imbinam excelent, sa le intelegem particularitatile si sa customizam programele interne in functie de nevoile lor. Incepand cu 2019, am imbunatatit politica de compensatii si beneficii. Am crescut sporul pentru zilele de weekend petrecute la job. Oferim si alte bonusuri de performanta, dar si bonusuri de 1000 lei pentru recomandari interne.

 

Vom dezvolta si o zona de gamification prin care vom accentua engagementul echipelor si le vom rasplati performantele. Pe tot parcursul anului 2019 vom investi in pregatirea si formarea profesionala a angajatilor nostri, fapt pentru care am dezvoltat o echipa interna dedicata proiectelor de Learning & Development.

 

Suntem peste 700 angajati, din care 150 colegi ofera suport din sediul central, 100 tehnicieni asigura buna functionare a echipamentelor din casino, si peste 450 colegi activeaza in echipele operationale.

 

Compania este prezenta in toate sectoarele industriei jocurilor de noroc: aparate slot-machine, pariuri sportive, furnizor de VLT (automate jocuri video loterie), jocuri online, procesator de plati, service, post service, piese de schimb etc. Gestioneaza lunar 11,500 de echipamente de joc si dispune de doua depozite care facilitează procesul de pregatire si livrare al aparatelor in sapte centre: Bucuresti, Timisoara, Cluj, Bacau, Brasov, Constanta si Craiova.

 

Grupul se bucura, de asemenea, de o activitate in peste 80 de sali de joc sub brandul „Admiral” si prin intermediul unei retele extinse de parteneri si terti.



 

In 2015 a lansat un nou operator in segmentul pariurilor sportive, brandul renumit la nivel internațional „TIP&CASH”. Acesta a adus in Romania o tehnologie revolutionara in domeniu prin terminalele automate de pariuri si a adus piata pariurilor sportive la un alt nivel. Functioneaza in peste 300 de locatii proprii si in parteneriat cu o rețea extinsa a celor mai de succes lanturi de sali de joc.

 

Cunoscuta la nivel international drept lider de tehnologie pentru jocurile de noroc si a terminalelor de video loterie (VLT), compania opereaza in parteneriat cu Compania Nationala Loteria Romana SA, aproximativ 5.300 VLT, in circa 1.300 de locatii.

 

Este prima companie care a introdus in tara conceptul de Joc Responsabil si are o colaborare de lunga durata cu autoritatile locale in lupta impotriva pirateriei, jocurilor ilegale si promovarea participarii intr-un mod responsabil in jocurile de noroc.

 

Esti interesat/a sa afli daca sunt roluri vacante potrivite pentru tine? Asteptam cu interes aplicatia ta pe Hipo.ro sau te invitam sa ne cunosti pe site-ul nostru, Facebook sau LinkedIn
 

Bacau, Brasov, BUCURESTI, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Timisoara
Altele

Joburi Novomatic :

Novomatic nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca Novomatic

Angajari Novomatic