Gradinita Copiii Montessori

Orase: BUCURESTI
Industrie: Educational

Site https://copiiimontessori.ro/
Facebook https://www.facebook.com/CopiiiMontessori/Grădinița Copiii Montessori se dedică filosofiei Montessori și are ca principal obiectiv crearea unui mediu de învățare unic, centrat pe copil și pe susținerea familiilor în vederea creșterii unor copii cu inițiative, respectuoși și responsibili. Echipa noastră educațională, calificată la cele mai înalte standarde internaționale Montessori (AMI - Association Montessori Internationale) încurajează în copil dragostea pentru învățare și îl ajută să-și atingă potențialul maxim urmându-și propriul ritm. Ne străduim să educăm copilul ca întreg și să-l inspiram să păstreze o atitudine empatică, de responsabilitate socială, atât în comunitatea noastră cât și în afara ei.

Fondată în 2012, Grădinița Copiii Montessori, este o instituție educațională non-profit, non-formală, particulară, pentru copiii cu vârste de la 1 an (mergători) pana la 6 ani. Misiunea noastră este să punem la dispoziție un program Montessori complet, autentic care să ia în considerare dezvoltarea emoțională, intelectuală, fizică și socială a copilului ca întreg, ținând seama de unicitatea fiecăruia, într-un mediu sigur din punct de vedere emoțional și excelent din punct de vedere academic.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Gradinita Copiii Montessori

Companie Oras(e) Data
Educator Montessori 3-6 ani

full-time1 - 5 ani experienta

Esti educator Montessori format pentru grupa de varsta 3-6 ani? Te vrem la noi in echipa

Gradinita Copiii Montessori BUCURESTI
Job national
26.01.2020
Asistent Educator Montessori 1-3 ani, clasa Lucica Gheorghiu

full-time1 - 5 ani experienta

“Cele mai frumoase cadouri ce le putem oferi copiilor nostri sunt radacinile responsabilitatii si aripile independentei.” Dr. Maria Montessori Vrei sa te alaturi echipei noastre de specialisti in educatie timpurie?

Gradinita Copiii Montessori BUCURESTI
Job national
26.01.2020
Asistent Educator Montessori la grupa 3-6 ani - Limba Engleza

full-time1 - 5 ani experienta

Colegii care ne vor completa echipa sunt pasionați de educație preșcolară, dornici de cunoaștere, blânzi, răbdători. Au cel puțin 1 an de experiență în lucru cu copiii și multă dorință de învățare alături de o echipă primitoare și profesionistă. Au avantaj dacă au studiat...

Gradinita Copiii Montessori BUCURESTI
26.01.2020
Asistent Educator la grupele 1-3 ani și 3-6 ani

full-time0 - 1 an experienta

Să formezi omul este cea mai dificilă și mai provocatoare dintre misiuni. Să fii un model pentru un om in formare este dintre cele mai dificile responsabilități. Căutam oameni curajoși, curioși și pregătiți sa se aventureze în lumea magnifică a educației Montessori.

Gradinita Copiii Montessori BUCURESTI
26.01.2020

Joburi Gradinita Copiii Montessori

Companie Oras(e) Data