Gradinita Copiii Montessori

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Educational, ,

Site https://copiiimontessori.ro/
Facebook https://www.facebook.com/CopiiiMontessori/Grădinița Copiii Montessori se dedică filosofiei Montessori și are ca principal obiectiv crearea unui mediu de învățare unic, centrat pe copil și pe susținerea familiilor în vederea creșterii unor copii cu inițiative, respectuoși și responsibili. Echipa noastră educațională, calificată la cele mai înalte standarde internaționale Montessori (AMI - Association Montessori Internationale) încurajează în copil dragostea pentru învățare și îl ajută să-și atingă potențialul maxim urmându-și propriul ritm. Ne străduim să educăm copilul ca întreg și să-l inspiram să păstreze o atitudine empatică, de responsabilitate socială, atât în comunitatea noastră cât și în afara ei.

Fondată în 2012, Grădinița Copiii Montessori, este o instituție educațională non-profit, non-formală, particulară, pentru copiii cu vârste de la 1 an (mergători) pana la 6 ani. Misiunea noastră este să punem la dispoziție un program Montessori complet, autentic care să ia în considerare dezvoltarea emoțională, intelectuală, fizică și socială a copilului ca întreg, ținând seama de unicitatea fiecăruia, într-un mediu sigur din punct de vedere emoțional și excelent din punct de vedere academic.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Gradinita Copiii Montessori

Companie Oras(e) Data
Asistent de Educator Montessori la grupa 3 - 6 ani - Limba Engleza

full-time0 - 1 an experienta

Colegii care ne vor completa echipa sunt pasionați de educație preșcolară, dornici de cunoaștere, blânzi, răbdători. Au cel puțin 1 an de experiență în lucru cu copiii și multă dorință de învățare alături de o echipă primitoare și profesionistă. Au avantaj dacă au studiat...

Gradinita Copiii Montessori BUCURESTI
22.07.2019
Asistenta Medicala Gradinita

part-time1 - 5 ani experienta

Cautam colega cu studii de specialitate (asistenta medicala pediatrica) pentru cabinetul medical din Gradinita Copiii Montessori, program 08.30 - 14.30.

Gradinita Copiii Montessori BUCURESTI
22.07.2019

Joburi Gradinita Copiii Montessori

Companie Oras(e) Data