Zipper Romania acopera cu succes nevoile companiilor de optimizare a fluxurilor interne de date si documente prin solutii si servicii de automatizare si prelucrare a datelor si documentelor receptionate, vehiculate sau expediate intr-o companie si asigura un suport solid pentru reducerea costurilor si a timpului de procesare. Experienta de peste 10 ani in automatizarea datelor si documentelor, acreditarile, certificarile ISO si cifra de afaceri, aduc o vizune clara asupra modului de lucru si garantiei pe care Zipper Romania o ofera companiilor cu care lucreaza si potentialilor clienti.

 

Performantele noastre sunt rezultatul actiunii si atitudinii intregului, care are la baza orientarea noastra permanenta de satisfacere a nevolilor clientilor si construirea de experiente productive si atragerea de noi parteneri. Principalele performante care ne recomanda sunt cei peste 300 de clienti multumiti la nivel national si international din domenii diverse: utilitati, telekom, financiar - bancar, asigurari sau institutii publice, precum si o echipa competitiva ce numara astazi peste 180 de colegi.

 

Credem in potentialul intregului pe care-l formam impreuna si in rezultatele muncii noastre. Investim in oameni, atat pe plan personal cat si profesional si oferim un mediu de lucru hibrid, oferind posibilitatea atat de work from home cat si de la birou. Organizam evenimente in cadrul companei cu scopul de socializare si relaxare, prilej sa ne cunoastem mai bine si sa sarbatorim reusitele noastre si sustinem initiativele sociale pentru ca ne dorim sa facem impreuna lucruri care conteaza. 

 

Ne dorim sa fiti parte din povestea noastra, o poveste ce izvoraste din cultura noastra de a inspira bunatate, din dorinta de a face lucruri demne de respect, din aprecierea onesta, din increderea in parteneriate de durata, din dimensiunea unui spatiu interuman armonios si a unui spirit permanent tanar si inovator.

BUCURESTI, Cluj Napoca
Servicii&BPO

Joburi ZIPPER ROMANIA:

Locuri de munca ZIPPER ROMANIA

Angajari ZIPPER ROMANIA