ZIPPER ROMANIA

Orase: BUCURESTI Cluj Napoca
Industrie: Servicii&BPO

Site https://ezipper.ro/
Facebook https://www.facebook.com/ZipperRomania
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/zipper-romania


 

 

Zipper Romania acopera cu succes nevoile companiilor de optimizare a fluxurilor interne de date si documente prin solutii si servicii de automatizare si prelucrare a datelor si documentelor receptionate, vehiculate sau expediate intr-o companie si asigura un suport solid pentru reducerea costurilor si a timpului de procesare. Experienta de peste 10 ani in automatizarea datelor si documentelor, acreditarile, certificarile ISO si cifra de afaceri, aduc o vizune clara asupra modului de lucru si garantiei pe care Zipper Romania o ofera companiilor cu care lucreaza si potentialilor clienti.

 

Performantele noastre sunt rezultatul actiunii si atitudinii intregului, care are la baza orientarea noastra permanenta de satisfacere a nevolilor clientilor si construirea de experiente productive si atragerea de noi parteneri. Principalele performante care ne recomanda sunt cei peste 300 de clienti multumiti la nivel national si international din domenii diverse: utilitati, telekom, financiar - bancar, asigurari sau institutii publice, precum si o echipa competitiva ce numara astazi peste 180 de colegi.

 

Credem in potentialul intregului pe care-l formam impreuna si in rezultatele muncii noastre. Investim in oameni, atat pe plan personal cat si profesional si oferim un mediu de lucru hibrid, oferind posibilitatea atat de work from home cat si de la birou. Organizam evenimente in cadrul companei cu scopul de socializare si relaxare, prilej sa ne cunoastem mai bine si sa sarbatorim reusitele noastre si sustinem initiativele sociale pentru ca ne dorim sa facem impreuna lucruri care conteaza. 

 

Ne dorim sa fiti parte din povestea noastra, o poveste ce izvoraste din cultura noastra de a inspira bunatate, din dorinta de a face lucruri demne de respect, din aprecierea onesta, din increderea in parteneriate de durata, din dimensiunea unui spatiu interuman armonios si a unui spirit permanent tanar si inovator.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca ZIPPER ROMANIA

Companie Oras(e) Data
Operator print/insert

full-time0 - 1 an experienta

Titularul postului are rolul de a asigura operarea in bune conditii a echipamentelor de printare/personalizare , asigurarea mentenantei la nivel basic, de operare si mentinerea productivitatii acestora, mentinerea organizarii spatiului de lucru.

ZIPPER ROMANIA BUCURESTI
04.08.2021
Operator arhivare

full-time0 - 1 an experienta

Esti o persoana comunicativa, ai cunostinte basic de operare PC atunci te asteptam in echipa noastra!

ZIPPER ROMANIA Cluj Napoca
04.08.2021

Joburi ZIPPER ROMANIA

Companie Oras(e) Data