Companie de recrutare infiintata in 2007, in Bucuresti, Morgan Sol si-a propus de la bun inceput sa duca serviciile de resurse umane furnizate la un nivel remarcabil de acuratete si profesionalism. Astazi, furnizam consultanta, calculam salariile, administram personalul, recrutam pentru companii importante din foarte diverse domenii de activitate: financiar (leasing si recuperari de creante), imobiliar, agribusiness, media si publicitate, automatizari industriale, comert, curierat, reciclare, edituri, federatii sindicale, etc.

MISIUNEA NOASTRA - Fiecare client este cel mai important. Suntem orientati pe rezultate si indeplinirea obiectivelor. De aceea va garantam servicii competente, indeplinite cu profesionalism, dedicatie si realism. Acordam importanta faptelor. De aceea, cand spunem ca suntem profesionisti, seriosi, cand spunem ca suntem cei mai buni, nu rostim doar cuvinte. Oferim dovezi.

CREZUL NOSTRU - lucram cu pasiune si interesele clientilor nostri sunt primordiale. In plus, suntem deschisi, energici, creativi si tintim spre perfectiune.

ANGAJAMENT - ne angajam sa oferim clientilor nostri solutii complete, atingand astfel scopul urmarit de client. Angajamentul fata de clienti este total si permanent. Morgan Sol ofera serviciile adaptate nevoilor clientului, iar echipa noastra se afla oriunde e nevoie de ajutor.

IMPORTANTA - pretuim timpul si banii clientilor nostri. Acestia primesc servicii prompte si de calitate la costuri accesibile.

INCREDERE - Jumatatile de masura nu sunt pentru noi. Am castigat increderea partenerilor nostri prin integritate si standarde ridicate. Respectam balanta ''munca/viata privata'' a angajatilor nostri, acordand intelegere si suport. Membrii echipei noatre stiu ca pot conta oricand pe ajutorul nostru.


VALORI

Oamenii - Oamenii nostri sunt sursa succesului si reputatiei noastre. Dedicarea, profesionalismul, sinergia actiunii in echipa reprezinta esenta valorilor noastre umane.
Onestitatea - O conduita morala verticala ne ajuta sa depasim momentele grele. Onestitatea este liantul principal al echipei noastre si al relatiei cu fiecare client in parte.
Serviciile - Efortul comun, flexibilitatea, dinamismul si experienta fundamenteaza excelenta calitatii si a diversitatii serviciilor apreciate de clientii nostri.
Inovatie - Intr-un mediu provocator si in permanenta schimbare, inovarea conceptelor, crearea de noi oportunitati si evenimente sunt cruciale in atragerea si fidelizarea clientilor nostri.

 

 

BUCURESTI
Agentii recrutare

Joburi Morgan Sol:

ASISTENT DEPARTAMENT EVALUARI

Morgan Sol
BUCURESTI, Ilfov,
Aplica fara CV

OPERATOR REZERVARI FERRY

Morgan Sol
BUCURESTI, Ilfov,
Aplica fara CV

Sef de Santier Junior

Morgan Sol
BUCURESTI,
Aplica fara CV

PAZNIC

Morgan Sol
BUCURESTI, Ilfov,
Aplica fara CV

MAGAZIONER

Morgan Sol
BUCURESTI, Ilfov,
Aplica fara CV

ASISTENT MANAGER

Morgan Sol
BUCURESTI,

CONSULTANT ASIGURARI - Iasi, Timisoara, Oradea

Morgan Sol
Timisoara, Oradea, Iasi,
Aplica fara CV

CONSULTANT ASIGURARI - Bucuresti, Satu Mare, Sibiu

Morgan Sol
BUCURESTI, Satu-Mare, Sibiu,
Aplica fara CV

INGINER CONSTRUCTII CIVILE

Morgan Sol
BUCURESTI, Ilfov,
Aplica fara CV

BROKER DE ASIGURARI - IASI, TIMISOARA, ORADEA

Morgan Sol
Iasi, Oradea, Timisoara,
Aplica fara CV

BROKER DE ASIGURARI - BUCURESTI, SATU MARE, SIBIU

Morgan Sol
BUCURESTI, Sibiu, Satu-Mare,
Aplica fara CV

Administrator IT

Morgan Sol
BUCURESTI,
Aplica fara CV

Locuri de munca Morgan Sol

Angajari Morgan Sol