Ipsos este una din cele mai mari companii de cercetare de piață din lume, cu peste 18.000 de angajați și birouri în 90 de țări. Locul 3 mondial și cel mai mare grup de cercetare prezent în România, Ipsos a fost votată pentru a doua ediție consecutivă drept cea mai inovatoare companie de research din lume (GRIT 2020). Compania este listată la bursa din Paris.

În 2021, Ipsos a sărbătorit 20 de ani de prezență în România. Activând ca agenție full-service, Ipsos oferă servicii de cercetare și consultanță pornind de la o gamă largă de problematici de business. Compania desfășoară studii calitative și cantitative care acoperă o varietate mare de metodologii – online, față în față, prin telefon, în magazine sau locații centrale, în cadrul unor comunități de respondenți etc.

Ipsos lucrează cu clienți locali și internaționali din diverse industrii – de la bunuri de larg consum până la tehnologie, servicii financiar-bancare, domeniul medical și altele.

Rămânând fideli crezului de a oferi o înțelegere reală a societății, piețelor și oamenilor, Ipsos publică periodic studii și analize concentrate asupra României și altor țări.
Mai multe informații despre Ipsos și serviciile noastre sunt disponibile aici
: https://www.ipsos.com/ro-ro

BUCURESTI
Servicii&BPO

Joburi Ipsos:

Intervievator

Ipsos
0 - 1 an experienta
Craiova,

Agent de verificare studii de piata

Ipsos
Student/Absolvent
BUCURESTI,

Operator interviu (recrutare studii calitative)

Ipsos
0 - 1 an experienta
BUCURESTI, Job national

Intervievator studii CATI

Ipsos
0 - 1 an experienta
BUCURESTI, Iasi, Job national

Locuri de munca Ipsos