Bancpost

Orase: BUCURESTI
Industrie: Bancar-Servicii financiare

Site www.bancpost.ro
Facebook www.facebook.com/BancpostBancpost - o bancă de Top 10 în România

 
Bancpost este o banca universala importanta in Romania, cu o prezenta de 25 de ani pe piata locala si o contributie activa la dezvoltarea economiei romanesti. Cu peste 2.200 de angajati si o retea de 147 de unitati, 7 centre de afaceri corporate si 5 centre regionale retail, banca gestioneaza un portofoliu de peste 1 milion de clienti corporativi, de retail si institutionali, pentru care ofera o gama variata de solutii financiar-bancare eficiente si flexibile. Bancpost acorda finantare companiilor atat din surse proprii, cat si prin intermediul liniilor de credit puse la dispozitie in parteneriat cu diverse institutii financiare internationale.

Bancpost este unul dintre liderii pietei locale de carduri si a dezvoltat retele extinse de peste 553 ATM-uri, 7.438 POS-uri si 192 APS-uri care ofera acces comod si permanent la serviciile bancii. Bancpost este partener exclusiv American Express pentru emiterea si acceptarea la plata a cardurilor de credit, fiind de asemenea si reprezentant VISA si MasterCard. 

Banca a investit semnificativ si in dezvoltarea canalelor de digital banking, instrumente esentiale pentru clientul modern. Fastbanking – solutia de Internet Banking a Bancpost, este una dintre cele mai bune de pe piata si a inregistrat un trend crescator semnificativ in ultimii ani, atat din punct de vedere al numarului de utilizatori, cat si al valorii de tranzactionare, oferind clientilor o alternativa rapida, sigura si cu costuri reduse pentru efectuarea operatiunilor bancare. FastMobile – solutia de Mobile Banking – a castigat  in 2015 “Premiul pentru cea mai mare valoare tranzactionata de clienti printr-un serviciu de online banking lansat in 2014”, in cadrul Galei Premiilor Online Banking organizata de Trustul de Presa FinMedia.

In acord cu angajamentul sau de a sprijini performanta si valorile romanesti, Bancpost a devenit incepand cu anul 2015 Sponsor Oficial al FRF (Federatia Romana de Fotbal) si al Echipei Nationale de Fotbal.

Valori:

Spirit de echipa
Succesul este mai usor de atins cand lucram in echipa.

Sanse egale
Ne este recunoscuta performanta,iar cel mai bun ne conduce spre succes.

Calitate
Devenim din ce in ce mai buni.

 

Eficienta
Intotdeauna ne luptam sa indeplinim telurile pe care ni le-am propus.
Respect pentru oameni
pentru colegii nostri, clientii nostri,concetatenii nostri.
Contributie sociala
Reflecta filozofia organizatiei noastre,care are in centru Omul.
Incredere
Cand exista, putem realiza imposibilul.
Creativitate
Ne straduim sa fim inovatori, sa imbunatatim continuu afacerea noastra si pe noi insine.

 


 
Bancpost crede cu tarie ca succesul in afaceri, al sau si al clientilor sai, depinde de dezvoltarea sustenabila atat a mediului economic din Romania, in general, cat si a comunitatilor in care opereaza, in special.

De aceea, in ciuda impactului negativ al crizei financiare asupra tuturor afacerilor si pietelor locale, Bancpost si-a mentinut, in 2010, angajam
entele sociale, sustinand financiar diverse domenii de interes social, cum ar fi cultura, educatia, economia, si eveniment
e ale comunitatilor locale.

In acest spirit, Bancpost a organizat in orase importante la nivel national seria de evenimente “Zilele Bancpost”, din dorinta de a fi mai aproape de atat de clientii sai, cat si de comunitatile locale si de a-si reconfirma sprijinul in depasirea cu succes a perioadei dificile pe care o traverseaza.

In ceea ce priveste proiectele de implicare in viata comunitatii din cadrul „Zilelor Bancpost”, Banca a finantat echiparea cu instalatii de aer conditionat a Spitalului Clinic de Urgenta „Sf. Ioan” din Iasi, venind astfel in sprijinul autoritatilor in eforturile lor de a asigura servicii medicale de calitate si de a inlesni persoanelor cu probleme de sanatate accesul la cele mai bune conditii de spitalizare posibile.

La Constanta, Bancpost a sponsorizat dotarea Centrului de Cercetari al Elevilor din cadrul Colegiului National „Mircea cel Batran” cu materiale didactice si aparatura necesara unei activitati eficiente de cercetare, astfel incat elevii sa continue sirul performantelor extraordinare obtinute an procesul de anvatamint si cercetare, recompensate deja cu diplome si medalii la importante concursuri nationale si internationale.

La Cluj-Napoca, Banca a contribuit la dotarea Centrului de Guvernare Corporativa si Drept Societar din cadrul Universitatii Babes Bolyai, ce se doreste a fi cea mai performanta biblioteca internationala din Romania in domeniul dreptului societatilor comerciale, deschisa tuturor studentilor de la universitatile din regiune, masteranzilor si doctoranzilor, precum si cercetatorilor din intreaga tara si din strainatate.

Mai multe despre activitatea de responsabilitate sociala puteti descoperi aici.Be a Pro in Audit


Bancpost lanseaza programul de trainee in audit, Be a Pro in Audit. Juniorii vor participa la numeroase activitati si proiecte specifice, incluzand responsabilitati din Head Office si sisteme informatice.

Programul
 BeAPro in Audit se adreseaza tinerilor ambitiosi si pasionati de dezvoltarea personala. 

La Bancpost urmarim o serie de valori cheie:
 
 • Spirit de echipa;
 • Calitate;
 • Respect;
 • Incredere;
 • Meritocratie;
 • Eficacitate;
 • Contributie sociala;
 • Creativitate.
 Candidatului ideal are:
 
 • Studii economice, de contabilitate si finante, statistica, automatica si calculatoare, sau alte domenii asociate. Studiile postuniversitare constituie avantaj;
 • Peste doi ani de experienta anterioara de lucru;
 • Atentie la detalii si gandire analitica;
 • Abilitati de comunicare;
 • Atentie la riscuri si orientare catre business;
 • Cunostinte avansate de limba engleza (atat scris, cat si vorbit).
Oferim:
 
 • Acoperirea tuturor cheltuielilor aferente obtinerii calificarii ACCA (si calificarea CISA pentru auditori);
 • Un pachet salarial atractiv, incluzand beneficiile bancii;
 • Oportunitatea de a fi parte din echipa noastra si de invata de la persoane foarte bine pregatite;
 • Invatare continua;
 • Oportunitatea de a creste intr-un mediu competitiv;
 • Expunere internationala.
Etapele procesului de selectie:
 
 • Aplicare cu CV;
 • Testare online;
 • Assessment Centre;
 • Interviu;
 • Oferta finala: esti parte dintr-o echipa puternica!
Profita de oportunitate si aplica aici. 

Aplicantii care se potrivesc profilului de mai sus vor fi contactati telefonic in vederea participarii la program.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Bancpost

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Bancpost

Companie Oras(e) Data