Povestea Nespresso a început pentru a da viaţă unei idei extraordinare: adevăraţii pasionaţi de cafea ar trebui să poată realiza de fiecare dată ceașca perfectă de cafea espresso, aidoma celei pe care o prepară un barista profesionist. Chiar de la începuturi, din 1986, Nespresso a redefinit și revoluționat felul în care milioane de oameni savurează cafeaua espresso și a ajuns să schimbe cultura globală a cafelei.

În prezent, Nespresso este divizia de afaceri cu cea mai rapida creștere din cadrul Grupului Nestlé. Nespresso este lider la nivel mondial, oferind cea mai înaltă calitate de cafea perfect porționată. Nespresso are peste 7000 de angajați în întreaga lume și este prezent în mai mult de 50 de țări.

Nespresso operează două linii de business: Nespresso Business Solutions - produse profesionale destinate companiilor cu sedii de birouri şi jucătorilor din industria HoReCa de lux şi Nespresso - produse pentru acasă, destinate consumatorilor rafinaţi, pasionaţi de cafeaua de specialitate, care îşi doresc un espresso perfect sau o băutură de cafea cu lapte delicioasă în orice moment, în confortul casei lor, printr-o simplă apăsare a unui buton.

Într-o strategie unică de comercializare, extrem de utilă pentru satisfacerea exigenţelor consumatorilor, Nespresso şi-a dezvoltat modelul de business pe trei piloni: cafeaua de cea mai înaltă calitate, ambalată în porţii individuale, espressoarele automate, de ultimă generaţie, şi Clubul Nespresso, la dispoziţia clienţilor prin Nespresso Boutique, serviciul gratuit de asistență telefonică 0 800 008 300 şi magazinul online www.nespresso.com.
 
 


Nespresso este un brand de cafea de lux, recunoscut la nivel internaţional pentru calitatea excepţională şi serviciile de înaltă clasă.

În Romania, Nespresso vine în întâmpinarea clienților prin cele două puncte de vânzare: Nespresso Boutique situat în Calea Dorobanți și punctul de vânzare din Băneasa Shopping City.

Dacă ești iubitor de cafea te asteptam in cele doua puncte de vanzare pentru a ne cunoaște, pentru a încerca cafeaua Nespresso și pentru a avea parte de Experiența Supremă a Cafelei Nespresso.


 



Nespresso este un brand în continuă creștere, iar noi creștem odată cu el. Suntem o echipă tânără, în continuă dezvoltare și iubim cafeaua. Căutăm să le oferim întotdeauna clienților noștri o experiență unică și servicii de top.

ALIN - “ Pentru mine totul a început de la marea mea pasiune: Cafeaua. Am decis să mă alătur unei echipe si unei companii in care sa-mi dezvolt acestă pasiune. Povestea mea a început în Nespresso Boutique, în vara anului 2015, când după multă așteptare, Nespresso este prezent  și în România.
Am pornit deci cu drag și spor în această lungă călătorie în lumea cafelei alături de o echipă frumoasă, cu dorința de a oferi clientilor nostri o experiență perfectă de fiecare dată. Am învățat multe și continui să fiu uimit de cât de multe mai am de învățat, cât de vastă este lumea cafelei. Astăzi mă bucur să împărtășesc din expertiza mea colegilor și continui să îmi parcurg călătoria în lumea cafelei Nespresso”

ANDREI “Sa lucrezi pentru Nespresso inseamna sa ai certitudinea ca le oferi clientilor un produs unic, de o calitate extraordinara, o experienta speciala. M-am alaturat familiei Nespresso inca din Iulie 2015, ca si Coffee Specialist, cu o luna inainte de deschiderea primului Boutique din Romania, devenind astfel parte din prima echipa. De-a lungul timpului am capatat noi abilitati si atributii, astfel incat astazi ocup pozitia de Boutique Shift Leader. Ce veti regasi special la Nespresso Romania este faptul ca ne comportam ca o familie si suntem foarte uniti.
In concluzie, Nespresso este compania unde se pune accent pe dezvoltare personala si profesionala, permitandu-ne astfel sa ne creionam planuri de viitor si sa nu ne plictisim niciodata. Va asteptam cu drag in familia Nespresso Romania!”

VALENTINA – “O etapa frumoasa a studentiei mele o reprezinta Nespresso, acolo unde am auzit pentru prima data despre aceasta cafea exceptionala, iar curiozitatea mea a fost suficient de mare incat am ajuns sa fac parte din aceasta familie. Pozitia de Coffee Specialist imi da oportunitatea de a interactiona cu oamenii, ceea  ce reprezinta o experienta unica. Flexibilitatea pe care mi-o ofera locul de munca reprezinta un plus, oferind atentie si studiilor mele. A fost o provocare la inceput, dar nu regret alegerea facuta intrucat am castigat o echipa tanara, dinamica, oameni foarte speciali de la care pot sa invat in fiecare zi lucruri noi. Pentru mine Nespresso reprezinta o a doua familie, ceea ce inseamna ca de fiecare data cand vin la munca ma simt ca acasa. “


 

Echipa de vânzări Nespresso caută tineri pasionați și orientați către clienți pentru pozițiile de Sales Representative din boutique-ul Nespresso din Calea Dorobanți și punctul de vânzare din Băneasa Shopping City.

Iar daca ești student, poți aplica pentru pozițiile noastre part-time, de 20 sau 30 de ore pe săptămână.

BUCURESTI
FMCG

Joburi Nespresso:

Nespresso nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca Nespresso

Angajari Nespresso