Cheerup

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Publicitate & Media, ,

Site http://cheerup.ro
Facebook www.facebook.com/cheerupphotoCINE SUNTEM?

Suntem o echipă de oameni tineri, fericiți, energici și complet dedicați. Avem mereu zâmbetul pe buze și ne dorim să aducem zâmbete cât mai largi pe buzele tuturor. Suntem dependenți de fericire și o răspândim oriunde mergem, cu toți cei aflați în jurul nostru.

Suntem primii care să râdă la o glumă bună, dar suntem și primii care se asigură că invitații evenimentului tău vor avea pregătit tot ce le trebuie pentru a avea o experiență de care să se îndrăgostească.

SUNTEM: 
CE VREM?

Ne dorim să aducem cât mai multe zâmbete pe fețele clienților noștri, companii, organizatori de evenimente sau invitați, prin servicii prompte, impecabile, care să le ofere experiențe de neuitat.

Vrem să fim cei care dau tonul distracției la orice eveniment: deschidere sediu, lansare produse sau servicii, aniversare corporate, festival, târg, campanie, petrecere corporate, teambuilding-uri … și lista poate să continue.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Cheerup

Companie Oras(e) Data
Economist Financiar-Contabil Internship

temporarStudent/Absolvent

Esti o persoana responsabila, organizata, cu initiativa si atentie la detalii? Doresti sa te dezvolti in domeniul financiar-contabil in cadrul unei echipe tinere si dinamice? Aplica pentru un program de internship, cu posibilitatea de a trece pe contract full-time.

Cheerup Cluj Napoca
26.05.2019
Reprezentant Vanzari - Bucuresti

full-time1 - 5 ani experienta

Cautam un Reprezentant Vanzari in Bucuresti caruia ii place sa vorbeasca la telefon cu prietenii. De asemenea, ii place sa relationeze in mod natural si firesc cu oameni necunoscuti. Afla in 3 pasi 1️⃣pe cine cautam, 2️⃣care sunt responsabilitatile tale 3️⃣si ce beneficii ai daca...

Cheerup BUCURESTI
26.05.2019

Joburi Cheerup

Companie Oras(e) Data