Organizatia Studentilor Economisti, Cluj-Napoca

Orase: Cluj Napoca,
Industrie: ONG, ,

Site http://osecluj.ro/
Facebook https://www.facebook.com/osecj/
Twitter https://twitter.com/osecj
Organiza╚Ťia Studen╚Ťilor Economi╚Öti a fost înfiin╚Ťat─â în anul 2006 de c─âtre reprezentan╚Ťii studen╚Ťilor Facult─â╚Ťii de ╚śtiin╚Ťe Economice ╚Öi Gestiunea Afacerilor, cu scopul de a reprezenta interesele comune ale acestora.

Pe parcursul celor 10 ani de activitate, organiza╚Ťia a urm─ârit interac╚Ťiunea dintre studen╚Ťi, îmbinarea ideilor ╚Öi viziunilor, astfel încât ace╚Ötia s─â aib─â parte de o experien╚Ť─â unic─â a vie╚Ťii stude╚Ťe╚Öti. Astfel s-au dezvoltat proiecte precum:

Business Smart School – aflându-se la cea de-a X-a edi╚Ťie, proiectul reu╚Öe╚Öte s─â aduc─â speakeri renumi┼úi atât la nivel local, cât ┼či na┼úional precum: Magnoliu Stan, Liviu Stoleru, Geta Ungurean, Kaschek Konrad, Eusebiu Burca┼č etc.

S─âpt─âmânile Studentului Economist (SSE) - evenimentele presupun conferin╚Ťe pe teme economice, seminarii ╚Öi simul─âri practice, standuri ╚Öi prezent─âri ale unor firme ╚Öi oportunit─â╚Ťile lor de internship, dar ╚Öi prezentarea Consiliului Studen╚Ťilor ╚Öi a principalelor organiza╚Ťii studen╚Ťe╚Öti din FSEGA.

International Student Day - o zi plin─â de evenimente dedicate oportunit─â╚Ťilor de studiu la nivel interna╚Ťional. Astfel facultatea noastr─â, în colaborare cu Centrul de Cooper─âri Interna┼úionale, prin intermediul programul ERASMUS+, vor fi invitate facult─â╚Ťile partenere Erasmus pentru a ╚Ťine prezent─âri despre facult─â╚Ťile acestora.

Congresul Na┼úional al Studen┼úilor Economi┼čti din România (CNSER) - Trecut de prima edi╚Ťie, Congresul a adunat studen╚Ťi din toat─â ╚Ťara pentru a dezbate probleme de actualitate din mediul economic din România. Prima edi╚Ťie a avut loc în aprilie 2016 ╚Öi s-a dovedit a fi un real succes. Atât cadrul optim de desf─â╚Öurare a evenimentului (sediul Facult─â╚Ťii de ╚śtiin╚Ťe Economice ╚Öi Gestiunea Afacerilor), cât ╚Öi surprizele precum: gala festiv─â, seara de socializare ╚Öi pachetele tematice pentru participan╚Ťi, ofer─â Cogresului Na╚Ťional al Studen╚Ťilor Economi╚Öti din România ╚Öansa de a fi unicul eveniment de acest gen.

Caravana FSEGA-OSE - în urma rezultatelor deosebite realizate de c─âtre organiza╚Ťie, aceasta a fost aleas─â pentru a promova imaginea FSEGA în cadrul liceelor din toat─â ┼úara, acoperind în anul 2016: 13 jude┼úe, 29 de ora┼če ┼či 54 de licee.

Balul Bobocilor FSEGA - este unul dintre cele mai cunoscute ┼či remarcate evenimente de acest gen. Balul Bobocilor de anul trecut a avut un public de peste 1700 de tineri.

Campionatul Studen┼úilor Economi┼čti – OSE încurajeaz─â competi╚Ťia, munca în echip─â, determinarea, perseveren╚Ťa ╚Öi spiritul fair-play.

Proiecte caritabile de Pa╚Öte ╚Öi de Cr─âciun – OSE-ul vine în sprijinul unor cazuri sociale, acordând o importan╚Ť─â deosebit─â proiectelor caritabile.

OSE Cluj-Napoca are o tendin╚Ť─â de extindere, la sfâr╚Öitul anului 2015 s-a înfiin╚Ťat o filial─â OSE la Sighetul Marma╚Ťiei.
Prin intermediul organiza╚Ťiei, voluntarii OSE reu╚Öesc s─â î╚Ťi dezvolte diverse abilit─â╚Ťi (rela╚Ťii publice, organizare evenimente, gestiune a situa╚Ťiilor dificile etc.), transformând studen┼úii de azi în liderii de mâine.

Misiunea OSE este urm─âtoarea: ”Suntem tinerii cu idei diferite ╚Öi aspiratii comune din FSEGA. Reprezent─âm cu succes studen╚Ťii din facultate îmbun─ât─â╚Ťindu-le permament experien╚Ťa de a fi student ╚Öi oferim voluntarilor ╚Öansa de a evolua mereu, transformând studen╚Ťii de azi în liderii de mâine.”

Nu exista anunturi in sectiunea accesata!