AIESEC

AIESEC reprezintă cea mai mare organizaţie internațională de tineri din lume, fiind prezentă în peste 100 ţări şi teritorii și având o istorie de peste 70 de ani în dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor. Organizaţia oferă tinerilor o experienţă de dezvoltare inedită bazată pe oportunităţi de leadership, posibilităţi de internship-uri internaţionale, platforme virtuale şi activităţi de învăţare în cadrul unui mediu multicultural.

Prezenţa AIESEC în Romania s-a făcut remarcată timp de peste 30 de ani, extinzându-se într-un numar de 14 comitete locale în cele mai importante centre universitare: Arad, Braşov, Bucureşti, Constanţa, Cluj-Napoca, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Sibiu, Suceava, Timişoara.

Prin contactul cu AIESEC, tinerii îşi descoperă şi îşi valorifică abilităţile de coordonare şi conducere a unei echipe. Scopul organizaţiei AIESEC este de a crea
agenţi ai schimbării care să ofere un impact pozitiv în societate. Obiectivele sunt referitoare la formarea unor lideri responsabili social, cu spirit antreprenorial, sensibili cultural şi proactivi.
 

Internshipuri Internaționale

Scopul programului este de a dezvolta potențialul de leadership al tinerilor români prin oportunitatea de a lucra într-un mediu multicultural, în una din țările partenere în care organizația AIESEC este prezentă, pentru o perioada cuprinsa intre 3 si 18 luni. Programul oferă tinerilor o experiență diferită față de ceea ce au întalnit până acum, pentru a învăța ceea ce nu au învățat la școală sau în mediul de lucru pe care l-au avut până acum. Astfel AIESEC ofera viitoarei generatii, de angajatori si angajati, perspective globale, spirit antreprenorial, experienta profesională in companii, organizații si instituții internationale in domenii precum: educatie, marketing, IT, și conștientizarea valorilor personale, ce duc la formarea tânărului ca individ în societatea românească.

Acest program ți se potrivește dacă:

👉 ești student;
👉 ai absolvit de curând orice formă de învățământ superior și ai până în 30 de ani;
👉 vorbești engleză la un nivel avansat;
👉 ești dornic de a lucra intr-un mediu internațional.

Beneficiile tale:

- Experiență de lucru internațională;
- Dezvoltare profesională și personală într-un mediu internațional;
- Cunoștințe teoretice și practice in domeniul tau de interes;
- Rezolvarea problemelor din diverse comunități;
- Rețea de contacte internaționale;
- Noi perspective;
- Prieteni din întreaga lume;
- Înțelegere multiculturală;
- Acces la training-uri și pregătiri gratuite;

- Suport și ajutor pe tot parcursul procesului de selecție și al experienței;


Global Talent

Dacă ești interesat să aprofundezi o carieră în domeniile Business sau Tech, fie pe o perioadă scurtă (6 – 12 săptămâni), medie (13 – 26 săptămâni) sau lungă (27 – 78 săptămâni), Global Talent este un program care te poate ajuta să câștigi experiență într-un mediu internațional. Îți recomandăm să aplici pentru acest tip de program dacă ai experiență de lucru/voluntariat în domenii precum Marketing, Administrarea Afacerilor, Business Development, etc. În funcție de oportunitate, vei primi fie salariu, fie cazarea asigurată în destinația aleasă.

Domenii:
- Marketing;

- Business Administration;

- Business Development;

- HR;

- Finance;

- IT;

- Inginerie.

Țările cu cele mai multe oportunităţi:

- Grecia;

- Portugalia;

- Cehia;

- Bulgaria;

- Egipt;

- Belgia

- Germania;

- Ungaria;

- Spania.


Global Teacher

Dacă ești student la Facultatea de Litere, Limbi Străine și nu numai, și ești pasionat de pedagogie, Global Teacher este programul potrivit pentru tine! Vei avea ocazia să devii un profesor internațional, lucrând cu copii, adolescenți sau chiar adulți, aducând un impact pozitiv în societate. Programul se desfășoară fie pe o perioadă (6 – 12 săptămâni), medie (13 – 26 săptămâni) sau lungă (27 – 78 săptămâni).

Ai ocazia să îmbunătăţeşti sistemul educaţional, să implementezi metode non-formale de predare şi să creeze un mediu diferit de învăţare pentru tineri. Pentru acest program este recomandat să ai o experienţă anterioară de predare în limba engleză, sau de voluntariat pe termen mediu spre lung.

În funcție de oportunitate, vei primi fie salariu, fie cazarea asigurată în destinația aleasă.

 

Domenii:

- Predarea în limbii străine (engleză, germană, franceză);

- Predarea materiilor precum mathematică, științele naturii, muzică sau arte.

 

Țările cu cele mai multe oportunităţi:

- Egipt;

- Polonia;

- Nicaragua;

- Cehia;

- Turcia.

Strainatate
Altele, , ONG

Joburi AIESEC in Romania:

Locuri de munca AIESEC in Romania