AUTONOM

Site www.autonom.ro
Blog www.leasingoperational.com
Facebook https://www.facebook.com/AutonomRomania/
Google Plus www.plus.google.com/+AutonomRoRentACar/posts
Twitter www.twitter.com/AutonomRentaCar


Autonom oferă servicii de mobilitate pentru companii și persoane fizice, prin intermediul celei mai extinse rețele de mobilitate din România: 45 de centre în 34 de orașe. Suntem activi pe piața de închirieri auto încă din 2006 și mândri deținători ai titlului de „Best Employer” by Aon Romania, timp de 4 ani consecutivi (2014-2017). În 2018, ne-am alăturat comunității celor 123 de organizații recunoscute de WorldBlu la nivel mondial, care promovează principii democratice și încurajează libertatea la locul de muncă.

Principalele noastre servicii sunt: închirieri pe termen scurt și mediu, leasing operațional, transferuri cu șofer, închirierea temporară de flote, servicii de fleet managment și închirierea de echipamente.

Ne place să evoluăm în fiecare zi. Ce descrie Autonom este permanenta dezvoltare, într-o echipă tânără a cărei viziune este aceea de a ne susține reciproc. 

Căutăm tineri entuziaști și pasionați, care să aibă un spirit inovator și creativ, și care să fie dornici de a învăța pe tot parcursul activităților întreprinse.

Hai să ne cunoști pe cariere@autonom.ro.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca AUTONOM

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi AUTONOM

Companie Oras(e) Data