AUTONOM

Site https://www.autonom.ro/
Blog www.leasingoperational.com
Facebook https://www.facebook.com/AutonomRomania/
Google Plus www.plus.google.com/+AutonomRoRentACar/posts
Twitter www.twitter.com/AutonomRentaCar


Autonom este o companie de familie infiintata in anul 2006 in Piatra Neamt. Succesul pentru noi este dat de multumirea clientilor si de evolutia celor 500 de colegi, iar viziunea noastra este sa fim un model de afaceri autentic.

Suntem singura companie romaneasca care a primit titlul de Best Employer timp de 5 ani consecutiv, iar in anul 2018 ne-am alaturat comunitatii celor 123 de organizatii recunoscute de WorldBlu la nivel mondial, care promoveaza principiile democratice si incurajeaza libertatea la locul de munca.

Autonom este cea mai extinsa retea de mobilitate din Romania si punem la dispozitia clientilor nostri solutii variate de transport si inchirieri auto prin intermediul celor peste 40 de agentii prezente in mai mult de 30 de orase din Romania, Ungaria si Serbia.

Activitatea si cultura organizationala a companiei au fost recunoscute de-a lungul timpului de catre parteneri si angajati prin urmatoarele premii:

        

 

 

Grupul Autonom

De-a lungul anilor, pe masura ce nevoile clientilor nostri au evoluat, la fel si afacerile noastre. Grupul Autonom furnizeaza in prezent urmatoarele servicii:

1. Inchirieri Auto

2. Leasing Operational

3. Inchirieri Echipamente

4. Transferuri cu Sofer

5. Asistenta Rutiera

6. Managementul Flotei

7. AutoRulate

 

De ce sa lucrezi cu noi?

In Autonom ai ocazia sa te dezvolti facand ceea ce iti place alaturi de o echipa tanara formata din oameni pasionati, implicati si mereu cu zambetul pe buze.

1. Sprijinim dezvoltarea colegilor nostri

Succesul companiei noastre este definit de evolutia colegilor nostri. In acest sens, oferim o experienta de invatare cat mai personalizata prin training-uri, coaching, cursuri si suport din partea liderilor companiei. De asemenea, colegii au acces la o biblioteca vasta cu titluri din diverse domenii precum dezvoltare personala, business sau biografii ale unor personalitati impresionante. Este recunoscut faptul ca in Autonom, cititul este responsabilitate de serviciu (minim o carte pe luna :) ).

Una dintre valorile companiei noastre, Evoluam in fiecare zi a devenit chiar sloganul companiei.

2. Sustinem flexibilitatea

In Autonom punem accent pe bunastarea colegilor si ne dorim ca acestia sa se bucure de echilibru intre viata profesionala si cea personala. In functie de tipul job-ului, oferim posibilitatea de a lucra de acasa atunci cand colegii isi doresc, iar programul flexibil le permite sa inceapa si sa termine activitatea la ore potrivite nevoilor lor.

3. Incurajam implicarea in comunitate a colegilor nostri

Fundatia Autonom a fost creata cu scopul de a ii ajuta pe cei din jur si de a oferi colegilor ocazia sa initieze si sa se implice in proiecte care au un impact pozitiv in comunitatile din care acestia fac parte.

Printre proiectele frecvent implementate se numara: asigurarea materialelor necesare pentru a merge la scoala (carti, rechizite), acordarea de burse tinerilor cu potential pentru a participa la diverse programe de pregatire, participare in calitate de trainer la after school si multe altele.

 

4. Facilitam spiritul inovativ

Toti colegii nostri sunt incurajati sa isi exprime liber ideile despre cum organizatia ar functiona mai bine. Astfel am creat un program intern cu ajutorul caruia adunam, selectam și implementam propunerile de inovatii primite din partea colegilor, astfel incat colegii nostri au un impact direct in transformarea companiei.

 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca AUTONOM

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi AUTONOM

Companie Oras(e) Data