Accace Romania

Orase: BUCURESTI
Industrie: Consultanta Altele

Site https://accace.ro/cariere/
Facebook https://www.facebook.com/AccaceCareersRomania/
Google Plus https://www.instagram.com/accacecareersromania/
LinkedIn https://www.linkedin.com/showcase/accace-romania/


Infiintata initial in Europa Centrala si de Est in 2006, Accace se numara printre cele mai importante companii de consultanta si externalizare din regiune. Avem o vasta experienta in gestionarea proiectelor de BPO multi-country la scara mica si mare si oferim o gama larga de servicii unui portofoliu cu peste 2.000 de clienti din diverse industrii.

Accace opereaza, pe plan international, ca Accace Circle, o comunitate de business formata din sucursalele Accace si partenerii nostri de incredere, care asigura servicii unificate, personalizate si de inalta calitate cu ajutorul unui singur account management si al unei platforme online comune.

De-a lungul timpului, am ajuns la concluzia ca misiunea noastra este aceea de a ne sprijini clientii, colegii si partenerii sa isi atinga visurile, lasand o amprenta pozitiva asupra lumii. De aceea, cautam in permanenta sa atragem si sa motivam cei mai buni oameni din domeniu, ale caror idei si actiuni sa modeleze viitorul si cultura Accace Romania.

Si tu poti fi unul dintre acesti oameni! Este foarte simplu: rolul ti-l dam noi, scenariul ti-l faci tu!

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Accace Romania

Companie Oras(e) Data
Receptionist

full-time0 - 1 an experienta

Suntem in cautarea unui ambasador cu zambetul pe buze si excelente abilitati de comunicare, care se va asigura ca partenerii nostri de business si clientii vor avea parte de o experienta placuta atunci cand ne vor trece pragul.

Accace Romania BUCURESTI
05.08.2021
Contabil Senior

full-time1 - 5 ani experienta

Cautam o persoana motivata, cu experienta, care sa puna pasiune in ceea ce face. Daca esti pregatit(a) sa lucrezi atat cu clienti internationali, cat si locali, locul tau este alaturi de noi, in echipa de contabilitate!

Accace Romania BUCURESTI
05.08.2021
Senior Payroll Accountant

full-time1 - 5 ani experienta

Ne marim echipa de Payroll din Bucuresti! Daca vrei sa te alaturi unora dintre cei mai buni specialisti din domeniul resurselor umane, inseamna ca a sosit momentul sa te cunoastem!

Accace Romania BUCURESTI
Constanta
04.08.2021
Payroll Accountant

full-time1 - 5 ani experienta

Cei mai buni specialisti din domeniul resurselor umane se afla chiar aici! Vei vedea ca sunt veseli, isteti si au intotdeauna la indemana cele mai bune solutii pentru clientii nostri. Daca vrei sa ii cunosti si sa li te alaturi, nu mai sta pe ganduri si trimite-ne CV-ul tau!

Accace Romania BUCURESTI
Constanta
04.08.2021
Junior Payroll Accountant

full-time0 - 1 an experienta

Cei mai buni specialisti din domeniul resurselor umane se afla chiar in biroul nostru de pe strada Frumoasa! Vei vedea ca sunt veseli, isteti si au intotdeauna la indemana cele mai bune solutii pentru clientii nostri. Daca vrei sa li te alaturi, nu mai sta pe ganduri si trimite-ne CV-ul tau!

Accace Romania BUCURESTI
Constanta
03.08.2021
Contabil

full-time1 - 5 ani experienta

“Credem ca ai descoperit acest anunt, deoarece ai ajuns la etapa in care nu mai poti evolua la actualul loc de munca si iti doresti sa ai parte de noi provocari!

Accace Romania BUCURESTI
02.08.2021
Contabil Junior

full-time0 - 1 an experienta

Daca vrei sa inveti contabilitate de la A la Z, sa ai o expunere internationala si sa fii apreciat pentru munca depusa, atunci nu ezita sa aplici pentru pozitia de Junior Accountant!

Accace Romania BUCURESTI
02.08.2021
Legal Counsel

full-timepeste 5 ani experienta

Within the Legal department we have a new job opportunity. We are looking for a colleague with good energy who is ready to attack. We are sure that you are curious about how your tasks will look, but also what’s the profile we are looking for at the moment. Below you will find all the details:

Accace Romania BUCURESTI
30.07.2021

Joburi Accace Romania

Companie Oras(e) Data