LINK group este o companie multinațională cu peste 10 ani de activitate în România și peste 20 de ani de experiență în domeniul educației în Europa, fiind unul dintre liderii de pe piața serviciilor educaționale în România, R. Moldova, Serbia și Bosnia. Ne luăm angajamentul de a forma cursanți din toată țara și de peste hotare, astfel încât aceștia să dobândească abilitățile de Business și IT de care au nevoie pentru a-și îndeplini ambițiile personale și profesionale.

Activitățile noastre constau în oferirea accesului la cursuri online precum și în sală, iar una dintre activitățile cu care ne mândrim în mod deosebit este organizarea de seminarii gratuite pentru cursanții noștri prin intermediul Centrului pentru Dezvoltarea Carierei. De asemenea ne place să credem că facem o diferență valoroasă prin serviciile de consiliere educațională și în carieră pentru finalizarea cu succes a studiilor.

Suntem un colectiv tânăr, plin de idei și cu libertate de mișcare în ceea ce facem, care creează multe oportunități de învățare pentru clienții noștri. Avem o atitudine deschisă și proactivă, căutând să ne ajutăm atât clienții cât și colegii în desfășurarea activităților zilnice. Pentru noi spiritul de echipă este foarte important și mereu ne bucurăm să aducem un nou membru în "familia" LINK group 😊




 
BUCURESTI, Timisoara
Educational

Joburi LINK group:

LINK group nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Expert norme tehnice

Distrigaz Sud Retele

Aplica fara CV

Ambasador FiiPregătit Voluntar

DSU FiiPregatit.ro
Remote
Job national
Aplica fara CV

QA Automation Engineer

Evolve today
Remote
Job national

Financial Specialist - Part time - Cluj Napoca

Randstad România
Hybrid
Job national
Aplica fara CV

Angajăm Stivuitorist

GiGroup Romania

Aplica fara CV

Operations Manager with French

Ford Business Solutions Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Locuri de munca LINK group

Angajari LINK group