Fly Go Voyager

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Turism, ,

Site http://www.fly-go.ro
Facebook https://www.facebook.com/Fly.Go.Voyager/?fref=ts
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/fly-go-voyager?trk=companyOficial, noi suntem Fly Go Voyager, o agentie de turism online, lansata in 2005. Dar, printre prieteni, suntem doar Fly Go

Pasiunile noastre sunt calatoriile, iar pentru a arata acest lucru, ne straduim mereu sa oferim cele mai bune servicii clientilor nostri: bilete de avion low cost si de linie, city break-uri, rezervari hoteluri, servicii de inchirieri auto si ghiduri turistice.Valorile pe care le apreciem cel mai mult si dupa care ne ghidam zilnic sunt aprecierea fata de cei din jur, respectul si pasiunea pentru munca facuta cu drag, inovatia si dorinta constanta de a evolua.

Ne dorim in echipa oameni de la care sa avem ce invata si cu care sa putem construi lucruri de calitate, deoarece vrem sa putem oferi intotdeauna cele mai frumoase experiente tuturor iubitorilor de calatorii.

Daca esti persoana potrivita, haide sa invatam si sa calatorim impreuna!
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Fly Go Voyager

Companie Oras(e) Data
Agent Ticketing

full-time0 - 1 an experienta

Fly Go Voyager isi mareste echipa ! Suntem in cautare de tinere talente care isi doresc sa se dezvolte intr-un mediu dinamic si profesionist. Daca esti sociabil, iti plac calatoriile si esti vorbitor de Italiana/Engleza la un nivel avansat, te invit sa ne cunoastem mai bine.

Fly Go Voyager BUCURESTI
14.11.2018
Legal Advisor

full-time1 - 5 ani experienta

Fly Go Voyager isi mareste echipa. Daca esti deschis catre o noua oportunitate si vrei sa lucrezi intr-o echipa tanara, dinamica si entuziasta, aplica la acest post.

Fly Go Voyager BUCURESTI
14.11.2018

Joburi Fly Go Voyager

Companie Oras(e) Data