Agricover

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Agricultura

Site http://www.agricover.ro
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/agricover/
Agricover este o platformă de soluții integrate pentru agricultură, construită pentru a răspunde în timp real nevoilor concrete ale fermierilor. Inovația face parte din noi. Avem 18 ani de activitate și construim soluții flexibile și eficiente care contribuie la dezvoltarea partenerilor noștri.

Avem o vizune integrată a agriculturii moderne și sustenabile. Iar această perspectivă largă asupra domeniului, alături de soluțiile avansate pe care le dezvoltăm, ne permit sa susținem performanța partenerilor noștri. Agricover este pionierul pieței de agribusiness din Romania, deschizând fermierilor și procesatorilor drumul către un nou standard de productivitate și competitivitate prin inovație.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Agricover

Companie Oras(e) Data
Manager de Zonă - Achizitor Cereale Ialomita-Ilfiv

full-time1 - 5 ani experienta

Căutăm un Manager de zona-Achizitor Cereale talentat şi entuziast, dornic să se alature echipei noastre şi să gestioneze relaţia directă cu fermierii conform bugetului stabilit pe regiunea alocată.

Agricover BUCURESTI
Slobozia
Urziceni
24.05.2018
Responsabil Raportare IT - Agricover Bucuresti

full-time0 - 1 an experienta

Căutăm un Responsabil Raportare IT talentat și entuziat, dornic să se alăture și să se dezvolte în echipa noastră. Misiunea poziției vizează furnizarea de rapoarte periodice și ad-hoc conform nevoilor companiei.

Agricover BUCURESTI
24.05.2018
Consilier Clientela Oradea - Agricover Credit IFN

full-time1 - 5 ani experienta

Pentru sucursala noastră din Oradea, căutăm un Consilier Clientelă entuziast, dornic să se alăture echipei şi să sprijine activ dezvoltarea activităţii noastre în regiunea Nord-Vest.Viitorul coleg/ă asigură activitățile operaționale și oferă suport administrativ echipei...

Agricover Oradea
24.05.2018
Contabil - Agricover Buzau

full-time1 - 5 ani experienta

În cadrul departamentului financiar de la Buzău, căutam un Contabil motivat și antrenat în gestiunea stocurilor. Interesul și experiența anterioară în domeniul cerealelor este binevenită.

Agricover Buzau
24.05.2018
Program internship ''PRIMUL PAS''

project-basedStudent/Absolvent

Grupul AGRICOVER relansează în 2018 programul de internship “Primul PAS” destinat studenților și masteranzilor interesați să-și dezvolte cariera în Agribusiness, Agrifinance și Agrifood.

Agricover BUCURESTI
Otopeni
Ploiesti
24.05.2018
Programul de internship "PRIMUL PAS'' - in IT

project-basedStudent/Absolvent

Grupul AGRICOVER relansează în 2018 programul de internship “Primul PAS” destinat studenților și masteranzilor interesați să-și dezvolte cariera în IT.

Agricover BUCURESTI
24.05.2018
Analist financiar Junior - Scanteia, Slobozia

full-time0 - 1 an experienta

Pentru Fermele noastre de producție cultură mare, căutăm un Analist financiar talentat şi motivat să se alăture echipei noastre şi să sprijine buna organizare şi funcţionare a activităţii.

Agricover Slobozia
24.05.2018

Joburi Agricover

Companie Oras(e) Data