Electra Grup

Orase: Iasi,
Industrie: Inginerie, ,

Site http://www.electra.ro
Blog www.electra-grup.ro
Facebook https://www.facebook.com/electra.iasi/


ELECTRA este o companie 100% românească , cu o experiență vasta în producția de interfoane video și audio, sisteme de control acces, circuite imprimate și asamblare electronică .Activăm pe piața electronică națională și internațională, un domeniu de activitate specializat, care necesită oameni bine pregătiți.

 

Anul acesta (2018) ne extindem, construind o noua fabrica de 10.000 mp pentru a putea raspunde mai bine provocarilor de pe pietele din Europa, Africa de Nord si din America Latina prin inventivitatea, diferentiere si competivitate.

EMS-ELECTRA SRL este o companie privată românească și a fost fondată în 2008, prin separarea sectiei electronice din ELECTRA SRL, de la care am preluat atât tehnologiile cât si know-how-ul dobândit în cei 10 ani de productie industrială.
În calitate de furnizor de servicii integrate de asamblare electronică, EMS-ELECTRA produce module și produse electronice complete atât pentru aplicații industriale, cât și pentru cele domestice și are o experiență de peste 10 ani în producția electronică industrială.
Clienții noștri internaționali provin în principal din Germania, Franța, Austria, Marea Britanie și Grecia. Prin experiența tehnologică acumulată și echipamentele de care dispunem, putem produce aproape toate tipurile de produse electronice, de la cantități mici până la volume medii și mari, asigurând deopotrivă și un control strict al calității, costurilor și protecției ESD.
EMS-ELECTRA oferă un mediu de lucru motivant și cu oportunități de specializare. Întreagă noastră echipa este dedicată îndeplinirii tuturor cerințelor clienților, iar valorile noastre ne ghidează mereu în acest sens.

PCB-ELECTRA este o companie privata romaneasca, infiintata in 2008 prin separarea sectiei circuite imprimate din ELECTRA SRL, preluand tehnologiile si know-how-ul obtinut in cei 10 ani de productie industriala. PCB ELECTRA (http://www.pcb-electra.ro/) este primul producător din Romania certificat UL pentru productia de circuite imprimate.
 

Te așteptăm să ne cunoaștem și să investim împreună în viitorul tău!

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Electra Grup

Companie Oras(e) Data
Electronisti asamblare si testare

full-time0 - 1 an experienta

Ne dorim extinderea echipei din Sectia Plantare SMD si Montaj Final/Testare cu Electronisti. Daca esti pasionat de electronica, dornic sa te afirmi si sa te dezvolti profesional, vino sa ne cunoastem!

Electra Grup Iasi
13.12.2018
Chimist (productie circuite imprimate)

full-time0 - 1 an experienta

PCB-Electra isi doreste sa completeze echipa din productie responsabila cu urmarirea proceselor chimice. Daca esti pasionat de chimie, ai disponbilitate de lucru intr-un mediu specific (miros, zgomot) si ai o atitudine pozitiva, vino sa ne cunoastem!

Electra Grup Iasi
13.12.2018
Electronist (testare circuite imprimate)

full-time0 - 1 an experienta

PCB-Electra este in cautarea unei persoane pasionate de domeniul tehnic/electronica care sa completeze echipa de testare din productie. Pozitia implica testarea electrica a circuitelor imprimate pe placa si ne dorim persoane cu inclinatii tehnice, atente si organizate,dar si cu o atitudine pozitiva!

Electra Grup Iasi
13.12.2018

Joburi Electra Grup

Companie Oras(e) Data