ELECTRA este o companie 100% românească , cu o experiență vasta în producția de interfoane video și audio, sisteme de control acces, circuite imprimate și asamblare electronică .Activăm pe piața electronică națională și internațională, un domeniu de activitate specializat, care necesită oameni bine pregătiți.

 

Anul acesta (2018) ne extindem, construind o noua fabrica de 10.000 mp pentru a putea raspunde mai bine provocarilor de pe pietele din Europa, Africa de Nord si din America Latina prin inventivitatea, diferentiere si competivitate.

EMS-ELECTRA SRL este o companie privată românească și a fost fondată în 2008, prin separarea sectiei electronice din ELECTRA SRL, de la care am preluat atât tehnologiile cât si know-how-ul dobândit în cei 10 ani de productie industrială.
În calitate de furnizor de servicii integrate de asamblare electronică, EMS-ELECTRA produce module și produse electronice complete atât pentru aplicații industriale, cât și pentru cele domestice și are o experiență de peste 10 ani în producția electronică industrială.
Clienții noștri internaționali provin în principal din Germania, Franța, Austria, Marea Britanie și Grecia. Prin experiența tehnologică acumulată și echipamentele de care dispunem, putem produce aproape toate tipurile de produse electronice, de la cantități mici până la volume medii și mari, asigurând deopotrivă și un control strict al calității, costurilor și protecției ESD.
EMS-ELECTRA oferă un mediu de lucru motivant și cu oportunități de specializare. Întreagă noastră echipa este dedicată îndeplinirii tuturor cerințelor clienților, iar valorile noastre ne ghidează mereu în acest sens.

PCB-ELECTRA este o companie privata romaneasca, infiintata in 2008 prin separarea sectiei circuite imprimate din ELECTRA SRL, preluand tehnologiile si know-how-ul obtinut in cei 10 ani de productie industriala. PCB ELECTRA (http://www.pcb-electra.ro/) este primul producător din Romania certificat UL pentru productia de circuite imprimate.
 

Te așteptăm să ne cunoaștem și să investim împreună în viitorul tău!

Iasi
Inginerie

Joburi Electra Grup:

Electra Grup nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

International Leadership Trainee - Coca - Cola HBC

Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro
Hybrid

Aplica fara CV

Siemens - Software Development Internship - Summer 2024

Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro
Hybrid

Aplica fara CV

Summer Internship Program - Bucharest Global Technology Center

Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro

Aplica fara CV

Mecanic Trotinete

Randstad România
3000 RON NET / luna

Aplica fara CV

Amazon - 2024 Graduate Software Dev Engineer

Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro

Aplica fara CV

Farmacist/a

Randstad România

Aplica fara CV

Locuri de munca Electra Grup

Angajari Electra Grup