Electra

Orase: Iasi,
Industrie: Inginerie

Site http://www.electra.ro
Blog www.electra-grup.ro
Facebook https://www.facebook.com/electra.iasi/


ELECTRA este o companie 100% românească , cu o experiență vasta în producția de interfoane video și audio, sisteme de control acces, circuite imprimate și asamblare electronică .Activăm pe piața electronică națională și internațională, un domeniu de activitate specializat, care necesită oameni bine pregătiți.

 

Anul acesta (2018) ne extindem, construind o noua fabrica de 10.000 mp pentru a putea raspunde mai bine provocarilor de pe pietele din Europa, Africa de Nord si din America Latina prin inventivitatea, diferentiere si competivitate.

 

Te așteptăm să ne cunoaștem și să investim împreună în viitorul tău!

 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Electra

Companie Oras(e) Data
Ingineri Mecanici

full-time1 - 5 ani experienta

Ne dorim extinderea echipei de Cercetare-Dezvoltare cu Ingineri Mecanici. Daca esti inovator, pasionat de mecanica, dornic sa te afirmi si sa participi la proiecte ample, vino sa ne cunoastem. Nu vei regreta! Electra ofera mediu de lucru dinamic, creativ si provocator pentru dezvoltarea carierei.

Electra Iasi
16.07.2018
Ingineri Software

full-time1 - 5 ani experienta

Ne dorim extinderea echipei de Cercetare-Dezvoltare cu Ingineri Software. Daca esti inovator, pasionat de electronica, dornic sa te afirmi si sa participi la proiecte ample, vino sa ne cunoastem. Nu vei regreta! Electra ofera mediu de lucru dinamic, creativ si provocator pentru dezvoltarea...

Electra Iasi
16.07.2018
Ingineri Hardware

full-time1 - 5 ani experienta

Ne dorim extinderea echipei de Cercetare-Dezvoltare cu Ingineri Hardware. Daca esti inovator, pasionat de electronica, dornic sa te afirmi si sa participi la proiecte ample, vino sa ne cunoastem. Nu vei regreta! Electra ofera un mediu de lucru dinamic, creativ, provocator si cu multe oportunitati.

Electra Iasi
16.07.2018

Joburi Electra

Companie Oras(e) Data