ZF este o companie de tehnologie la nivel global care furnizează sisteme pentru autoturisme, autovehicule comerciale și tehnologie industrială care fac posibilă generația următoare a mobilității. ZF permite autovehiculelor să aibă o viziune, un mod de gândire și de acționare. Cu aproximativ 165,00 de angajați în întreaga lume, compania își desfășoară activitatea în 168 locații din 32 de țări.

În România, ZF are aproximativ 5,000 de angajați în șase locații: București, Timișoara, Roman, Oravița, Lupeni și Marghita, puncte din care generează către industria automotive din toată lumea:
- servicii de inginerie pentru sistemele de siguranță active
- servicii de cercetare și dezvoltare în industria automotive
- airbag-uri
- volane

ZF Tech Center Timișoara
Tech Center Timișoara activează din anul 2007 ca furnizor de servicii de inginerie pentru divizia sistemelor de siguranță active, realizând tranziția către grupul ZF în anul 2019. Consolidarea existenței în cadrul grupului are loc în anul 2021, odată cu decizia extinderii competențelor și către mobilitatea electrică. Astfel, ZF Tech Center Timișoara ajunge să furnizeze servicii de:
- inginerie pentru sistemele de siguranță active (de frânare)
- inginerie pentru sistemele de direcție ale automobilelor
- cercetare și dezvoltare în industria automotive
 

Vino alături de noi, să participi la dezvoltarea de servicii de inginerie pentru sistemele de siguranță active, dar și de cercetare și dezvoltare a industriei automotive din toată lumea.

Aplică chiar acum la joburile disponibile!

  Employer Ranking according to "Most Desired Employers Survey" 2023

# 14 Cei Mai Doriți Angajatori în Timiș
# 98 Cei Mai Doriți Angajatori în România
Timisoara
Auto

Joburi ZF Group:

Locuri de munca ZF Group

Angajari ZF Group