Joburi Catalyst Sales Demo

 

In Catalyst, lucram anual cu peste 200 dintre cei mai mari angajatori din Romania pentru pozitii de absolventi, specialisti si manageri. Pentru ca interactionam cu un numar mare de angajatori, suntem in contact constant cu cele mai multe din oportunitatile de pe piata.

Industriile pe care ne concentram sunt IT, Telecom, BPO, Bancar, FMCG pentru proiecte care implica experienta de pana la 7 ani. Pentru tinerii absolventi interesati de oportunitati, suntem implicati anual in recrutarea pentru cele mai importante programe de management trainee de pe piata.

Aplica la unul dintre joburile de mai jos sau trimite-ne CV-ul daca nu exista o oportunitate curenta pe profilul tau, dar te intereseaza:

                          "proiecte internationale si locale;
"joburi pentru specialisti si middle manageri;
                                                  "programe de recrutare pentru absolventi talentati;
                       "oportunitati din mai multe industrii, astfel incat ai

                               posibilitatea sa migrezi catre alte domenii, in functie
                              
de experienta anterioara.

 

 


Catalyst Recruitment este parte a Catalyst Solutions, companie de consultanta pe recrutare si employer branding, organizatorul proiectelor Angajatori de TOP [cel mai mare targ de cariera pentru tineri profesionisti din Romania], Top Talents Romania [proiect care identifica si premiaza la nivel national tineri talentati], Ghidul Angajatorilor Economic si IT&C, administratorul portalului de cariera www.hipo.ro.

BUCURESTI
Consultanta

Joburi Catalyst Sales Demo:

Locuri de munca Catalyst Sales Demo

Angajari Catalyst Sales Demo