Allianz-Tiriac

Orase: BUCURESTI
Industrie: Bancar-Servicii financiareAllianz-Tiriac Asigurari face parte din Allianz Group, una dintre cele mai puternice institutii financiare din lume si cel mai mare grup de asigurari din Europa, cu o experienta de peste 100 de ani in domeniul asigurarilor. Allianz-Tiriac este compania de asigurari numarul unu din Romania si ofera clientilor sai o gama completa de produse de asigurari private: asigurari generale facultative, asigurari de viata si asigurari obligatorii. Am ajuns liderul pietei asigurarilor datorita performantelor deosebite, realizate prin oameni deosebiti. A face parte din echipa de vanzari a Allianz-Tiriac inseamna a lucra intr-un mediu de lucru profesionist, in care rezultatele bune si foarte bune sunt apreciate si recunoscute.

Suntem o companie orientata spre oameni si spre performanta si am creat special pentru echipa noastra de vanzari programe motivationale si planuri de cariera in vederea stimularii si aprecierii rezultatelor deosebite in activitatea de vanzare a asigurarilor generale facultative, de viata si obligatorii.

Allianz-Tiriac isi desfasoara activitatea in Romania de peste 10 ani. In acest timp am creat o structura de distributie complexa care da posibilitatea tuturor celor din echipa noastra de vanzari sa urmeze cariere profesionale de succes, in functie de ambitiile si pregatirea profesionala a fiecaruia. Echipa Allianz-Tiriac Asigurari este formata din specialisti in domeniul finantelor, economisti, juristi, actuari, ingineri, psihologi, medici, sociologi, profesori si multi altii.

In functie de dorintele fiecaruia de a-si dezvolta o cariera in domeniul serviciilor financiare, in functie de tipul de colaborare pe care fiecare doreste si poate sa il aiba cu Allianz-Tiriac, compania noastra va ofera mai multe posibilitati de a face parte din echipa noastra de vanzari. Astfel puteti fi agent, inspector de asigurari, consultant financiar sau unit manager in cadrul celei mai mari companii de asigurari din Romania.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Allianz-Tiriac

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Allianz-Tiriac

Companie Oras(e) Data