Joburi Teach for Romania


Teach for Romania este o organizație non-guvernamentală, parte din rețeaua globală Teach for All, care caută și pregătește oameni valoroși, cu sau fără experiență anterioară de predare, pentru a deveni profesori în învățământul de stat, pentru copiii din medii vulnerabile.

Căutăm oameni cu potențial dovedit de leadership și care sunt puternic motivați să producă schimbări pozitive și să contribuie la educația publică din România. Acei oameni dornici să devină pentru cel puțin doi ani un educator/învățător/profesor care inspiră și un agent de schimbare în educație pe termen lung.

Suntem un program cu impact la scară largă în sistemul educațional românesc. După activitatea în școlile selectate, cadrele didactice devin Alumni și sunt susținuțe activ să producă schimbări pozitive în educație, fie de la catedră, din poziția de educatori/învățători/profesori, fie ca manageri școlari, din instituții publice, prin sectorul ONG de responsabilitate socială sau prin antreprenoriat și inovație socială.

Efectele se răsfrâng asupra tuturor copiilor din România, ca ei să aibă șanse egale la educație și șansa de a-și dezvolta perspectivele de viitor.

Dacă îți dorești să te implici în educație, aplică în programul Teach for Romania și devino profesor.

Fii alături de noi și trimite SMS cu textul MODEL la 8844 și donează 2 euro sau intră pe www.teachforromania.org și susține-ne cu orice sumă dorești.

Ajută-ne să aducem o schimbare durabilă în educație. Zi de zi. 
 

Alexandria, Alt oras, Barlad, Botosani, Braila, Brasov, BUCURESTI, Buzau, Calarasi, Cluj Napoca, Constanta, Fagaras, Falticeni, Focsani, Fundeni, Galati, Giurgiu, Husi, Iasi, Ilfov, Navodari, Piatra Neamt, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Roman, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Neamt, Tecuci, Tulcea
Educational

Joburi Teach for Romania:

Locuri de munca Teach for Romania

Angajari Teach for Romania