eJump media

Orase: BUCURESTI,
Industrie: IT&C Software

Site www.ejump.ro
Facebook www.facebook.com/eJumpMedia


eJump este un proiect pornit din pasiune si lucrurile nu s-au schimbat, inca iubim si suntem pasionati de ceea ce facem. Suntem o companie ce si-a gasit clienti in aproape toate colturile lumii si lucram la proiecte provocatoare din domenii extrem de diverse.

Suntem client-oriented, dar si team-oriented, pentru ca misiunea noastra este sa oferim solutii web high-end clientilor nostri si sa oferim un mediu de lucru cat mai bun echipei noastre. Si totul se face cu multa comunicare.

Suntem o echipa formata din oameni inteligenti, designeri, programatori si manageri de proiecte cu care iti face placere sa lucrezi. Avem spirit de creatori, planuri mari, glume bune si atitudinea increzatoare a unei companii solide.

 

De ce sa lucrezi la eJump?

Noi credem ca poti sa fii creativ si productiv cand te simti bine, cand esti inconjurat de oameni faini si ai tot ce iti trebuie, dar mai ales cand esti motivat pentru ca faci ceea ce iti place. Cand fiecare dintre noi vine cu un zambet pe fata dimineata, stim ca facem treaba buna.

Am construit un loc in care sa vii si sa lucrezi cu drag si in care sa nu vrei sa stai cu ochii pe ceas. Aici vei gasi cate ceva din profesionalismul, antreprenoriatul, flexibilitatea si stilul de peste oceane, pentru ca avem clienti de peste tot. La birou avem scaune ergonomice, computere performante, muzica buna, loc de parcat bicicleta, ceai si cafea cat cuprinde, colturi zen si buna-dispozitie.

E frumos la noi si de aceea suntem si selectivi, vrem oameni la fel de faini ca si pana acum in echipa. Hai sa ne cunoastem si sa vedem daca ne potrivim. Te asteptam la bord!

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca eJump media

Companie Oras(e) Data
Front-End Developer - Angular/React.JS

full-time1 - 5 ani experienta

Cautam Front-End Developer priceput si descurcaret, cu pasiune pentru tehnologie si cunostinte de Angular sau React. Daca vrei sa lucrezi la proiecte provocatoare din intreaga lume si sa devii tot mai bun la ce-ti place sa faci, intr-un mediu confortabil si dotat, cu oameni faini, da-ne de veste!

eJump media BUCURESTI
20.03.2018
Software Developer (Internet of Things, C++)

full-time1 - 5 ani experienta

Cautam un software developer cu experienta, pasionat de Internet of Things, care vrea sa inoveze zi de zi si care are abilitatile de-a lucra cu noi tehnologii, pentru a se alatura echipei Inovium.

eJump media BUCURESTI
20.03.2018

Joburi eJump media

Companie Oras(e) Data