eJump media

Orase: BUCURESTI
Industrie: IT&C Software

Site www.ejump.ro
Facebook www.facebook.com/eJumpMedia
Twitter https://twitter.com/eJumpMedia?lang=en
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/ejump-media/


eJump este un proiect pornit din pasiune si lucrurile nu s-au schimbat, inca iubim si suntem pasionati de ceea ce facem. Suntem o companie ce si-a gasit clienti in aproape toate colturile lumii si lucram la proiecte provocatoare din domenii extrem de diverse.

Suntem client-oriented, dar si team-oriented, pentru ca misiunea noastra este sa oferim solutii web high-end clientilor nostri si sa oferim un mediu de lucru cat mai bun echipei noastre. Si totul se face cu multa comunicare.

Suntem o echipa formata din oameni inteligenti, designeri, programatori si manageri de proiecte cu care iti face placere sa lucrezi. Avem spirit de creatori, planuri mari, glume bune si atitudinea increzatoare a unei companii solide.

 

De ce sa lucrezi la eJump?

Noi credem ca poti sa fii creativ si productiv cand te simti bine, cand esti inconjurat de oameni faini si ai tot ce iti trebuie, dar mai ales cand esti motivat pentru ca faci ceea ce iti place. Cand fiecare dintre noi vine cu un zambet pe fata dimineata, stim ca facem treaba buna.

Am construit un loc in care sa vii si sa lucrezi cu drag si in care sa nu vrei sa stai cu ochii pe ceas. Aici vei gasi cate ceva din profesionalismul, antreprenoriatul, flexibilitatea si stilul de peste oceane, pentru ca avem clienti de peste tot. La birou avem scaune ergonomice, computere performante, muzica buna, loc de parcat bicicleta, ceai si cafea cat cuprinde, colturi zen si buna-dispozitie.

E frumos la noi si de aceea suntem si selectivi, vrem oameni la fel de faini ca si pana acum in echipa. Hai sa ne cunoastem si sa vedem daca ne potrivim. Te asteptam la bord!

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca eJump media

Companie Oras(e) Data
Stellar Web Designer WANTED!

full-time1 - 5 ani experienta

We’re avidly searching for an awesome, full time, web designer and you might be the one. Read more about what it takes to be an eJump stellar web designer.

eJump media BUCURESTI
Job national
09.03.2021
Full Stack Developer at eJump

full-timeStudent/Absolvent

Have you been passionate about computers since forever, and can't wait to build platforms and apps that are both cool, clean and smart? If you have the right skills, the drive to always learn new things, check out the perks of being our next developer in the eJump crew.

eJump media BUCURESTI
09.03.2021

Joburi eJump media

Companie Oras(e) Data