Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români care, începând cu anul 1992, au dezvoltat lanţul de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare destinat celor ce doresc să îşi construiască şi să-şi amenajeze căminul.

Suntem  cea mai dinamica companie din domeniu iar la 8 ani de la deschiderea primului magazin de tip DIY am devenit lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, operând în prezent o reţea de 45 de magazine.

În 1994, Dedeman avea 11 angajaţi iar in 2002, pentru reţeaua de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare, lucrau 245 de oameni. Astăzi, cei peste 10 500 de angajati alcătuiesc o familie dinamică, pragmatică şi mereu atentă la cerinţele, planurile şi nevoile clienţilor şi partenerilor noştri.

Oamenii reprezinta cea mai importanta categorie de active din cadrul companiei Dedeman. Pe parcursul celor peste 20 de ani de activitate, Dedeman a dezvoltat un management organizational occidental, astfel incat sa se “dedice” atat planurilor clientilor sai dar in aceeasi masura si planurilor de dezvoltare profesionala ale angajatilor sai. In 2010, Dedeman a fost al 4-lea cel mai mare angajator cu capital privat romanesc.

Pe o piata nationala foarte competitiva, ne bazam pe toti membrii echipei noastre pentru a obtine rezultate si a oferi servicii excelente clientilor nostri. 

Datorita programelor de pregatire si sprijinului din partea colegilor “cu vechime” experienta nu este o conditie a angajarii, decat cu mici exceptii, iar integrarea in echipa este intotdeauna o experienta placuta.

Suntem constienti de faptul ca succesul companiei depinde de motivarea angajatilor nostri, de deschiderea si de capacitatea acestora de a contribui cu idei noi. Dorim sa raspundem nevoilor individuale ale angajatilor si sa ii incurajam sa mentina un echilibru sanatos intre activitatea profesionala si viata privata.

Sub sloganul "Dedicat planurilor tale" si cu o puternica ancorare in valorile sale, compania Dedeman se caracterizeaza prin simt practic, onestitate, harnicie, perseverenta si cu o personalitate calda, prietenoasa si loiala.

 

  Employer Ranking according to "Most Desired Employers Survey" 2023

# 16 Cei Mai Doriți Angajatori în Constanța
# 34 Cei Mai Doriți Angajatori în România
# 44 Cei Mai Doriți Angajatori în Iași
Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, BUCURESTI, Buzau, Cluj Napoca, Comanesti, Constanta, Craiova, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focsani, Galati, Iasi, Miercurea-Ciuc, Onesti, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Roman, Satu-Mare, Sibiu, Slatina, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui
Retail

Joburi Dedeman:

Locuri de munca Dedeman

Angajari Dedeman