Joburi Leoni Wiring Systems Bistrita


LEONI, traditie de un secol

Povestea companiei LEONI incepe in Evul Mediu, atunci cand procesul de trefilare a firelor de aur si de argint a fost descoperit in Franta fiind folosite pentru hainele nobilimii din Lyon. Ulterior acestea au fost  cunoscute sub numele de fire lioneze, de aici si sursa de inspiratie pentru numele companiei. Fondată oficial în anul 1917, LEONI este acum lider global în furnizarea de sisteme de cablare și tehnologie de cablu. Aproxmativ 80,000 de angajati, cu înaltă calificare, lucrează împreună în 31 de țări pentru a menține și extinde poziția noastră de lider global pe piață. Pentru a face acest lucru, ne concentrăm pe următoarele piețe principale aflate în dezvoltare: autovehicule și vehicule comerciale, industria și sectorul de sănătate, comunicații și infrastructură, aparate de uz casnic și electrice, cabluri și fire. Prin întregul proces de îmbunătătire continuă, LEONI îsi sprijină clienții în mod proactiv, atât la nivel global, cât si la nivel național. Tot ceea ce întreprindem pornește de la întelegerea cerințelor clienților nostri, iar soluțiile propuse sunt întotdeauna customizate, îndeplinind în mod precis solicitările clienților.

 

Tehnologii și produse inovatoare pentru lumea de mâine a sistemelor de cablare și tehnologie de cablu

LEONI semnifică competență de primă clasă în tot ceea ce ține de fire, cabluri, sisteme de cablare și produse conexe. Soluțiile noastre inovatoare sunt utilizate la nivel global în industria de automobile, precum și în sectoarele industriale cheie, cum ar fi telecomunicațiile, IT, sănătate și energie. Axate pe livrarea de beneficii de înalt nivel către clienți, acestea oferă cele mai bune conexiuni posibile pentru aproape toate domeniile vieții moderne.

Parteneri în industrie

Ca furnizor global de fire, fibre optice, cabluri și cablaje am ținut pasul cu evoluțiile din ultimele decenii când lumea noastră a devenit mai densă în rețea. Acest lucru ne-a făcut să fim un partener căutat și un furnizor de încredere pentru nenumărate companii industriale internaționale. Noi folosim ideile și evoluțiile noastre pentru a vă face inovațiile mai sigure și mai eficiente, reducând în același timp impactul lor asupra mediului.


 

Stim ca uneori cursurile presupun prea multa teorie si esti curios de modul in care se pot aplica informatiile aflate asa ca ne dorim sa experimentezi si sa inveti alaturi de noi.

Leoni este un furnizor global de produse, solutii si servicii de management al energiei si datelor in domeniul constructiilor de autovehicule si alte industrii. Portofoliul sau de produse si servicii cuprinde fire, fibre optice, cabluri standard, cabluri speciale, sisteme de cabluri, precum si produse si servicii inteligente. Un partener inovator si furnizor de solutii complexe, Leoni ofera clientilor sai dezvoltare stabila si expertiza sistemica. Grupul de firme Leoni AG are peste 91.000 de angajati in 32 de tari si a realizat in 2019 vanzari consolidate de 4,8 miliarde de euro.

Divizia noastra de sisteme de cablaje dezvolta, produce si furnizeaza solutii de cablaje inovatoare si componente asociate, pentru autoturisme, camioane, vehicule offroad, aplicatii sportive, precum si pentru furnizorii de sisteme si componente. Ne situam ca lider de piata in Europa si pe locul 4 la nivel mondial.

LEONI a intrat pe piata din Romania in anul 2000 odata cu deschiderea primei fabrici WSD (Wiring Systems Division) la Arad. Au urmat fabricile din Bistrita (2002) si Pitesti (2005), iar ulterior au fost deschise fabricile satelit din Beius, Ludus, Marghita si Bumbesti-Jiu. In anul 2016, a fost infiintat primul Shared Service Center LEONI (SSC) in Cluj-Napoca. Cu peste 13.000 de angajati, LEONI este unul dintre cei mai mari angajatori din Romania.                                    

Transformarea digitala datorita produselor si serviciilor inteligente impreuna cu dorinta de inovare, perseverenta si competitivitate creaza produse pentru mari clienti precum: Audi, Porsche, Volvo, BMW, Fiat, VW, Mercedes E-Klasse.



DE CE LEONI Bistrita? 
 

Transforma-ti ideile in realitate si accepta provocarea!

Life by design sau life by choice? 

Proiecteaza-ti viata si alege sa te dezvolti intr-un mediu plin de provocari, situatii complexe din care vei invata si care o sa te pregateasca pentru cariera ta profesionala.

In cadrul companiei LEONI ai parte de un mediu potrivit pentru acumularea de experienta in domeniu, de la sisteme si instrumente ghidate de proceduri, pana la echipamente, specialisti, know how, acces la schimb de experienta si oportunitati profesionale internationale.

Punem accentul pe imbunatatirea continua si pe inovatie, unde cunostintele si competentele tale se vor afla intr-o continua provocare.

Cultura companiei se reflecta in promovarea interna a angajatilor, astfel ca investim in dezvoltarea competentelor si abilitatilor acestora prin traininguri, workshop-uri, shadowing si mentoring.


 


Proiect de succes LEONI Bistrita 


 

Sustinem cerintele specializate ale vehiculelor hibride si electrice cu tehnologie interna de cablu, componente speciale si o abordare generala si integrata a sistemului. In acest moment putem spune ca EMO = Succes.

In colaborare cu partenerii nostri oferim o capacitate inovatoare in:        

  • Optimizarea arhitecturii sistemelor si a proiectelor de produse  
  • Utilizarea materialelor inovatoare
  • Metodologii de productie in serie
  • Oricare ar fi conceptul de propulsie, expertiza LEONI faciliteaza viata clientilor nostri.



Roxana Alexandrescu, Global HR Lead Governance & Excellence CoE Total Rewards

LEONI a reprezentat pentru mine o călătorie iniţiatică cu toate perspectivele ei, cu toata diversitatea posibilă şi a contribuit definitoriu la maturizarea mea în plan personal şi profesional. Se împlinesc 15 ani, pe care îi apreciez, alături de compania în care am crezut din prima zi, alături de oamenii pe care i-am cunoscut şi alături de care am construit integru şi sustenabil.

Codruța Moldovan, Product Aministrator

Leoni înseamnă pentru mine o însuşire, o calitate,  pe care noi toți o dobândim aici; Leoni este o şcoală adevărată unde putem învața nu doar lucruri tehnice, sau practice…este mult mai mult.

Gabriela Biro, șef de schimb Sample Section E-Classe

Iubesc ceea ce fac, munca mea, echipa, oamenii cu care vin în contact zi de zi. Viața mea de 14 ani înseamnă Leoni, care pentru mine este implicare 100%, bucuria de a împărtăși experiența mea, profesionalism, într-un cuvânt a doua familie.

Ionuț Horaicu, Production Process Owner Welding

In LEONI am avut sprijinul unei echipe bine pregătite și focusată pe obținerea de rezultate în concordanță cu cerința clientului. Aceasta a constituit motivația de a-mi face zi de zi munca cât mai bine cu putință. “Știu ce trebuie să fac, știu cum să realizez, știu cum mă pot verifica… știu rețeta pentru lucrul bine făcut din prima… nu sunt singur, apartin unei echipe, echipa Leoni”.

Dumitrița Macarie, Leader Industrial Engineer

LEONI este mai mult decat a realiza sarcini de lucru conform unui plan, este locul în care ne simțim bine, locul unde simțim stabilitate, siguranță și încredere. Este locul în care găsesti oameni cu energie, voioși, oameni competenți și deschiși. Mediul de lucru ne oferă cadrul de a interacționa și de a dezvolta legături solide, bază a lucrului în echipă.

Ababi Aurelian, Head of IT Plant

Pentru mine Leoni înseamnă Confidențialitate, Integritate și Disponibilitate, aceste 3 ingrediente asigurând și confirmand colaborarea mea de succes cu 5 echipe manageriale, din 2004 până în prezent. Cred cu tărie în citatul lui Vince Lombardi: ”Individual commitment to a group effort-- that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work”.

Maria Ciolpan, Team Leader Production Engineer

În Leoni am găsit ceea ce mi-a plăcut dintotdeauna, o mare colectivitate ce reușește să emane un puternic spirit de echipă. Mi-a oferit să să cunosc foarte multe persoane, foarte multe tipologii, foarte multe caractere. Leoni a contribuit semnificativ la maturitatea mea profesională și nu numai.

Mihai Arieșan, Head of Production Contron Logistic Plant

Mă bucur de experiența Leoni din februarie 2008 și pot spune că am avut parte de provocări constante. Am inceput în Logistică și am continuat pe această linie, iar astăzi pot afirma că îmi place și consider că mi se potrivește. Tot ceea ce am realizat din punct de vedere profesional se datorează oportunităților primite în cadrul companiei, având șansa de a explora procesele specifice specialității mele și în alte țări, Korea de Sud iar mai apoi în China.

Arad, Bistrita, Cluj Napoca, Pitesti
Auto, , Servicii&BPO

Joburi Leoni Wiring Systems Bistrita:

Leoni Wiring Systems Bistrita nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Customer Services Senior Agent with Spanish

Ford Business Solutions Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Customer Services Agent with Spanish

Ford Business Solutions Romania

Aplica fara CV

DevSecOps Engineer

Ford Business Solutions Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Data Loss Prevention Intern

Ford Business Solutions Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Angajăm Stivuitorist

GiGroup Romania

Aplica fara CV

Quality Business Development Analyst with French

Ford Business Solutions Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Network Security Engineer

Ford Business Solutions Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Collection Agent with French

Ford Business Solutions Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Originations Supervisor with Spanish

Ford Business Solutions Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Network Security Manager

Ford Business Solutions Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Customer Services Supervisor with French

Ford Business Solutions Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Locuri de munca Leoni Wiring Systems Bistrita

Angajari Leoni Wiring Systems Bistrita