Top Talents Romania

Orase: BUCURESTI, Iasi, Timisoara,
Industrie: Bancar-Servicii financiare

Site www.hipo.ro/toptalents


Top Talents Romania, proiectul de suflet al studentilor si proaspat absolventilor, se afla anul acesta la a 10-a editie si va avea loc pe 24-25 noiembrie, la Hotel Caro, Bucuresti.

Care este scopul acestui eveniment?

Programul Top Talents isi propune sa contribuie la dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor cu rezultate remarcabile si dorinta de autodepasire.

 

Ce realizari poti avea prin participarea la Top Talents?


Te intalnesti cu companii de top care participa la eveniment pentru a recruta viitoarea generatie de manageri. Anul acesta, printre companiile anuntate se numara: BRD, JTI, Philips, Vodafone Romania, EY Romania, Farmacia Dona, Unilever, Coca-Cola HBC, GSK, METRO Cash & Carry si P&G;


Intri in reteaua tinerilor cu potential si ai acces facil la numeroase programe de internship, traineeship sau management trainee pe parcursul unui an de zile. 30% dintre participantii de anul trecut, cu care am discutat, s-au angajat la una dintre companiile participante la Top Talents 2016 sau la alte companii de top din Romania.
 

Cu ajutorul unor instrumente de testare iti testezi gratuit abilitatile cerute de unii dintre cei mai doriti angajatori de pe piata: abilitati numerice si rationamentul logic. Vezi aici care sunt toti pasii din procesul de selectie;
 

Descoperi care sunt calitatile pe care trebuie sa le detina un bun manager sau un antreprenor, importanta unor obiective setate, a networking-ului, precum si un bun management al timpului;


Te vei ambitiona sa-ti dezvolti abilitati si competente alaturi de cei mai buni tineri din Romania, in fiecare pas al programului.


Te invitam sa te alaturi comunitatii tinerilor cu potential din Romania! Nu sta deoparte! Aplica acum!

 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Top Talents Romania

Companie Oras(e) Data
Inscrie-te la Top Talents Romania 2018

evenimentStudent/Absolvent

Evenimentul Top Talents Romania se intoarce si anul acesta cu o tema fresh si noi provocari pentru studentii si proaspat absolventii cu potential din tara. Tema acestei editii este (drum rolls)... Emotional Intelligence and How to Develop it for Your Future Career.

Top Talents Romania BUCURESTI
Job national
19.08.2018

Joburi Top Talents Romania

Companie Oras(e) Data